- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD árfolyam
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Itt az új LOGOUT!
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blac1
aktív tag
Szia!
Pont egy hete vettem egy ilyet. Internetre tökéletes. Próbából felraktam rá a FIFA 2007-t, és kisebb kompromisszummal akadás nélkül ment rajta. Egy dologra készülj fel. Egyetlen egy darab drivert sem adnak hozzá. Mindet a HP oldaláról kell letölteni. Kivéve a WLAN drivert, azt a Dell oldaláról töltsd le. Erről bővebben a 2719 hozzászólásnál olvashatsz. Én eddig még nem bántam meg, mert én sem játékra vettem. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az akkumulátor formázásával kapcsolatban lenne kérdésem. Pontosan hogy is kell csinálni egy Li-ion esetében? Illetve hogy kell-e? Sajnos én azt olvastam nem is egy helyen, hogy a Li-ion nem szereti a formázásos töltést. Mi igaz ebből? Én már kétszer simán töltöttem, ez esetben már el is szúrtam a dolgot? Vagy még pótolhatom a formázást?
Előre is köszönöm a segítséget és információkat.[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
válasz KáZsé Mestör #2767 üzenetére
Szia!
Az első kérdésre kicsit feljebb a 2719-es hozzászólásban olvashatod a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra sem működik a WLAN. Már megpróbálkoztam új XP telepítéssel is. De semmi. Továbbra is az eszközkezelőben sárga kérdőjel és felkiáltó jel van mellette. Ha valakinek van még ötlete akkor megköszönném ha leírná, Vagy akinek sikerült ezt felrakni HP 530-ra az esetleg megírhatná hogy pontosan melyik drivert használta. Esetleg egy letöltési linket is megköszönnék.
Minden segítséget előre is köszönök. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Ha netalán volt már téma, akkor elnézést kérek, de nem találom.
Tehát vásároltam egy HP 530-as laptopot. Az M440 1,9 GHz-t.
XP-t telepítettem fel rá.
Mivel nincs hozzá semmi driver (csak egy FREEDOS volt rajta) ezért letöltögettem őket a HP hivatalos oldaláról.
Sajnos akármit csináltam nem tudtam a WLAN-t feltelepíteni.
Ha tudnátok segíteni azt nagyon, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest