- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
-
Gorneck
legenda
válasz
Probber #22837 üzenetére
A lyukak kiképzése pont megfelelő így lehet rögzíteni őket csavarral...magába nem elég a gravitáció...főleg, hogy egy SSDnek kb zéró a súlya. Tán itt látszik legjobban az a tartó....[link]
Ehhez a linkelt képen lévő kis tartó szegecseit ki kellett fúrnom, hogy mozgatható legyen az egész...a terveimbe szerepel, hogy a jelenlegi vékony szívacsot ventitartó gumira fogom cserélni így eredeti helyére tudom rögzíteni az egészet és a rezonancia is meg lesz oldva. Sajna ehhez másik sata tápcsatit kell szerválnom...ezek túlságosan sok helyet foglalnak...szal kb annyira kéne kilónia annak is, mint a satakábelnek. NZXT kábelét néztem már, de sajna nem lenne jó...Jahh és nem 3 vinya lesz, hanem csak 2, a Veloci ki fog onnét jönni...marad az ssd és ez.
No meg fizu környékén lehet megcsinálom a hangszigetelést is a házon. -
LBandi
aktív tag
válasz
Probber #22148 üzenetére
A gépet meglepetésként csa akkor akartam felrakni amikor már teléjesen kész lesz, de nem bírtam ki és úgy döntöttem hogy már a közbenső lépésekről fázisokról is közlök képeket. Sajnos az már biztos hogy a teljes vas csak nyár vége, ősz elejére lesz 100%-os készültségi állapotban. Olyan ez mint az egyszeri halálcsillag esete, lassan épül de ha kész lesz akkor nagyot fog ütni.
A rács amit a gép oldalára tettem, azt aqua-ból rendeltem és konkrétan EZ az.
A teljes vízhűtés egy tripla radi (Phobya G-Changer 360) és 2 darab (Phobya G-Changer 240) az aljába párhuzamosan élére állítva.
A rendszer igazából nem igényelne ekkora hűtést, viszont szeretném hogy ha lehet akkor kis terhelésnél tudjon passzívan is menni, azaz a vízhőmérséklet függvényében ha nem szükséges akkor a ventik állnak.
Jones: Reméltem is hogy egy két tapasztalt modder majd figyelemmel kíséri az építkezést és esetleg ha segítség kell, akkor megdobál néhány jótanáccsal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged