- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
nekem nem ért volna ennyit ez a chieftec ház, de aki ragaszkodik márkához, annak biztos jó. más... pórszűrők szinte semmit se értek nálam, de az ecsetes tisztítást kipróbáltam (már nem is tudom ki javasolta) és pikk-pakk pár perc alatt újszerű állapota lett a házikónak.
-
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
-
Stirbi
addikt
válasz
LLKobe #25485 üzenetére
nagyon jo lett,jo méretes háziko
, a hdd ket ugy csináld meg hogy 1 helye legyen köztük és akkor ott a két hdd közt menne be a tápkábel és szétagazna egyik le másik fel
ja és ami megy fel sata kábel a dvd irohoz, azt hajlitsd meg ott lent a csati felettés a vga és az alaplap közt elvezeted, ugy jobb lesz az összkép
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Jhericho #25481 üzenetére
Proci terhelés alatt olyan 50C fok körül, de a te hütőddel nincs annyi sztem, videokártya nálam 90-95C fokra is felkúszik ritkán, Chipset nálam 40-55C körül, vinyó 30-40C hütés nélkül. ezek a hőfok átlagosnak számítanak. Kivéve a videokártya, az lehet egy kicsit magas , de ezekben van eltérés, és csak nagyon ritkán fordul elő nálam a 95 C fok tavaly nyáron elértem vele a 109C-is
, általában 80-88C között mozog terhelés alatt.
-
Jhericho
tag
válasz
Recon666 #25478 üzenetére
Ez a 0forintos beleölős változat, a kábeleket kihúztam a gép mögé és így azok nemfogják vissza a levegőt. nyertem vele 5 °C-ot!
Az a kicsi ventillátor a GPU-tetején nemtudom mit hűt de van egy AUX nevezetű az everest hőfoklistájában ami 65°C volt és odatettem a kicsit most csak 57-60°C közt van.
A nagyobbik ami a hangkártyának van támaszva lent, az a vinyókat hűti és ez is javított a hőfokon.
A táp pedig azért került a gépház tetejére mert a CPU fölött volt és eresztette rá a meleget. (nemjöttem rá hogy miért de így hűvösebb van a gépben.)
A gép szétszórtságán meg igyekszek javítani. -
spuros
őstag
Na várjatok. Többen írtátok, hogy ráz a ház (elektromosan, nem rezonálás)... Tudtommal az usb és ház rázás a hálózati földelésen múlik.. Ha a konnektorok rendesen földelve vannak akkor nem szabadna, hogy rázzon semmilyen berendezés sem. Elviekben ez nem a ház hibája..
(bocs az offért, de itt lett probléma..) -
Zefír
őstag
válasz
Krisinto #25472 üzenetére
Kikapcsolt állapotban, csúnya lenne, ha rázna
Egyre több háznál panaszkodtok, alaplapi tálca rezeg, előlap rezeg, akkor csatlakozom, GMC Toast R2-t senki se vegyen, Az előlap lepattan, kábel renezés nuku, DVD író olyan mértékben ráz, hogy ha telepítettem, kivettem a házból a DVD-írót..
-
csokad
senior tag
akinek CM 690 II ADV-van írja meg légyszi akár itt (bár itt ne mert nemszabad offkodni, és én is elnézést kérek) hogy ráz -e az előlapi 2db USB kivezetés mert az enyém ráz eléggé és ez így nem tetszik!
-
LLKobe
veterán
válasz
pincehely #25464 üzenetére
Holnap meglesz. Amúgy nem csalódtam, a minősége jó, az oldallap nyeklik egy kicsit, de ez természetes, tekintve hogy rácsos, ami nem mondhatni hogy merevít.
Szerintem nagyon jól néz ki, nekem a mérete is pont tökéletes. Az alkatrészek hőmérséklete átlag 5-6 fokkal alacsonyabb ebben házban.
Az egyetlen negatívum, hogy jobban kiszűrődik belőle a zaj mint az előző Antec-ből, de ez a rácsos oldallap, meg több venti miatt szintén várható volt.Vagy vennem kell pár rendes halk ventit, vagy egy szabályzót hozzájuk.
-
W.
tag
válasz
urbanjozsi #25465 üzenetére
,,kislányom ma vidámpark helyett kábelt harisnyázunk, frankó?"
Ezek mennek majd a htpc-be? -
LLKobe
veterán
Na megvan az új csiftek ház, majd gyűjtök erőt, és lövök pár képet
-
-
Gorneck
legenda
A két lemez közé nem nagyon, az elejébe meg max úgy tudná, ha a műanyag vagy fém előlapot egy kicsit megdolgozná...ennek a háznak a HDD hűtése keresztbe van megoldva...szal sok hdd esetén a hő nem a beltérbe távozik...
AndrewTdi: Szép lett a ház...mondjuk én nem festettem, hanem szigeteltem a belsejét és nagyon mutatós lett...mai napig meg van az ilyen házam...
És jobbat se akarnék soha...
-
Atke
senior tag
válasz
AndrewTdi #25435 üzenetére
Zöld fekete torony....Hmm a következő házam nekem is így fog indulni
Ventik: a képekből nem tudtam ki venni,de a ház elején,vagy a 3,5-ös és a front panel között nem lenne elég helyed nekik? És akkor mehetne be fordítva..oldalára mehet a Monster energy airbrush és kérj szponzori pénzt
Viccet fére téve, nekem tetszik!
-
aero.
veterán
Köszönjük a szakértéseket!
-
csokad
senior tag
ugyan ilyen hűtőm van és én valahogy nem tudom elfordítani. pedig Cm 609 II ben jobb lenne
-
spuros
őstag
Nos csináltam képeket immáron igényesen, beállítva, álványon.. Ez futja 5 megapixelből..(:
Harisnya egyenlőre nincs, de talán nem is feltétlen muszáj, majd meglátjuk..
Ítéleteket várok..
Köszönöm. -
AndrewTdi
addikt
Ahogy akarod W.
Nem rendel valaki mostanság mdpc-ről? -
AndrewTdi
addikt
Az ígért képek.
-
Atke
senior tag
Köszönöm szépen a dícsérő szavakat. Ha kész az egész, akkor majd lesznek jobb képek,áttörölgetve, szörpös üveg és kenyérpirító nélkül
Hogy Style-osabb legyen
Örülök hogy ennyi embernek tetszett. Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt -
Krisinto
őstag
Üdv
Arról szeretnék érdeklődni,hogy neki állt már valaki a 1 hsz módosításának ebben a topicban?
Ha igen akkor ki?
Ha nem állt neki senki,akkor én nekiállnék.Ja...és bocs az offért,de meg akartam kérdezni
-
jones965
Modder
Szerintem van is van esélye az oldalon való viszontlátásra, csak a hiányzó elemeket megvárjuk!
A háttér is tetszik, csak a konyhai részeket vágd ki belőle, és az összkép egészében ne legyen több kb10%-nál a háttérkép. Bár ezt fotoshoppal az illetékes szükség esetén elintézi. -
AndrewTdi
addikt
Bárki bármit mond, nekem nagyon bejön. A kék-fekete harisnyázás ismerős valahonnan, nagyon jó kombináció.
Simán megérdemel egy helyet az oldalon!#25393) ceaser: barkácsboltban volt mindkettő. (a 16-ban lakik, ott voltunk valami barkácsboltban, de Budaörsi létemre nem vágom hol volt)
-
aero.
veterán
Elvileg most már jó a pc-style az internet explorer ( alapú ) böngészőben is, de kizárólag az Internet Explorer 8-tól ( ami amúgy is elvárt ).
-
Zefír
őstag
Egyet, nem együtt
Csak lejárt a szerkesztési idő.
-
LLKobe
veterán
Gratula! Szépen megcsináltad. Pedig ez ahogy nézem tényleg egy elég low category ház volt alapból.
Egy kérdés: a belsejét mennyiért szinterezték feketére? Hogy működik ez a szinterezés? Mert tényleg szép, énis gondolkodok hogy megcsináltatnám. Gondolok itt arra hogy alkotóelemeire kell bontani a házat, meg csiszolni meg minden?
-
Eddig olvastam.
Megnéztem a képeket, tényleg szépen alakulnak.
Atke gépét azért megjegyezném 2 okból:
- az övé a legutolsó
- derült égből villámcsapás. -
Atke
senior tag
Köszönöm! Már azt hittem senki nem veszi észre a "tehermentesítőt"
Még nincs teljesen kész, elfelejtettem leadni a PCI tartó részt a színterezőnek és az még fémtiszta állapotban a polcon vanDe hamarosan fel kerül majd minden a helyére és akkor jönnek a normális képek is. A táp nem corsair, a matrica azért került le, mert elvileg ment volna színterezésre az is,de sokat kellett volna forrasztgatni, azt meg nem mertem bevállalni.
a táp és az oldalap között kb 1 cm, van az ATX és PCI-E kábeleket így is nehézkes kötegeléssel tudtam megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Magisk
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!