Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumy1
aktív tag
Ez a 3D drive guard nagyon hasznos kis cucc vagy mi fene. Pontosan nem tudom mi ez, de ha töltés közben mondjuk arrébb tolom a lapit akkor narancssárgára vált, vagy ha megemelem akkor is. Igaz ez az első laptopom (6710b), de más laptopnál nem is hallottam ilyet, hogy lenne, vagy nem jól tudom?
-
schumy1
aktív tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Nekem pont ez a típus van, használtan vettem de olyan jó kis gép, hogy semmi hibája nincs.
Ok-s vétel. Nem tudok típushibáról egyébként. -
schumy1
aktív tag
Mivel annyi memóriakártya topic van és nem tudom melyikbe írjak, így ide írok mert valami köze csak van a lapimnak a problémához.
Adott egy micro sdhc 8gb-os kártya amit hol a usb cuccban, hol a kártyaolvasóval használok. Egyik alkalommal a beépített kártyaolvasóban formáztam le, és azóta az usb-s cuccban ha másolni akarok vagy formatálni, akkor írásvédett üzit dob. A kártyaolvasóban tökéletesen működik. Megnéztem más gépben is de írásvédett.
Mobilban, fényképezőben letudtam formázni, de a hiba még mindig ugyan az.
Van rá megoldás, hogy kiszedjem az írásvédettséget? Meg a tulajdonságok szerint nincs bepipálva. -
schumy1
aktív tag
Egy kis segítség kéne ismét. Utánanéztem mert kaptam egy jó ajánlatot, de a HSTNN-UB85 akksi a megnézett honlapok szerint nem kompatibilis a 6710b-el, csak a 6730b, 6735 meg stb.
Biztos nem jó vagy nem tüntetik fel? -
schumy1
aktív tag
válasz
BoC1ka
üzenetére
Értem én, de nem tudok paypallal fizetni. Találtam hazafelé egy boltot a ferenc körúton, laptopszaki a neve, és náluk az utángyártott (gyártó hp) 16900.
Egy új akksival mennyit megy el a gép? Tudom függ a használattól, de még is, 2-3 óra?
Megmondom őszintén nem akartam akksit venni, mert féltem hogy beadja a kulcsot a gép, mert csak annyit tudok, hogy ezen dolgoztak napi 10-12 órát, igaz üzleti modell, és semmi baja, de még is veszek hozzá mert állandóan kábelezgetni idegesítő. -
schumy1
aktív tag
Jelenleg nincs raktáron, de 3.a messze van még. Máshol nincs is eredeti hp akksi szerintetek, mert sok helyen ugyan ennyi az utángyártott is (16e)
Gondolom az utángyártott nem olyan jó, vagy nem tudom. -
schumy1
aktív tag
Fizukor szeretnék venni egy új akksit a 6710b lapihoz. Tudom volt már szó, hogy itt prohardveren találok 1-1,5 órás akksit,de újat szeretnék, és lehetőleg gyárit. Tudtok megbízható boltot? Kerestem googlen de annyi helyen kapni és nagy az árrés. Budapesten ha lehet.
-
schumy1
aktív tag
Olcsón szert tettem egy HP 6710b lapira, mindig hálózatról használtál, ezért az akksi már nem ép jó. Lehoztam a hp oldaláról a battery chek programot, ami kiírta hogy az 1-es cella 0mAH, a többi ok. Kalibrálást javasolt, amit meg is csináltam de eredmény ugyan az. Szerintetek egyszer helyre jön? Jelenleg kb. 10percet megy akkuval, aztán hirtelen leesik a feszültség. A win se bírja helyesen jelezni, 100%-ról hirtelen esik 0%-ra.
Egyébként mi a véleményetek erről a típusról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx