- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LLKobe #24975 üzenetére
Ha nincsenek extra terveid a házzal, akkor teljesen rendben van.
Kis takarítást tényleg elviselne.A TT-nek a "jobb" házairól is rosszakat "hallottam".
(#24989) veréb: Na most tekergettem oda-vissa a fórumot, mondom ezt már egyszer láttam, kértem is, hogy húzzák össze 1 hsz.-be.
Egyébként tudom ajánlani amit nagyon sokan csinálnak: valamelyik képfeltöltőre felrekják a képeket 1 albumba, és csak az album linkjét rakják be. Egyszerűbb, és akinek mobilnete van, annak se vacakol a topik betöltése.
Nagyon egyszerű és nagyszerű képfeltöltő pl. a picasa(#24990) Gaben01: A pc-styleos ötleteken felül sztem inkább a fotós topikokban érdeklődj.
-
Sonec
tag
válasz
total90 #24998 üzenetére
Köszi
Igazából én is régebben 1-2Éve nézegettem. Csak akkor 30-35K körül volt
Ehhez meg 12k-ért sikerült hozzá jutnom és karcmentes minden tartozéka megvan.Egy ideig ebben lesz a gép. Aztán szerintem valami letisztult Lian Li házat keresek.
Ebbe a plexibe meg megy egy régebbi. Valami kis lap 4400+ proci HD4670 1Gb, 2Gb ram meg egy FSP Hen 250 Harisnyázva -
jones965
Modder
Azt hittem dejavu érzésem van, de ahogy visszagörgettem, megnyugodtam hogy nem.
Függetlenül, hogy Te is szolnoki vagy, ráadásul ismerjük is egymást, azért betarthatnád a fórumozás írott és íratlan szabályait.
Egymás után 2 nap ugyan azokat belinkelni több hsz-en keresztül kicsit fárasztó.
Egyébként gratulálok a kitartó keresésedhez, mert közel 1/2 év alatt csak sikerült olyan házat találnod, amilyet kerestél, és nem is rossz amit véghezvittél.Egyébként nekem van hasonló méretű oldallap a házhoz.Priviben írj méreteket, ha megegyezik, szívesen odaadom.
-
aero.
veterán
"nézzél jobban szét hátha csak a fától nem látod az erdőt"
kissé ironikus, mert pont illik arra, amit az előbb műveltél ... konkrétan, hogy több hozzászólás küldöd a képeket, már 3. alkalommal. Pedig tegnap leírtam, hogy ott van, hogy "új kép feltöltése a szöveghez".
Rossz látni, hogy haszontalanul.
A géphez egyébként akad hozzáfűznivalóm ... nekem is ilyen volumenű házam van, de kilátszik benne az alaplap. A festés jó.
-
veréb
tag
msot kaptam egy nem olyan régi gépházat azt is kicsinositom de már eladásra
-
Gaben01
őstag
Köszönöm az elismerést mindenkinek.Már ezért megérte dolgozni vele és feltenni ide a képeket.
Ha esetleg van lehetőségem felkerülni pc-style,akkor szívesen veszem az ötleteket (más elrendezés/fényképezéssel kapcsolatban).Sajnos a lakás nem túl nagy és fényviszonyok is elég gyatrák,úgyhogy ha valaki tud segíteni pesten nomrális képek készítésében,azt örömmel veszem. -
LLKobe
veterán
válasz
Recon666 #24982 üzenetére
Köszi!
Kicsit koszos, már tervezem egy ideje hogy csavarra szedem az egészet és jól kipucolom, meg a táp kábeleit is elrendezem/rejtem amennyire lehet... Csak kell hozzá a lelkierő
Most lett volna lehetőségem 1:1-be elcserélni a házat egy vadiúj Thermaltake V3 black edition-re, jobban néz ki talán, de ahogy szétszedtem... Nagyon gyenge a minősége, recseg-ropog, az oldallapok olyan vékonyak hogy át lehetne harapni, uh maradtam ennél.
Bár a handmade hűtés a radeon-on nem tűnt fel senkinek
-
Olyan 90%-ban kész a gépem, szóval ha hétvégén minden jól megy, akkor pár fénykép fog készülni
.
-
stikyo
tag
Ajjaj... csak HKC-t ne!
Legalábbis hallottam a márkáról, nem pozitív értelemben.. Egyik haveromnak volt vele baja, de a veszélyes tápok listáján is fent van. A CM real power is fekete, nem??
Ha pedig tényleg rossz minőségű a táp (helyedben utánanéznék
), akkor nem tud úgysem 580-at... sőt!
[link] -
Sonec
tag
A konfig ami benne van csak fogtam azt beleb@sztam. Az alaplap mögött elfér az összes kábel. Semmi nem fog benne maradni a jelenlegi állapotából
Szép lassan szép lesz
(#24962) stikyo
Hasonlóra gondoltam én is
Csak táp nem tudom jó-e a fekete :S -
-
stikyo
tag
Én bizakodó vagyok, szerintem a várható konfig jól fog kinézni, és ha szépen harisnyázol, meg lehet ezt szépre csinálni. Letisztulás viszont csak akkor lehet, ha a ventik/harisnyák/csövek harmonizálnak színben is. Sztem.
Most fejben elképzeltem: mindenhol f8-as ventik, fehér kábelharisnya, és csak UV csövek. -
Sonec
tag
Megjött a Plexi házam Ice!?-től. Sajnos a képet elég gagyik. Hála a 6120C-nek...
Átmenetlileg beledobam egy gépet.
De várhatóan ezek lesznek benne:
Asus M4A77D Lap
Athlon II X3 435
Sapphire HD4870 Toxic
Coolermaster M520
2x1GB Geil Ultra
500Gb Seagte barracuda
1Pár UV neon 1Pár kék neon.
Ventik: Elöl gyári ledes. Oldalt alul Uv-s coolink. Felül AC F8 2000Rpm-en hátul meg Zalman ZM F1 1800Rpm-el. Kábelek pedig szépen elrejtve lap mögöttKépek:
hopp
katt
ide
[link]
Szerintetek?
Azért raktam képfeltöltésre mert imagerz nem engedi fel. -
jones965
Modder
válasz
D1Rect #24951 üzenetére
Amit ki tudtam hámozni a képből, ez egy sima lemez, amit hasonlóléppen a számítógépház egyéb elemeihez, kisajtolták és ez tartja a kábeleket. Alulemezből egyszerűen megoldható: dremel kisgéppel nyújtott U alakban kivágni az előre berajzolt helyeket, majd szépen kihajtogatni az így nyert füleket. Jöhet a csiszolás, majd a fényezés.
-
-
Gaben01
őstag
válasz
#97544192 #24945 üzenetére
Lehet,hogy lejjebb teszem az odd-t,bár így is eléggé lent van (de jobban néz ki így).Az előlapi kábeleket valószínűleg nem fogom harisnyázni,azért is rendeztem úgy a sata kábeleket,hogy azok kitakarják.
Az előlapi szabályzóra az első 14cm-es,a hátsó 12-es és a cpu hűtő van kötve.A hátsó és a cpu venti kábele a tálca mögött fut,az első ventié szintén hátulAz 5,25-ös helyek mögött van a molex és az előlapi szabályzó mögé vannak kábelkötegelővel behúzva a kábelek.
leszedtem az oldalát,lőttem róla képet: [link] [link]
Eltartott egy darabig,míg a kábeleket ennyire el tudtam tüntetni,de megérte. -
törölt tag
válasz
kelzsoca #24944 üzenetére
az odd-vel egyetértek, de a power led-et szerintem felesleges harisnyázni, bár az igaz, hogy nem tart sok ideig... a lényeg, hogy szinte alig látszik. nekem sincs beharisnyázva, mert szintén alig látszik.
gaben: lenne egy kérdésem... a ventilátorszabályzóba hol megy a molex és a ventilátorkábelek? néztem az összes képet, de egyszerűen nem látom. a másik oldalon van egy lyuk, vagy mi?
-
aero.
veterán
Ha feltöltöttél egy képet és beillesztetted, csak megnyomod az "új kép feltöltése a szöveghez" gombot és tádáá!
ez azért így sok volt.
Gaben01:
Nagyon szépen elrendezted, azért jobb, mint az Aurora.
Ezzel szerintem még esélyed is lenne ... az a 7600GT pedig egyenesen k*rvajól néz ki, passzol a házhoz. -
veréb
tag
sziasztok egy régi acorp toronyból hoztam ki de az egyik oldala mosógép oldala mert hiányosan kaptam
az istenért nem tudom egybe tenni az összes képet
egybetettem - ollie
[ Módosította: ollie ]
-
törölt tag
mivan srácok, rájöttetek hogy azok csak közösségi hozzászólások?
fú, még jó hogy ezzel is nyomtam +1 offot, mert ez legalább szakmai hozzászólás. látjátok, milyen zsír vagyok? -
válasz
Krisinto #24923 üzenetére
Akkor az OBI baromi drága.
Én 200 Ft-ért veszek 100 db-ot.
De csak mert most drágult, eddig 1Ft/db volt.
Úgyhogy érdemes benézni helyi kis barkácsboltokba.csokad: Ezt a topikot ismered?
(#24922) gooool: Az igazi google-s oltás így néz ki:[link]
-
gooool
őstag
válasz
csokad #24920 üzenetére
Gugli a barátod,mint már párszor mondták:ez a gyorskötöző
-
csokad
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #24910 üzenetére
miaz a gyorskötöző? hány percnél látom?
-
TomiLi
addikt
válasz
kelzsoca #24870 üzenetére
Köszönöm!
Ez az egy kiszemelt SFX táp, vagy még ez...
A legjobb lenne, ha valaki egy gyárilag sfx táppal szerelt házából szeretné száműzni magát a tápot. (volt példa itt ph.-n, csak lemaradtam)Amit linkeltem MDPC-s Lian házat, abban az ATX táp mellett éppen elfért egy nagyobb hőcsöves cpu hűtő. Hát az újabb lapokban beljebb van a cpu tokozás, így már nem férnek el egymás mellett. Vagy a cpu hűtőből kell faragni, vagy egy sfx táp. Utóbbi jobban tetszene...
És milyen Lian lesz az új kiválasztott?
-
válasz
Gorneck #24883 üzenetére
Ha nem fekete zsugorcső lenne rajta még kéne is. Így nem.
Van tőlük 6 pines fekete hosszabbítóm, az elmegy.(#24885) gooool: Van közte olyan kép ami elég éles, meg van teljesen homályos is, lehet érdemes lenne kivinni pár kép erejéig a természetes fényre, és a telefon is jobban venné az akadályt.
(#24910) Cthulhu Dawn: Ez egy állat. Harisnyázott gyorkötöző? omg.
(#24912) tothzoltan: Jópénzért megcsinálom neked ilyenre.
Ezmiez, és hol tudok ilyet venni?
MOD
(#24912) tothzoltan: Jones szebben megcsinálja neked, őt bízd meg.(#24918) gooool: Várjuk a további képeket!
-
jones965
Modder
válasz
tothzoltan #24912 üzenetére
Csak kérned kell ( és persze fizetni), és olyat csinálok neked, amilyet csak akarsz.
-
Gerisz
addikt
válasz
Mert 10.000 megrendelésből lehet lenne egy ilyen is
aero.: Ez biztos erősen gyártófüggő, de aki nem ijed meg a gyártóval történő garanciáztatástól annak biztos van esélye.
Meg is kérdezem a CM-et mit szól hozzá. -
aero.
veterán
válasz
Érdemes nézegetni a külföldi modding fórumokat. Nem egy ilyen gépcsoda van fent. Érdemes azért megnézni, hogy kivétel nélkül, az összes gépen be van harisnyázva az egész táp. Azt szokták mondani, hogy arrafelé nem baj, mert van tőke.
Biztos, hogy garanciavesztéssel jár a harisnyázás? Kezdek benne kételkedni. Elvégre semmi nem történik a táppal, csak rá lesz húzva. Semmi nem módosul. A feltételek közé sincs beírva szerintem, hogy a harisnyázás a garancia elvesztésével jár.
Gerisz: Mondjuk igen, rákérdezhettem volna én is. Majd szólj, hogy mi a reakció.
-
W.
tag
válasz
Háh, félnének is a bótosok hogy rájukrohad, gondolom én. Mármint jó persze, nekünk fontos a kinézet, de félős, hogy azért nem fognak tökölni, hogy szebb legyen. Sok usert nem érdekli, megint sokan maguk rakják össze - megjegyzem jogosan, általában nagy lenyúlások az ilyenek -, és megint sok inkább magának csinálná, mivel embere válogatja, mi a szép, vagy hogy fossak még pár szót ide, szubjektív.
-
tothzoltan
tag
válasz
mennyire profi, és mennyire alapos munka...
tudnám értékeleni ha mindehol alap lenne ilyen szintű készreszerelt gépeket venni minden számtech-boltban. -
gooool
őstag
válasz
Nagyon szép mod,de az a harisnyázott gyorskötöző nagyon erőltetett részlet sztem.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Igggen jóféle: [link]
Kedvencem benne a harisnyázott györskötöző/egyszerhúzható.
-
stikyo
tag
válasz
Cthulhu Dawn #24906 üzenetére
Akkor nem is bánom, hogy nem rendeltem belőle. Képeken baromi jól néztek ki. Maradok a cipőfűzőnél
(Jó, az meg szöszös
) Mellesleg nézegettem NZXT házakat neten, hát nem győztek meg: vannak jó kinézettel bírók, de a közeli képeken látszik, hogy a festés minősége... hogy is mondjam... nem túl igényes.
-
Krisinto
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #24906 üzenetére
Szóval akkor marad a sima átalakító és annak a harisnyázása,mert túl sz*rul csinálták meg?!
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #24904 üzenetére
ájm szorri
, szerintem ebben az esetben mindegy. egy komplett, harisnyázott hosszabbítónál, ami nem mellesleg rohadt jól néz ki, leszarom a harisnya minőségét, mert úgysem látszik hogy átlátszó (
) a fekete kábel miatt.
-
aero.
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #24900 üzenetére
Akkor meglehetősen rosszul emlékeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest