- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
na, egy kis pontosítás a géppel kapcsolatban: Mai napon használat közben kijött rajta 1 db pixelhiba (linux alól és a rendszer újrahúzása közben sem lehetett látni, alapvető színeket végigfuttattam gyors, akkor sem). feketénél, pirosnál, kéknél nem jön elő, fehér, zöld és világos képeknél egy piros pötty virít ugyanazon a helyen. Gyanítom, hogy egy piros subpixel hibásodott meg.
Kérdésem: a gépet szerdán vettem át (aug 10), a 72 órás cseregarancia keretében kérhetem erre hivatkozva a cserét (nem tudom, hogy a pixel beleszámít-e)? Tudtommal a 72 óra 3 munkanapot jelent, így hétfőn még pont beleférnék a cserébe (függetlenül attól, hogy a bolt pl szombaton is nyitva tart)
A másik: elkövettem azt a "hibát", hogy legyalultam a winchestert, mivel máshogy nem igazán lehetett használható oprendszert telepíteni rá. Erre hivatkozva elutasíthatják a cserekérelmemet ?
tanácsokat szívesen és minél sürgősebben várok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest