Új hozzászólás Aktív témák

• Misi1979

őstag

Üdv, egy majdnem-infarktuson vagyok épp túl.

Az elitebook 8530p-m épp a konyhapult szélén volt, netrádió, hírek, stb.

Két hibát követtem el: nem vettem észre, hogy a laptop alatt egy műanyag vacak volt, ami miatt nem értek le teljesen a gumitalpak egy oldalt, valamint a konyhapultról jópár centire lelógott..

Gyakorlottabb ph-s kollégák már sejthetik a történet folytatását, egy nagyobb lendülettel vett fordulóm elkapta a gépet és az már repült is lefele. Sajnos nem láttam, hogyan, de sikerült nyitva és billentyűzettel lefelé landolnia derékmagasságból a kőpadlóra, ahol még csúszott 2m-t.. elég bizarr látvány volt, na. A netrádió meg szólt tovább..

Törött kijelzőt vizionáltam, karcokat, horpadásokat stb.. De jelentem, semmi! Egy apró folt sincs rajta. Jó, csak 1m-ről esett, kőpadlóra, valószínűleg az oldalára és onnan fordult a billentyűzetre, de ezt a műveletet nem szívesen ismételném meg másik laptoppal. Mondjuk ha nem muszáj, ezzel sem.

Asszony még nem hiszi, hogy nem talál rajta egy foltot sem, miután ezt a hsz-t befejezem, viszi ki a kertbe és napfénynél fogja vizsgálni.. de előre borítékolom az eredményt.

Ezért (is) kell Elitebookot venni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés