- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
Szóval ha BIOS -t akarsz cserélni, akkor rakd be a gépbe az aksit, mert feléghetsz!
Mellesleg a GR777ES -nek én sem találtam nyomát sem a hp.hu -n, gondolom azért, mert legyártottak belőle x darabot, és mégsem jelentették meg hivatalosan mo.-n, attól függetlenül, hogy magyar billentyűzettel szerelve egy rakatnyi már a polcon volt. Ugyanazok a driverek kellenek ehhez is... A fénylő képernyőhöz annyit fűznék, hogy azt hallottam, hogy jobbak a színei a fénylősnek, de jobban látható a matt. Csak egy egyszerű marketing-fogás. Mivel tudják, hogy üzleti célra van, a stupid-user businessman csak látni akarja azt a kijelzőt és nem pedig szenvedni az esetleges háta-mögött lévő fényes háttérrel, ami tükröződik a monitoron eltakarván a fontos információkat, csökkentve az üzlet hatékonyságát és ezzel csökkenteni a saját fizetését, vagy veszélbe sodorni a vállalkozását. Hjuhhh
. Sikerült leírni még ma.
Szóval amelyiket inkább veszik, annak feltolták az árát.
Minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ENVY x360 15-ee0504sa 15.6" FHD IPS kihajt érintő Ryzen 7 4700U 16GB 512GB ujjlolv
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest