- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2746 üzenetére
Ok, válaszoltam.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2676 üzenetére
Na utánanéztem:
GR649ES: ilyen termékszám nem létezik
GR649EA: Ezt forgalmazzák itthon is, valóban.Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2676 üzenetére
Ezek a számok termékszámok, lehetett elírás is. Vsz. ezt a termékszámú modellt itthon nem forgalmazzák.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2670 üzenetére
Melyik oldalon kerested? A magyaron? Azért nem találhattad talán, mert ezt a modellt nem forgalmazzák itthon...
De ha nagyon akarod, utána tudok nézni...
Üdv!
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2670 üzenetére
Valószínűsítem, hogy mindegyik 6720s modellben egyezik a zármechanika, mivel a változások szinte csak a specifikációkban észrevehetők. A kaszni mind1iknél totál ugyanaz, kivéve esetleg olyan dolgok, hogy némelyik perifária esetleg nincs benne, oda vakdugó kerül.
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2666 üzenetére
A GR649EA modellhez volt szerencsém. Úgy tudom, ez a matt. Alapvetően ugyebár nagy fény mellett egyik notebook sem díjnyertes. De a 2 rossz közül válaszd inkább ezt. Ennek a szériának az a fő hibája, hogy nincs rajta "zár", így billenőpántos. Nagy a surlódás, így ha valami tönkre megy a szerkezetén, a csuklók lesznek az elsők. Természetesen ez a probléma majd valószínűleg a gari lejárta után fog jelentkezni. Ha ez bekövetkezik, csak csuklót nem tudnak majd cserélni, hanem full kasznit. Borsos az ára. Annyi a jó benne, hogy a billentyűzet része nem színrefújt, így a tenyérlenyomatod nem kopik bele.
Persze ez csak az én szerény paraszti véleményem.
Másik dolog: Ha megnézed ezt a listát, látod, hogy a hivatalos 6720s kiadások között nem is szerepel GR777-es.
-
Maxiri
tag
válasz
pinterzoli #2654 üzenetére
Az FSB-t itt megnézheted és össze is hasonlíthatod: [link]
Amúgy Te honnan veszed és mennyiért, mert én is akarok egy ilyet venni.Srácok, a kérdésem továbbra is az, hogy akinek van, 6720s -je, annak mennyit bír az akksija?
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2654 üzenetére
"A másik kérdésem, hogy erre a gépre problémamentesen feltehető a WIN XP Pro?"
Attól függ, mit veszel problémának. A windows maga a probléma.
6720s telepítése előtt a SATA native módját be kell kapcsolni, mivel az XP telepítő nem tartalmaz SATA drivert. Az XP feltelepülése után vadászni
kell pár drivert, mert nem prezentál eleget a HP oldala (kapásból kártyaolvasóét sem). Mindezek előtt BIOS updatet kell csinálni, mert a friss LAN driver összeakad a BIOSsal, ha nem a legfrissebb van fenn (10-15s-ként merevre fagy az egér, szinte használhatatlanná válik a windows). De ha itt olvasgatod a fórumot
, mindent infót megtalálsz. Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest