Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
válasz tuzpenge #1899 üzenetére
elvileg nem árt, az enyém éjjel-nappal megy, de ez nc széria. 3 év garival a letöltés nem egy nagy cucc, azzal mehet éjjel nappal szerintem. monitort állitsd auto-kikapcsra, letöltöprogid minél magasabb memoriahasználattal gyorsitotárazzon (pl 30 megás szeletenként irkálja csak ki vinyora), minden procipörgető alkalmazást állits le... tehát, minél kevesebb alkatrész legyen aktiv, amikor éppen nem használod a gépet intenziven... ja és, keress neki egy hüvös helyet, az sem árt. ezek csak tippek, de az alkatrészek élettartamát növelhetik. én félig be is szoktam hajtani a kijelzöt (még éppen nem aktiválódik a sleep), igy még poros sem lesz annyira a belseje
-
tuzpenge
őstag
válasz parandroid #1898 üzenetére
Még olyan kédésem lenne, hogy ez a gép (nx6310) mehet e 0-24 órát folyamatosan egész héten? Vagy néha azért ki kell kapcsolni. Árt e neki ha állandóan megy (letöltés)?
ˣ
-
parandroid
félisten
válasz tuzpenge #1892 üzenetére
Attól függően, hogy milyen környezetben használod, évente-kétéventte elég tisztítani. Persze ha extrém helyen (műhelyben, szabadban) használod, akkor sűrűbben is ráfér.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz sompetike #1893 üzenetére
Az nvidia oldalán a letöltésnél eleve ki kell választanod a VGA sorozatát, a mobil VGA-k (GeForce Go) külön kategóriában vannak, ott válaszd ki a tiédhez legközelebbi sorozatot, és automatikusan felajánlja a szerinte legoptimálisabb drivert.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz karantÉN #1886 üzenetére
Ez pillanatnyilag a piacon lévő egyik legerősebb integrált VGA. JÁtékra korlátozottan alkalmas, ennél sokkal gyengébb integrált notebook VGA-val is játszottam már NFS U2-t és CS Source-ot.
Másik VGA notebookba házilag nem szerelhető. Többnyire szervizben sem. Elméletileg némelyik gépben lehetséges a csere, de a VGA ára vetekszik egy új gépével, emellett elvileg csak notebook-összeszerelők vásárolhatnak ilyesmit.
p
-
suhanc78
csendes tag
Sziasztok.
Van 1 hp nx 9020 laptopom,felépitésre nem értek hozzá mert mindig is asztali gépem volt.
Szeretnék benne vinyot cserélni,tudnekem valaki segiteni hogy mi alapján válasszak?
Természetesen nagyobbat mint a meglévö 30Gb de van sata ata pata meg a fene tudja még mien,sajna nem tom mi a különbség. -
sompetike
aktív tag
hello.kéne egy kis help
feltettem a notira crysis prg-ot,s nem jo a kép,már utána jártam,hogy frissiteni kéne a vga kártya driver-jét.igen ám de a hp oldalán nincs frissebb a forceware98nál amit az nvdia kiadott s jo a game-hez az 169 sorszámu.sztetek rátehetem a geforce go7600 gyári hp driver helyett azt amit a nvidia kiadott?thx
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
tuzpenge
őstag
Helló!
Na ma rávettem magam hogy szétszedjem és kitisztítsam a ventilátort és a bordát (nx6310).
Valóban úgy kellet csinálni ahogy azt tzimash és xcbiker is mondta.
Szóval billentyű ki és már látható is volt a venti. Azt két csavar fogta. Kicsavartam és kész is volt. Viszont nagy megdöbbenésemre egyáltalán nem volt eltömödve, a borda se a venti se. Havernak az msi-je ugyan olyan idős mint az enyém de az övé nem látszott a szösztől! Elképesztő. Valószínűleg a kialakitás miatt van ekkora különbség, vagy nemtom.
Mindenesetre szét se kellett volna szednem, de hát a kiváncsiság az hajtott! Meg így legalább megnyugodtam.Amúgy mennyi időközönként kellene ezt a típust tisztítani?
Üdv!
ˣ
-
karantÉN
aktív tag
valaki esetleg #1886?
6543210
-
soccerfan
csendes tag
válasz Cloud_s #1888 üzenetére
Hmm... Sztem is volt innen hivatkozás ezekhez a szériákhoz
Én biztos, ami biztos alapon anno elmentettem a notim drivereihez vezető linket, és az még él.
Innen kicsit visszafelé keresgéltem... [link]
Hogy a főoldalról miként lehet ide eljutni most nincs kedvem kitalálni
Lényeg, hogy megvan mégA tűzbiztonság nem tréfa fiam!
-
Cloud_s
aktív tag
Most én vagyok vaksi, vagy az nx/nc szériához tényleg eltűntek a driverek? [link]
-
Forest_roby
őstag
HI!
Van egy Compaq presario F500 -as notim. ( kozelebem tudok mondani )
Vista volt rajta alapbol, de leszedtem es telepitettem ra egy xp sp2 -t.
alaplap, vga, wireless driver szepen fel is ment, de a hangkartyaval nem tudok mit kezdeni...Everest szerint a hangkartyam:
nVIDIA nForce 430 (MCP51) - High Definition Audio Controllerprobalkoztam a hp oldalon levo hasonlo notik drivereivel, de nem volt jo...
pl.: [link]
ez nagyon igeretes volt, innen tettem fel a wifi-t is + az alaplapi drivert is, bar az az nvidia oldalarol is felment....No, lenyeg az, hogy nem talalok mukodo audio drivert....
Kezdek kifogyni a lehetosegekbol. Remelem tudtok segiteni!
Elore is koszi
Forest
[ Szerkesztve ]
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
karantÉN
aktív tag
ÜDv minden kedves Hp tuljanak és Ph-s kollegának
noti vásár elött állok és lenne 1-2 kérdésem a Hp compaq 6720s el kapcsolatban !
Nemismerem ezekben a vga kártyát pl ebben ez van : 128 MB Intel GMA X3100
ezeken gondolom már simán lehet DVD filmeket nézni nem úgy mint a gépemben lévő 4 mb oson ?
Én itt néztem a specifikációkat : [link]
Van az egyéb port nál olyan hogy Express Card slot / VGA ezek szerint lehet bele másik vga-t rakni ?
egyenlőre ennyit szerettem volna megtudni !
üdv és várom a válaszokat[ Szerkesztve ]
6543210
-
sompetike
aktív tag
válasz steve10 #1883 üzenetére
nekem dv9207 van 17"kijelzövel.6cellás akksi.1,73mhz intel centrino duo 1,gb ram+ geforce go 7600 256mbyte vga kari 120gb vinyo +dual layer dvd iro.memoria kártya olvasoja és hdmi csatlakozo is van rajt-
szal az akksi csak net wifivel 2ora 50perc.nagyon csendes,a kijelzö pixelhiba mentes.szép.s olyan szépen van lefestve a külseje zongoralakk fekete,vékony hajszál mintával....n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
steve10
csendes tag
Sziasztok!
HP Pavilion dv2000: Core Duo T2400 1.83 GHz, 1 GB DDR2 RAM, 80 GB HDD, SD/MMC Card reader, 8X DVD író, Intel GMA-950 128 DDR VGA Ezzel a géppel kapcsolatban van valakinek konkrét tapasztalata? Zaj, akku, képernyő, stb...
Előre is köszi a válaszokat!
Steve10Jeruzsálembe mentem! Jézus
-
soccerfan
csendes tag
1680x1050
22" pixelméret: 0.282 mm
15,4" pixelméret: 0.197 mmÉn is nézegettem hasonlót, aztán végül nx6325 lett... (1400x1050) Nekem nem volt nehéz alkalmazkodni ehhez. Talán az volt furcsa egy kicsit, hogy a weblapok többsége elfér a kijelző bal felén
Példának: az nc8430 -as notit is szerelik ilyen (WSXGA) kijelzővel [link]
Ebben a cikkben talán ezt a felbontást fényképezték le: [link][ Szerkesztve ]
A tűzbiztonság nem tréfa fiam!
-
Trodat
csendes tag
Sziasztok
Nekem egy nx5000 em van, és olyan problémám akadt hogy miután újra telepítetem az xp-t állandóan bontja a vezeték nélküli kapcsolatot, egy darabig megy utána szakad, majd megint kapcsolódik .
Ahogy észre vettem inkább akkor szakad meg ha elkezdek böngészni!Jó lenne valami hasznos ötlet.
Előre is köszönöm!
-
suhanc78
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne hogy valaki szedett már szét hp nx 9020 tipusu laptopot?
Procit szeretnék cserélni csak nem jön szét középen. -
tzimash
őstag
-
ANT
addikt
Szerintem nagyon nagy eltérés lesz! Ugyanakkora felbontásnál a nagyobb kijelzőn fizikailag nagyobb méretűek a pixelek, azaz ott nagyobb méretűek a karakterek. (Pl. 4:3 viszonylatban egy 17" és 19" kijelző 1280x1024-ben ég és föld!)
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
tzimash
őstag
válasz tuzpenge #1869 üzenetére
asszem elég csak a bill csavarjait kicsavarni a hátlapon. aztán megfordit, kijelző felnyit, 4 billentyü pöcök lehúz, bill felemel. eddig olyan mint a 6320-as, de gondolom belül is hasonló.
4 csavar fogja a bordát, a ventit most megnem mondom mennyi... 2 v 4. elég ritkán gyártjuk ezt a tipust.
amugy gari ugrik, ha belepiszkálsz nem?[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Helló!
Adott egy nx6310 Noti (C2D T5500)! Minden teljesen ok (kopp kopp)!
Ha szeretném a ventilátorát és a hűtőbordát kitisztítani a pormacskától akkor ahhoz hogy álljak neki? Egyáltalán nekifogjak saját magam, vagy vigyem inkább szervízbe? Nagy meló, bonyolult? Azt látom hogy az alján szinte az összes csavart ki kell hogy szedjem. De utánna könnyen lejön az alja, vagy van valami trükkje?
Ehhez kérnék egy kis segítséget.
ELőre is köszönöm!
Üdv![ Szerkesztve ]
ˣ
-
Jon Mathias
senior tag
Nos megvettem! teljesen elégedett vagyok! gyors jó az akksia. nem celeronfos! az előző gépem amúgy nx6110 volt attol ez 1000szer jobb. há igen mégis csak AMD.
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
J00hnny
aktív tag
válasz BluEyes #1865 üzenetére
Szia!
Bármilyen fejhallgatóval ezt csinálja = A fejhallgató jó
A HP honlapján lévő vistas driverrel = meg se mukkan a fejhallgató (csak a speaker)
Másmilyen driver = Mindkettő szól (fejhallgató+speaker)Ezért gondoltam driver gond lehet
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
BluEyes
őstag
válasz J00hnny #1864 üzenetére
Ennek semmi köze OS-hez vagy driverhez. A kimeneten egy olyan aljzat van, amiben belül egy bontható érintkező van. Amikor nincs bedugva a füles, ezek az érintkezők zárva vannak, és a hangszóró szól. Viszont ha bedugod a fülest, a dugó szétnyitja az érintkezőket, így leválasztja a hangszórókat.
Tehát egy egyszerű mechanikus problémád van. A kis méretű jack is kétféle lehet, 2,5 és 3,5 mm átmérőjű, a nagy jack 6,3-as. A notidba a 3,5 millis való, ha kisebbet dugsz bele, értelemszerűen nem fogja bontani a hangszórók felé az áramkört, mert nem elég vastag.
Itt vannak képek, rajzok: link
Lehet hibás is az aljzat, akkor forrasztás, garis csere stb. a megoldás.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
J00hnny
aktív tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumban, de máris egy kérdéssel kezdeném:
HP nx6310-nél ha bedugok egy fejhallgatót a bemenetbe nem hallgat el a hangszóró, hanem mindkettő szól (fejhallgató+ speaker).
XP alatt csak a speaker szól fejhallgató egyáltalán nem.
Vista alatt meg mindkettő.
Ebből gondolom driver hiba lehet. Sokféle drivert próbáltam. Valakinek vmi tapasztalata?Előre is köszi!
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
xcbiker
addikt
válasz Jon Mathias #1857 üzenetére
A korlátoltság ellen nem tudok tenni, csinálj azt amit akarsz!
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
wwhy
veterán
válasz xcbiker #1849 üzenetére
Köszi (és másoknak is!). Lehet, h hülye kérdés, de az 1680*1050-es felbontás ugyanakkora/egyforma méretű karaktereket ad 22-es TFT-n és 15,4-es notin is mert ha igen, akkor tudom, h mekkor az akkora
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Jon Mathias
senior tag
Nincs az az isten hogy mégyszer intelest vegyek!!! "mert hülye azért nem vagyok" nem hogy még cerkásat fújj gyűlölőm.1szer elég volt a cerkából + a 0 teljesítményéből . szívtam vele eleget örülök hogy eladtam! ha meg vennék újjat KITÁRÓLAG AMD vennél pl nx6125. az meg hülyeség hogy jobban melegszenek.tesómnak egy fs7600 gépe van már legalább 2 éve de soha nem volt baja a melegedéssel. A haverom koros gépe 2 óra után olyan forró tojás lehet rajta sütni. Amúgy havertol veszem olcsó és megbízom benne. cserélni kell wincsit + dvd benne azért ennyi az akksi kb még 30-45p bír. de holnap jobban fogom tudni.
-
xcbiker
addikt
válasz Jon Mathias #1853 üzenetére
1015? az milyen? Valamiről nagyon lemaradtam...
...közben leesett. Compaq EVO n1015-re gondolsz.
Szerintem annyival nem lesz jobb. Én inkább vennék egy korszerű inteleset, még akár celeronosat, de az amd-vel sincs bajom,... mint egy régit.
(nagy, nehéz, aksi is bizonytalan, sosem tudhatod mikor döglik be és gari nélkül mehetsz az Istenhez panaszra, vagy ráköltöd azt a + pénzt, amiért már egy új garis notid lenne.)[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Jon Mathias
senior tag
Hali holnap veszek hpq 1015 gépet ez már a 2dik. az előző inteles hulladék volt már nagyon elegem volt belöle. Ez AMD-s tuti jobb lesz. majd beszámolok róla.
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
A kövtkezőproblémával fordulnék hozzátok:
Adott egy nx6125 (Sempron) noti, aminek sajnálatosan elszállt a hdd-je.
Már nem garis, szóval vennem kell bele egy újat.
Hallottam olyanokat, h. meg van szabva mekkora kapacitásút lehet belerakni.
Eddig egy 60 Gb-os Seagate 4200.2-es volt benne, ehelyett szeretnék egy
80 GB-os Samsung 5400.8-at. Szerintetek lehet gond vele, vagy működni fog rendesen?
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Üdv!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
wwhy
veterán
válasz xcbiker #1845 üzenetére
Szeretném személyes véleményedet kérni - ha ismered - a HP 6715B (GB835)-ről (minőség, öszeszerelés, és főleg a kijelző, mert sehol sem sikerül egy WSXGA-t élőben megnézni Mennyire eredményez bolhabetűt ez a felbontás a 15'4-en
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bocX
tag
válasz parandroid #1834 üzenetére
hát a cél ez lenne...új "burkolat", találtam egy nagyon jó kis képet, ami passzolna rá, csak a képet nem akarom kivágni középen...de az is lehet igy hagyom inkább. mert -ha már szóba került - ez mégsem olyan felület mint kocsin, csak lekapom a logót azt jolvan.
bár volt olyan 5letem, hogy meghagyom, asszem van egy mars szondás kép, amin ps-al meg lehet csinálni, mintha a logót tartaná, mint a sörreklámba amikor a poharat fogja...és akkor logó marad, és kép is lehet...
[ Szerkesztve ]
sok munka és ugyanannyi lazaság
-
yba
csendes tag
Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem. Vasaroltam egy ilyen laptop-ot:
HP dv9000t T7200 2GHZ 2GB HD DVD-ROM 7200RPM 200GB HD
783MB VIDEO ULTRA BRIGHT WEBCAM DVD±RW DL BLUETOOTH
Tokeletesen mukodik, csupan annyi a problemam, hogy nem inditja el a HD DVD-ket.
Lehet hogy alapbol nincs minden codec a gepen ahoz, hogy lejatszhassa a lemezeimet? Lenne valamilyen otletetek, hogy mit kellene csinalnom?
Jelenleg, ideglenesen Budan lakom a II keruletben. Szivesen vennem valakinek a segitseget, mert nem szeretnek feleslegesen toltogetni a gepre, ha az nem szukseges.
Az infot beolvassa a gep, de mar az elinditashoz szukseges menu nem jelenik meg.
Elore is koszonom a segitseget.
Szep napot mindenkinek, Tibi
yba_us@yahoo.com -
yash
senior tag
válasz Lotusomega #1840 üzenetére
gondold meg... nézz meg egy nc4400-at is. nem egy napra veszed, lehet kevés lesz a nc 2400-as ULV proci, és tapipad sincs. én gépem 1,8 kg, nincs ODD, de egyátalán nem zavaró, egy külső iroval irogatok néha, sok irásra a belső ugysem való, DVD-t beolvasni meg ráérek otthon is. másrészt a proci dual core, tehát minden alkalmazás csak 1 Ghz körülinek fogja érezni, ezt csak multitaszknál fogod érezni, alapból lassú lesz a gép kicsit, ha meg akarnád izzasztani. nc4400 is eldöcög XP-vel 4 órát teljes feltöltésről, de ezen legalább megy a Vista is dondold meg... ha néha kicsit már kapacitás kellene, sokkal jobb választás az nc4400.. én is gondolkodtam... de végül 4400 mellett döntöttem... nézd meg azt is, mielőtt döntesz! ezek nem olcsó gépek.
ja, és az 1,8 kg-jával tegnapelőtt simán sprinteltem vele angolt tanitani ezt már lazán nem érzi az ember súlynak. nem vagyok nagy darab pedig!!
[ Szerkesztve ]
-
Lotusomega
senior tag
válasz Neptunfű #1829 üzenetére
Köszi szépen!
Hát igen a hddje nem egy sebességbajnok ,de ahogy olvastam jókat írtak róla,és hát az 1,3 kg az egyegészháromtizedkilógramm ,sztem nem mindegy hogy egy féldisznót hurcolsz a hónod alatt vagy egy kis "jegyzetfüzetecskét".Ami szóba jött még a vaio hasonló szériája de az rögtön felejtős mert annyiból inkább kocsit veszek -
parandroid
félisten
Ragasztott, elvileg le lehet szedni. Az más kérdés, hogy milyen ocsmányan fog kinézni a helye. Persze ha egy új burkolatot/matricát akarsz a fedélre ragasztani, akkor ez a szempont irreleváns.
p
-
bocX
tag
Vajon a HP logót le lehet kapni a noti fedeléről csak ugy? vagy ragasztott.. etc?
[ Szerkesztve ]
sok munka és ugyanannyi lazaság
-
Neptunfű
tag
válasz Lotusomega #1825 üzenetére
Szia!
Szerintem jó kis gép, ha nem kell nagy számítási teljesítmény és fontos a hosszú üzemidő és a kicsi súly!
A HDD nem túl nagy és lassabb a többinél.Már én is elképzeltem hogy veszek egy ilyet egy kis tetszetős bőrtokkal, nade az ára....
Én még várok vele... jövőre úgyis jönnek az Asus eee-k (talán a második generációja lesz a nyerő, persze ha befut )[ Szerkesztve ]
as long as you don't choose everything remains possible
-
tzimash
őstag
-
BluEyes
őstag
válasz Lotusomega #1825 üzenetére
Keress egy akármilyen Core Duo-ról tesztet, amelyiknek az fsb-je és az L2-je akkora, mint a te procidé. A tiéd arányosan annyival gyengébb, amennyivel kisebb az órajele. Csodák nincsenek.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
Egy hp nc2400-as vásárlását fontolgatom és érdekelne hogy a core duo ulv 2500-as az hogy teljesít cpu teszteken,ha vki tudna linkelni akármilyen tesztet azt nagyon megköszönném,mert én sehol nem találtam.Esetleges dícsérő vagy lebeszélő javaslatokat is váro ka notival kapcsolatban.
Válaszokat előre is nagyon köszi!
-
marcias
őstag
Sziasztok!
Új notebookot vennék, és kedvezőnek tartom a HP Compaq 6720s T5470-es C2D-s változatát, most 175k-ért. Egy 10-essel többért van a Lenovo N200 T7100-as C2D-s változata ami másban egészen hasonló, apró eltérések vannak, de kérdés, hogy ez a +200MHz megéri-e a plusz pénzt? Esetleg vannak-e a két márka között olyan különbségek melyek eldönthetik a dolgot? -
|AP|
veterán
HP 8510p -vel van valakinek tapasztalata?
-
BluEyes
őstag
válasz woodpaul #1812 üzenetére
Igen, még azok vannak, mindkettő kifogástalanul teszi a dolgát, szerintem maradnak is még jó darabig.
Még a Core Solo-k sem mennek bennük sajna, mármint a 940gml csippes verzióban. Mondjuk engem ez a legkevésbé sem zavar, eddig még mindenre elég volt a cerka teljesítménye.Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
woodpaul
őstag
-
BluEyes
őstag
válasz woodpaul #1810 üzenetére
Ezt az oldalt nyilván ismered: Link
A bal oldalon keresd meg a Kézikönyveket, ott pedig a pdf-ek között válaszd ki a Memóriamodulokat. Abban szépen, szakszerűen le vagyon írva, hogy hogyan juthatol bé a hasába neki.
Ámbár ha jól megy, nem melegszik stb, akkor minek zargatni?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
woodpaul
őstag
Sziasztok!
Jó régen nem írtam már ide, de szerencsére a tavaly novemberben vásárolt HP nx6310 laptop erre nem adott okot, jól szuperál.
Kérdésem is a garancia közeli lejárásával kapcsolatos. Még sosem szedtem szét a gépet, nem pattintottam ki a billentyűzetet stb. Márpedig egy év használat után nem ártana megtisztogatni, ugyanakkor az ördög sohasem alszik, és szeretném ezt még garisan megtenni.
Lennétek olyan kedvesek és leírnátok, hogyan lehet biztonságosan szétszedni?
Előre is köszönöm!Androidő
-
törölt tag
sziasztok,
8440 v 8510 kb azonos felszereltseggel? igazibol nem tudok felhozni ervet a 8440 mellett, de megiscsak egy izmos darab, hatha valamit nagyon tud. a 8440-ben egy oskovulet firegl V5200 van videokartyanak, a masikban hd2600.
koszonom,
&rew -
tothm
őstag
Sziasztok!HP 530 GN797AA erről a gépről mi a véleményetek?
-
zedii
aktív tag
válasz indianka #1767 üzenetére
üdv, nem tudom mi lett a fejlemény, mert még csak itt tartottam az olvasással, de gyors megjegyzem ,h én is az Ipontól vettem notit, és mégcsak azt sem kellett mondanom, h mikmak' kibontották bekapcsolták megnézették, aztán ezek után ,h elvittem 10 percel később észrevettem közelebbről ,h mégis baj van mert el volt törve a felhajtócsatolónál a burkolat.. visszavittem másnap mehettem egy újjért. szóval én korrektséget tapasztaltam, bátran vidd vissza 3 napon belül meg pláne!
-
The DJ
addikt
Adott egy HP NX7400. Az a gond vele, hogy váltogatja a hálózati és az aksis üzemmódot Azaz mikor be van dugva és megy hálózatról egyszercsak megjelenik az óra mellett a kis aksi ikon és kiírja a HP progija, hogy "AC Adapter power output is not enough for this computer" Olyankor hallom az inverter ciripelését is. Ha mozdítok a notin eltűnik az akksi ikon és megint megy minden rendben. Kb addig míg meg nem mozdítom újra A poén az hogy van hogy napokig nem csinálja. Fejre is állhatok vele, akkorse csinálja ezt. Máskor meg egyfolytában. Azt hittem hogy a töltő csatija van megszakadva valahol, de néha hiába mozgatom arra se reagál, viszont ha sík felületre (pl. asztal) teszem akkor meg megjavul. Ez arra enged következtetni, hogy talán ott lehet az érintkezéssel valami baj? Már kezd kiidegelni. Jaa újabban néha mikor sokszor elkövette ezt a hálózatról megyek nem hálózatról megyek mókát akkor fogja magát és csonttá fagy. Vagy épp kikapcsol egy hirtelen pillanatban. Mi lehet ez?
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
guest666
aktív tag
Sziasztok !
kontakt hibás lett, illetve félig szakadt a noti töltő kábele, nx6310 még garanciális. Javítják ezt gariba HP-nál , vagy felejtsem el ? -
parandroid
félisten
válasz Darth_Revan #1799 üzenetére
158 darab aktív HP notebook hirdetés van az aprók között. Ha mindenki csak egy linket tesz be a sajátjára, azzal már sikerült használhatatlanná tenni ezt a topikot. Nem is beszélve az utóbbi 1-2 évben feltett, azóta már lejárt sokszáz hirdetésről. Úgyhogy szúrhatsz be akármilyen mérges arcocskát a hozzászólásba, a szabály a szakmai topikok védelmében született, és be is fogjuk tartatni.
p
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- Dell E6540 laptop
- Dell Precision 7540/15.6"4K/i7-9750H/16GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia T1000!/Jó akkumulátor!
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/16GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000!
- ASUS akku Vivobook S14 S433E
- Újszerű laptop 4G LTE kártya Huawei ME906s típusú WWAN kártya Lenovo Thinkpad 6. generációhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest