Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Forceman
üzenetére
Mint mondtam rajta marad a festék csak sérülékeny és könnyen lepattan(hidd el nekem 15 éve űzöm a szakmát és az első házamat 7 évvel ezelőtt fújtam).Ha nem csiszolsz alá nincs tapadás és előbb utóbb lepattan a festék.A Computermode-nál láttam már fújt házat és ha csiszolás nélkül flakonnal lett volna fújkálva eléggé izgis balhé lett volna(igaz ők versenyre,kiállításra csinálnak kuckókat)

-
UdVi86
aktív tag
válasz
Forceman
üzenetére
Köszi. Igen, kék, fekete lesz. A váz matt feketére lesz fújva, a szálcsiszoláson még gondolkozok.
Gorneck23, albert8: Köszi.
Kérnék tanácsot. Melyik oldalon legyen a plexis oldallap? Így hogy nincs vga balról több látszik, viszont ha lesz, akkor betakar mindent. A jobb oldalon meg elég közel van a hűtő, bár a memória szépen látszik. Viszont negatívum, hogy ott van a négy fázis led, ami elég erősen világít kéken.
Apropó, akarok venni ledszalagot. Szerintetek a hidegfehér vagy a kék menne jobban ehhez a kék-fekete harisnyához, ami szépen kiemeli azt? Szerintem a fehér jobb választás, bár mondom az alaplapi ledek kékek. De tartok tőle h a kék led nem emeli ki a harisnyák színét.
Köszi a véleményt előre is.
Üdv
-
-
gooool
őstag
-
jericho69
tag
válasz
Forceman
üzenetére
Mostmár én is csak azt tudom ajánlani, hogy kérdezősködj körbe van-e valakinek rossz mikrója. Én is ezt tettem és ma egyik ismerősöm mondta, hogy van neki egy amit nem használ, így ki is tudtam szedni belőle a rácsot. A ház eleje már kész van, már csak oldal lemezt kell gyártanom, kivágni a plexinek a helyet, elvinni fényezőhöz és össze rakni. Ha minden igaz hétvégén teszek is fel képeket milyen lett az átalakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként a DVD írót a ráccsal egy kis távtartó műanyag cuccal ragasztottam oda (pillanat ragasztóval).