Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
total90
veterán
válasz Krisinto #25878 üzenetére
Láttam a neten egy fehér/lila házat és rámoccantam nagyon, csak nálam bejátszik majd a fekete is. Na, de ki tudja, lehet nem lesz... egyelőre szeretném.
Amúgy köszi
(#25880) Forceman
Szoftveresen nyomom meg A Sajátgépben jobb klikk a meghajtóra és "Eject"
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
jericho69
tag
válasz Forceman #25876 üzenetére
Mostmár én is csak azt tudom ajánlani, hogy kérdezősködj körbe van-e valakinek rossz mikrója. Én is ezt tettem és ma egyik ismerősöm mondta, hogy van neki egy amit nem használ, így ki is tudtam szedni belőle a rácsot. A ház eleje már kész van, már csak oldal lemezt kell gyártanom, kivágni a plexinek a helyet, elvinni fényezőhöz és össze rakni. Ha minden igaz hétvégén teszek is fel képeket milyen lett az átalakítás.
-
-
-
total90
veterán
Hi all!
Ma haladtam egy kicsit a gépházzal. Elkészítettem egy takaró lemezt. Képek: [link] Az utolsó 4 a mai termés. A forma direkt lett ilyen, mert lesz rá festve egy mintázat és ha minden igaz, akkor azzal jól fog mutatni
Az előlapot is át fogom még dolgozni és oda is hasonló minta kerül majd, mint a belső takaró lemezre.
Az előlap után kivágom a venti helyeket és jöhet a ház festése. A belső, tehát maga a ház váza fehér lesz. Ráuntam a feketére, kell a változatosság
Ha ezzel is megleszek, akkor jön még a táp festése, természetesen fehérre és az is megkapja majd a jellegzetes mintát...
Akarok még harisnyázni is, de mivel csak a 24 tűs kábel fog látszódni, így csak azt. Lehet formát bontok, de fehér és lila kombinációt fogok használni. Azért ezt a kettőt, mert van egy UV neon a gépembe és annak lilás fénye van a sok fehéren, mivel a festékem nem UV aktív.
Tervben van még a RAM bordák fehérre festése, valamint a Twin Turbo festése is. Szóval lesz még melóm bőven, de most már kb. kirajzolódott bennem milyen is lesz.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Forceman
tag
Úgyvan! Ment a pirospont !
Egyenlő azt tervezem hogy szintén vágok egy megfelelő lapot, kifúrom, vagy megoldom hogy legyen rácsa. (+ még két 2 piros venti vagy egy, mert már van egy TT Cyclo)
Most szedtem szét, még nagyobb a rend de van egy egy kábel amit nem tudok eltüntetni, de mindegy majd holnap.Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
zazahoho
őstag
hali
nem ide tartozik,de hátha valaki tud segíteni,asus maximus 3 -hoz hátlapot keresek ill olyan embert aki ilyet tud csinálni,olvastam anno,de sajna nem tudom ki lehetett,ill asustól lehet rendelni ilyet?
thxAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
-
Forceman
tag
LOL!
Mi az hogy? Én vágtam ki, nemsokára megy bele a plexi. Szerinted egy X alak jobb lenne? Gondolkoztam rajta hogy kiegészítem.
A kábel elvezetést már megoldottam, de egy nagy bumszli lóg így. majd holnap rakok róla képet most sötét van.Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
UdVi86
aktív tag
válasz LLKobe #25851 üzenetére
Köszi. Igen a dekopír jobb lenne, csak sajnos ki van kopva és lötyög benne a fűrészlap kicsit oldalirányban, már sokat megélt. Így azzal nem akarok nekikezdeni, újat meg ezért nem akarok venni. De ha a lombfűrész beadja a kulcsot, akkor nem lesz más lehetőségem. A flex gondolom nagyon égetné a 1,5-es alulemezt.
zH: Nekem is a Sharkoon tetszik. Letisztultabb az egyszerű előlap miatt. A másik nekem kicsit béna. De persze ízlések és pofonok.
[ Szerkesztve ]
-
Forceman
tag
Most nézem hogy nem jön be a link amit kiraktam. De nembaj! itt egy másik.
[itt található]
Vélemény?Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
spuros
őstag
válasz Tothgera30 #25840 üzenetére
Nagyon tetszik..(:
-
LLKobe
veterán
válasz Stirbi #25857 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy inkább legyen frankón összerakva, nem hajszálvékony lemezből, és jó alapra lehet utána jól "építeni". A mostani házam is azért választottam a TT V3 black helyett (aminek pedig alapból fekete a belseje), mert erős, nem hajlik, nem rezonál. Majd max egy kis plusz matekért befeketül a belseje is, de a végeredmény ott lesz
(#25858) zH. : Az említett kettőből talán én is a Sharkoon-t választanám. Bár nekem a 90 fokkal elforgatott vinyótartó jobban bejön, könnyebb szerelni, jobban néz ki. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Forceman
tag
Na lefotóztam a gépemet a sötétben. Elég jól néz ki
[link]Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
LLKobe
veterán
válasz UdVi86 #25850 üzenetére
Hát ha emlékeim nem csalnak akkor a lombfűrésznek nagyon vékony a fűrészlapja, nem biztos hogy bírná a kiképzést. Általában ezeket (ha Dremel nincs) dekopírral szokták vágni, aztán reszelővel finomítani. Én is azzal vágtam az előző házamat, és szép lett az eredmény.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
UdVi86
aktív tag
Köszi mindenkinek.
Lassan elkezdem építeni a gépházat, majd jövök képekkel, meg lehet néhány tanácsért. Kérdezném is először, h lombfűrésszel szeretném kivágni a belső részeket (a külső vágások már megvannak, hiszen méretre lett darabolva a lemez), elég vékony fűrészlap van benne és könnyen irányítható. Akik már építettek házat, mit gondolnak erről, jó megoldás lenne? És természetesen reszelővel finomítanám.
aero: Válasz ment a #25833-ban.
-
Tothgera30
Ármester
válasz FireKeeper #25848 üzenetére
...az más, szívesen megnézném...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Tothgera30 #25847 üzenetére
most lehet hogy le tudom cserélni a tápomat, így aktuális(abb) lett a harisnyázás project, mondjuk szálanként, és fekete-kék-zöld keverve. akkor a festegetés törölve, az nekem sem tetszett de kíváncsi voltam a véleményetekre.
mod: hát nem ma lesz kész, úgyhogy türelem[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Tothgera30
Ármester
válasz FireKeeper #25846 üzenetére
Köszönöm szépen neked is .
A témára rákanyarodva, nem, nem lenne túlzás . Én nem bajlódnék a harisnyázással, meg a festegetéssel, az már úgy túlzás lenne .
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Tothgera30 #25842 üzenetére
jól néz ki szerintem is, lehet hogy a sárga háttér még rátesz egy lapáttal az összhatásra, de tény, hogy nagyon letisztult.
más: én is egy ilyen coolink (swif2) ventit akarok beszerezni, érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek túlzás lenne-e három domináns színt használni a gépben, mégpedig fekete (alapszín) kék és zöld, ugyanis a ramjaim alapból zöldek, és ha a coolink venti mellett mondjuk a kábelharisnyázásba is vinnék egy kis zöldet, akkor hangsúlyosabb lenne. a másik variáció, hogy lefestem a ventit. szerintetek?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Tothgera30
Ármester
Az utolsó kép nekem is tetszik, bár a fényképezést még gyakorolnom kell, mert nem tapasztaltam ki még a gépet . Sajnos nem, mert általában oda áll vissza, ha gyorskötözővel rögzíteném, az meg látszana . A ram hűtő meg megy az Alpenföhnhöz .
-
aero.
veterán
Az utolsó kép nagyon bejön.
Elöl a felső ventilátornak nem tudod kicsit lejjebb szorongatni a kábelét?
Ja és jó a ram hűtőd.[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
-
Krisinto
őstag
Nekem tetszik!
Jól mutatnak benne a SWIF2-ökNekem ez a srága háttér is tetszik hozzá.
-
Tothgera30
Ármester
Valamennyire kész lett a gépem, bár a jövőben más VGA fog szolgálatot teljesíteni...
Akit érdekel itt tekintheti meg : [link]
-
LLKobe
veterán
válasz DiamondBack #25837 üzenetére
Hát te tudod, de én úgy gondolom hogy gyenge alapanyagból csak sokszor annyi pénzzel/munkával lehet jót/szépet csinálni. Én aszondom hogy a homokfúvás és festés árából inkább vegyél egy házat, talán még olcsóbb is lesz, és manapság már igen olcsón lehet olyan típust kapni aminek a belseje is fekete. Így nem kell házilag tökölni vele.
-
Forceman
tag
Na megvettem a piros ventit, de sajna csak egy volt a boltban.
Viszont elvezettem a ház hosszabbító kábelét(ami az áramot adja az előlapnak, meg valamilyen információt szed le/olvas , de hogy miért így van megoldva, nemtudom. Amikor lehúztam elindult a gép)és egész jól néz ki.
Lehet hogy be kéne harisnyáznom a a kábeleket, fekete-pirosra, de jelenleg harisnyám, és leszedőm sincs.
Majd lövök egy képet.Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
DiamondBack
senior tag
válasz LLKobe #25820 üzenetére
Az előtte levő AeroCool ház gyufásdoboznak tűnt de ezzel átestem a ló másik oldalára. Tervben van egy teljes homokfúvatás és porfestés akkor valószínű majd valami motívum kerül a táp melletti üres részre.
pincehely: próbáltam de az lett a vége hogy letörtem a vinyó sata csatlakozóját, túl kicsi a hely hátul.
Stirbi: Sőt még a vga is downclockolva van csak 500/500-on megy hangtalanul ritkán van rá szükség
-
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Pár képet megosztanék a jelenlegi állapotról. Az előlapi kábelek már csak az új házban lesznek leharisnyázva.
> Galéria <
aero: Épített ház lesz, 28x28x35 cm-es, alsó rekeszben a táp és a merevlemez/ODD tartó box (ez amúgy egyben kivehető lesz), a felső rekeszben az alaplap fektetve, kihúzható fióksínen. Előtte 2 venti +1 hátul a procinál. Egyik oldallapra tervezek plexit. Elöl az ODD rejtett lesz, csak a tálcánál lesz kivágva a lemez. Itt lesz még egy kijelző is, valamint egy vandálbiztos nyomógomb. A váz kb. ilyen lesz: kép
Rég tervezgetem, mostmár lesz belőle valami
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
2. gép így néz ki:
[link]
Ennél jobban nem lehet elrendezni, mert rövidek a kábelek. -
Stirbi
addikt
válasz DiamondBack #25818 üzenetére
jó az!sztem amit tudtál megtettél.
más:procid csak nem alapon megy az mellet a vga mellett?
-
LLKobe
veterán
válasz Forceman #25828 üzenetére
A ház milyen kábele?
Most hogy nézem, nem is feltétlen kell a cpu hűtő fölött- szerintem ha leveszed a hosszabbítót, és úgy dugod rá a lapra ahogy most van, úgyis elér. Mindjárt rövidebb lesz.
-
Jimy83
aktív tag
Jók a képek , remélem hamarosan elkészülök én is viszont egyenlőre pénzhiány miatt áll a project
-
pincehely
addikt
Ha tudod fordítsd meg a vinyókat, így azok kábeleit hátul tudod,majdnem láthatatlanul elvezetni.
ffodi: Faternek is van egy ugyanilyen hőmérője. Asszem elcsórázom tőle,és beépítem én is.
De még mindig tartozol a táp kábeleltüntető rendszered paramétereivel.
Nekem is ugyanilyen házam van, majd alkotok még.
Asszem olyan ventiket is beszerzek majd, de előtte a Coratort csrélem le valami fekete bordájú hűtőre.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Forceman
tag
Én is beszállok
[link]elöl+hátul két SWiF 1201 dolgozik, oldalra majd most megyek venni 2 piros ventit.
Van még egy TT cyclo ventim is, az a 3 üres 5,25-ös helyekre akarom majd bemoddolni. De lehet zavarni fogja a szemem a sok villódzás. Nem tudjátok hogy lehetne beállítani egy formára?Viszont az a nagy kábelköteg nagyon ronda , ráadásul rontja a vidikari szellőzését.
Valahogy ezt nem lehetne eltüntetni?(igen itt az ideje portalanítani...)
[ Szerkesztve ]
Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
ffodi
veterán
válasz FoBCRaistlin #25819 üzenetére
Köszi.
És a teidről mikor lesznek végre képek??
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
LLKobe
veterán
A lehetőségekhez képest szépen elrendezted. De azt sose értettem hogy minek ekkora ház, hacsak nem webszervernek kell 12db vinyóval... A ház felső harmada lényegében üres.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz jericho69 #25809 üzenetére
Kék/fekete kombó..na igen Kicsit "overused".Látod valaki már írja hogy unalmas.De! Ez a kihívás! Sok között kiemelkedőt csinálni.+Tetszésednek és igényeidnek megfelelőt csinálni.(hülye vagyok egy pro VT-snek beszélek )
Jimy83 & albert8: használjátok a válasz gombot![ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
Jó kép
szerintem amit kitaláltál nagyon ütős lenne
én vagy 3 ilyet raknék be le vagy többet
én is ilyenekre pályázom
Ja és szerintem kivül legyen matt fekete belül pedig fehér fekete harisnyákkal[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Jimy83
aktív tag
Én feketére /matt/ fújnám vagy valami extrém szín mondjuk narancssárga belül feketére fehér/piros ledes ventik-el , a kék szerintem már unalmas szín.
-
törölt tag
válasz jericho69 #25809 üzenetére
konkrétan plejik és shodan gépe, jót röhögtem rajta...
a kérdéseidre válaszolva... belsőnek tökéletes a matt fekete, külsőnek pedig édesmindegy, hogy fekete vagy fehér. szerintem fehéren elég szépen nézne ki.
kék ventilátorok alatt mit értesz? ha olyan ventilátort, aminek a színe fekete, kék ledekkel, akkor oké. hogyha ilyen plexizett kék ledes ventilátorokat akarsz, szerintem inkább válassz mást, mert nem néznek ki jól... fekete belsőhöz fekete ventilátor illik, legalábbis sokkal jobb, hogyha az adott ventilátornak fekete kerete van. -
jericho69
tag
Elkezdtem a gépházam kívül-belül átalakítani. Az elejét már megcsináltam 1-es lemezből melóhelyen, már csak a kábeleknek kell kivágnom a lyukakat és mehet a fényezőhöz. Ha kész lesz kb. így fog kinézni. Na most a kérdésem, hogy ez a színösszeállítás szerintetek jól néz ki? Vagy a fekete milyen legyen? Matt esetleg lakkozott? Gondoltam rá, hogy kívűl fehér lesz, belül pedig fekete, kék ventikkel. Nem tudom igazából milyen legyen. Tudnátok pár tanácsot adni, hogy nézne ki jól? Elvileg szerdán megy festésre, addig ki kellene találni valami ütős színkombót.
(A belteret és az első ventilátorokat egy pc-style-s gépről másoltam )
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz albert8 #25803 üzenetére
Ne írj mindíg új hsz.-t, 5 percig tudod módosítani amit írtál, uh tedd azt.
Borda nincs, csak egy 9 cm-es venti szívja rájuk a levegőt, uh a két vinyó általában szobahőmérsékletű, vagy max 1-2 fokkal melegebbek.
#25804 Viktoár: Egyik sem. Najó a titok az hogy a földön van a gép az ajtó mellett, és picit behúz ott a hideg És kint most 18 fok van....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest