Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• localhostadm

tag

Nagy kaliberü cégeknél forgolódom és a HP notebookokkal kapcsolatban arra jutottam, hogy nem fogok soha venni (jómagam IBM/Lenovo párti vagyok :R ). Az asztali PC konfigjaikkal semmi gond.

Elég sok cég rendel HP notebookokat és ahogy érdeklődtem és tapasztaltam a rendelésekből mind 10. valamilyen hibával érkezik, az esetek 95%-ban nem szállítási hiba miatt. :DDD

A másik dolog, hogy a HPket kell a legtöbbet herkálni, hogy valami életet lehessen beléjük lehelni.

Példaként említeném a mai napot, mikoris végigszívtam az egészet egy HP 6720s miatt. Nincs egy hete, hogy beszállították. XP fel, (hivatalos) driverek fel. Hálókártya nem kap DHCPről IPt, egér 15-20 msáodpercenként merevre fagy kis időre. A neten találtam kb 10 különböző drivert, ami ehhez való hivatalosan, de mind1ikkel ugyanez volt a gond. Nem hálókártya para, mert Vistával ment minden. Mint kiderült, F.01 (jelenleg F.07nél tartanak :Y ) BIOS-szal hozták ki a notebookokat, ami nem volt kompatibilis a HP által prezentált legfrissebnek mondott lan driverrel. :W BIOS csere és ment.

Mindemellett magas a szervízelési aránya is, no meg nem is olcsó. Véleményem szerint nem a legjobb az ár/érték aránya sem. Azt a csinos kis klogót fizetjük meg.

Gányolás, szívás... :(((

Most mondja meg nekem vki: megér ez ennyit? :F

Új hozzászólás Aktív témák