Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszönöm
, igyekszem, csak már későn végeztem az összeszereléssel 
-
viktor82
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Egy Thermalright venomous x black jön rá !
-
viktor82
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hátul egy nagy lyuk van ,simán betudom rakni a hűtőt!

Ha nem csak két csavarral fogattam meg a lapot! -
Zodicus
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Kedvenc házikóm. Szép lesz ez és ezzel a házzal tényleg nehéz rosszat művelni. Várjuk a végeredményt is!
-
LLKobe
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nagyon frankón néz ki, habár ilyen házzal már nagyon nem lehet melléfogni

Azt a pár pucér kábelt még harisnyázd be feketére, és lényegében fertig.Amúgy írtam ide.
-
python1
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Vagy leveszed a ventiket 5V-ra,az ingyenes és tökéletes megoldás.

de ha nagyon akarsz valamit ragasztani hangszigetelés gyanánt akkor parafa, vékony is meg nem tapad meg benne a por,me lehet festeni is.
-
python1
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Miért akarsz olyat tenni az oldallapokra?Meg tapad benne a por.Inkább szabályozd a ventiket meg használj inkább tulméretesebb hűtőket meg reszeld ki a venti grilleket!
-
ltsoma
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
-
aero.
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Van, nem is egy. Viszont nem hasonlítható össze a gyári megoldásokkal, amit ugye égetnek. Én is csak ámultam a 692-nél, hogy sehol nem kopik, pedig az oldallap elég sok helyet bejárt már a házon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gooool
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Először is legyen ez így kész,még lehet szép lesz ez mATX-el is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy kérdés:
A belső festéshez milyen festéket ajánlotok?Én a külső díszcsíkot Very Well matt akrillal fújtam,azzal jó lenne az alaplaptálca is?Illetve akkor feketéből is azt vennék. -
gooool
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen,az egy Wing Boost.
Mert mire gondoltál,mik legyenek a terveim?
(Egyébként a lapátjait lefestem fehérre,hogy szépen belesimuljon majd az összképbe
) -
KAMELOT
titán
válasz
FireKeeper
üzenetére
jól néznek ki itt a gépek....csak szerintem elég sok a régi gép....mármint celeron meg ilyenek vannak ott....habár tudom valakinek az is elég arra hogy netezzen.
2008 év végéig nekem is 550 pentium volt 128MB rammal és 64MB ATi kártyával. + XP volt benne.....arra hogy neteztem és office-t használtam nagyon is elég volt

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
...az más, szívesen megnézném...

-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszönöm szépen neked is
.A témára rákanyarodva, nem, nem lenne túlzás
. Én nem bajlódnék a harisnyázással, meg a festegetéssel, az már úgy túlzás lenne
. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
FireKeeper
üzenetére
ja, 30A, viszont ez valaha egy 350es bél volt

egyébként meg léghűtőm van, namármost 3.6@1.48nál kifogy az IFX14 az én quadommal, a jelenlegihez képest megerősített házhűtéssel (400m3/h ki, 300m3/h be+táp) és két 2000rpmes ventivel. légen 18A egy ágon nem szűk keresztmetszet. arról nem is beszélve, hogy ha 216W fölött eszik a proci, akkor minden másra maradna max 144W (de inkáb kevesebb), az meg már lehet kevés lenne (vidkari 110W, ventiből van 9, szabályozópanel, 4 vinyó). maxOCre jobb lenne a Corsair, de valós életben nekem sok előnyöm ebből nem lenne.
aero.: ezt leszámítva tökéletes a ház. annyira szeretem, hogy magyarországi eladás és új ház vétele helyett inkább átautóztattam fél Európán
a kábelmanagement bajos, de egyébként remekül szerelhető, nagy, szellős és halk. 50+kért nem venném meg, de anno 35ért (160as usd mellett
) ár/értékben a CM690et verte.for3l: látom az IFX10 (backplate hűtő) miatt keresel vékony ventit. gyakorlatban eg lehet picit hajtani a hőcsövét, 2 mm elég, és már befér mögé a szabvány 25ös. hőfokokon érezhető különbség nálam a művelet után nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, igyekszem, csak már későn végeztem az összeszereléssel 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Én nem bajlódnék a harisnyázással, meg a festegetéssel, az már úgy túlzás lenne
.