Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
Dísz.
(Valóban az lesz, mert nem fogom sűrűn használni.)Egyébként használható pl. retró játékokra, vagy netezni. Youtube1080p-t viszi win7 alatt google chrome-ban. Ezeket próbáltam a telepítés után.
Nekem a fő cél a látvány és a retró érzés.
(+Majd megmutatom a konfigot a gyerekeimnek, ha nagyobbak lesznek és tudják majd értékelni muzeális jelleggel, hogy milyen volt anno egy gép 2006-2007 környékén.
) -
TESCO-Zsömle
titán
Pont ugyanarra, amire akkor. Konkrétan ugyanarra. Ugyanazon programok futtatására.
Általában ez is szokott lenni az ilyen projektek lényege, mert kompatibilitás szempontjából gyakran egyszerűbb venni egy 20 éves vasat, mint emulátorokkal meg hasonlókkal vacakolni egy újon.
-
Skynet258
veterán
Ikeás olcsó asztallapokkal érdemes vigyázni mert amelyik olcsó és könnyű az méhsejtrácsos dekli igazából... Neten van videó ahogy félbevágják mi van belül, üreges az egész. Volt nekem is, nem hajlott ugyan de monitor konzolt nem ajánlott például retenni kért volt akinek éjjel kettétört az asztal, egy ponton volt a súly. Én vettem náluk 30k körül tömör fát, nagy is szép is, lepácolod amilyen színre akarod és ha jön a tornádó alábújhatsz.
-
Vismajor01
addikt
Hali!
Megirnád, mennyi volt a ház? Nekem is ilyen van, de nem találtam online most ilyet, és árakat hasonlitok össze.

Enyém ilyen
Még alul kellene kábelmanagelnem, meg kellene vezeték nélküli billentyűzet, egér. És a proci ventit kellene lecserélni RGB-re, mert a többi venti az, de ugyanolyat sehol sem találok 
Az én konfigom részletei;

-
AlexFindley
csendes tag
Viszont ez a ház már egészen jól néz ki!

Amúgy a te hátsód még nem is annyira vészes, egy kis kötegeléssel simán lehet elfogadható.
Bár ez is Nova, azért ez eléggé máshogy néz ki mint a rendes - ettől függetlenül nem értem, miért spórolnak azon, hogy egy nyamvadt lyukat kivágjanak a vékony lemezen az olcsóbb változatokban.
-
fogtunder
nagyúr
de amúgy jobban jársz, ha megveszel egy komplett kábel szettet, amiben van 4+4PIN ATX, 24PIN ATX, 6+2PIN PCI-E hosszabbító, meg kábelfésűk, amik eléggé kellenek a szép elrendezéshez, azok ilyen 7K környékén vannak. de egyébként a Bluechip is árul ilyeneket, ha útba esnek, akkor náluk is meg lehet rendelni.
-
seniman
veterán
-
kisza25
félisten
Megvolt a végén már 10% használtam, de húzta a szemem,10-15 perc után a könnyeim folytak tőle és megfálydult a felyem, azt mondták a pwm, de az állítólag nincs is abban a monitorban. Csak a led maradt, amúgy a hiba velem van, Lidl/tusko világításával is ezvan
ZeroDK: bolond ne foglalkozz vele, kikapcsolt monitorral játszik olyan pro
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lotTóni
tag
Ne haragudj,de nem mentettem el a kép forrását.Csak megmosolyogtatott a dolog,azért dobtam be a képet.

Azt azért illő lett volna megemlítenem,hogy jómagam is használtam az NH D14-et,igaz m-atx deszkán (a jelenlegin),és még egy CF-et is kiszolgált 280X/7970 dc2 személyében :

-
hszilard666
veterán
Amúgy most áttúrtam a pincét és konkrétan megvan az enyém is
pár csavar híányzik, de a HDD cage ek és az oldallapok is megvannak
Azt viszont nem tudom hogy miért nem adtam el anno 
-
Petyyyyy
addikt
Azt a bitang CPU cooler-t...

Hiába van D14-em, ez akkor is borzasztóan nagynak tűnik.bombibmw - Nem is értem hogy nem az a 478-as(?) lap van beizzítva a háttérben.

guftabi96 - Mindezektől függetlenül: ha épp nem megy a webcam party skype-on, szvsz. jobban játsz, ha lefordítod a kamerát, hogy az asztalt bámulja.

-
LLKobe
veterán
Nekem az Arc Midi-ben egy 50 centis vörös ledszalag volt az aljára berakva, pont elég szép fénye volt. Került vagy 1200 Ft-ba az aprón, csatival szerelve.
Az "új" házamnak az aljára fogom felragasztani alulról, és rádugom a ventiszabályzóra, ami 5 vagy 12V-ot ad. Ha "halk" üzemmódban lesz 5v-on nem fog világítani, ha "Turbo" üzemmódra kapcsolom 12V-ra meg igen, alulról amolyan halálos iramban szerűen

-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azt viszont nem tudom hogy miért nem adtam el anno