Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz gooool #26199 üzenetére
at újabb asrockok fekete alapszínű nyákon vannak, a régebbi modelleken csak a nyák volt egyszínű, de az alkatrészei összevissza-színűek. viszont az újabbak már elég jók ebből a szempontból, a foglalatok/hűtés is hasonló színűek, pl: szürke, kék.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
gooool
őstag
válasz albert8 #26196 üzenetére
jones965-től lestem az ötletet,ugyanis nem lenne szívem eladni ezt a jó Wing Boost ventit.Remélem minden sikerül és végre tényleg elégedett lehetek a gépemmel.Még talán a PC-Syle-t is megpályázhatom majd.
A Razertől meg gondoltam megveszem a csúcsot,ha már lúd,legyen kövér.
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Ma leírtam,hogy a Black-White Mod-nál milyen változtatásokat fogok eszközölni a gépen(belevéve a tegnapi ötleteket):
-belső fekete festése,alaplaptálca fehér lesz
-külső fehér díszcsík javítása(néhol látszik rajta egy kis bibi)
-hátlapi PCI takarók fehérre festése
-a CPU venti laptájainak fehérre festése
-előlapi,szabályzó,venti illetve SATA kábelek harisnyázása(fekete)
-felső ventirácsok kivágása festés előtt
-fekete NYÁK-os VGA beszerzése(ami pedig az irányítást illeti Razer Imperator és Razer Vespula beszerzése )
Még vmivel egészítsem ki vagy elég lesz így is?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
LLKobe
veterán
válasz WolfheartGR #26188 üzenetére
Megpróbálok szerezni egy dremelt, ha nem jön össze akkor az lesz valszeg...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz shteer #26185 üzenetére
Azzal az a baj hogy nekem egyrészt kisebb kell, 9cm-es ventikhez, másrészt meg azzal csak "teli" lemezt lehet vágni, rácsosat nemigen... Uh marad az óvatos kézimunka
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
pincehely
addikt
http://kefetemap.deviantart.com/
-
LLKobe
veterán
válasz shteer #26170 üzenetére
Lájkolós Majd én is lövök fel képet. Perpill még fizu és költözés előtt állok, uh a modding projekt még várat magára. De ha meg lesz a kess nekiugrok, a gép oldalán lévő ventik helyét kivágom, és megy rájuk porszűrő kívülről. Mondjuk még azt se tudom ezt hogy kivitelezem... Jól jönne egy Dremel, dehát az sajna nincs Uh valszeg marad a nagyon ovatos flexelés, vagy dekopír fűrészelés.
Ezenkívül beszerzek egy ventiszabályzót, mert így, hogy annyin pörögnek amenyin akarnak, elég hangosak sz én zajra érzékeny füleimnek[ Szerkesztve ]
-
-
shteer
titán
-
gooool
őstag
válasz FireKeeper #26168 üzenetére
Igen,az egy Wing Boost.
Mert mire gondoltál,mik legyenek a terveim?
(Egyébként a lapátjait lefestem fehérre,hogy szépen belesimuljon majd az összképbe )Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
A harisnyarendelésről már lecsúsztam,meg nem is nagyon bocsátkoznék ennyire mély átalakításba.
Az összes rendszer venti egyébként AC F12-es,ami elöl van az is.
A procihűtőről lekerül a venti,így teljes fekete valójában fog csillogni,illetve elforgatom 90fokkal.
A VGA pedig egy XFX HD4830 lesz,aminek fekete nyákja van.A bővítőhelyek lemezeit lefesteni jó ötlet,a Silverstone házakban is hasonló megoldás van.A matricákat megnézem majd.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
zuchy
őstag
válasz gooool #26162 üzenetére
Én nem festeném be fehérre az alaplapi tálcát, inkább az összes kábelt harisnyáznám, fehér színűre, akár lehet benne egy két fekete szál is. Pl 24 pines 20 pinje fehér, a 4 plusz kiegészítő meg fekete. Zsugorcső maradna a kábel színével egyező. 2 sata kábel mimum lesz ugye, az egyik fekete, másik fehér harisnyával. Az össze venti olyan lenne, mint ami most fent van a gépház tetején. VGA-t mindenképpen feketét szerezz be.
Ez az én gyors javaslatom.
Esetleg még a bővítőhelyek takaróit is be lehet fehérre festeni. Bár lehet már túl tarka lenne.
Matricákat a ventilátorokról is le lehet szedni, ha nincs alatta lyuk, vagy hasonló.[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
albert8
veterán
-
gooool
őstag
válasz gooool #26157 üzenetére
Közben körvonalazódott bennem a fekete-fehér gépház terve:
-Először is a felső ventihelyeket kivágom a szélzaj miatt
-Az előlapi kábelek,SATA kábelek és ventilátor illetve szabályzó kábelek kapnak fekete harisnyát
-A belső fekete festést kap,kivéve az alaplap tálcát,mert az fehér lesz,így kiemelve a fekete kábeleket és a szintén fekete NYÁK-kal rendelkező alaplapotMit gondoltok?
Egyéb javaslat?Üdv, Balázs
-
Aryan
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
Zin
őstag
Ez melyik ház?
Ha valaki tudja mondja meg én kajak nem látok se márkát, semmit...░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
gooool
őstag
válasz Tothgera30 #26156 üzenetére
Most,hogy kicsit bejárattam magam,már neki merek majd fogni a belső festésének.Az igazat megvallva nehezebbnek tűnt.
Örülök,hogy tetszik.Üdv, Balázs
-
albert8
veterán
válasz gooool #26148 üzenetére
Nagyon jó lettt fekete fehérbe még egy belső festés és kész is van
nagyon tetszik
#26147) stikyo
Ilyen procihütót lehet kapni magyarországon?[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
gooool
őstag
Sziasztok!
A kábelelrendezés és a külső elnyerte végső formáját.(mondjuk némi belső harisnyázás még lesz)
Íme a képek:[link]Mit szóltok?
Üdv, Balázs
-
total90
veterán
válasz NagyVillany #26134 üzenetére
Ilyennel simán kikergetnének a világból Az alap, nem pirosra festett verzió szép, de ez...
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Milka 78
nagyúr
Szívem csücske
-
st3vy
csendes tag
az első balkezes ház amit láttam... amúgy érdekes az elrendezés tényleg
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Jól néz ki, a lent lévő ventiken elég sűrűn vannak lapátok.
-
veterán
érdekes elrendezés
-
NagyVillany
tag
nem tudom volt-e már, izgi kuckó
-
spuros
őstag
válasz Cthulhu Dawn #26132 üzenetére
R2D2 burkolat nélkül..(:
-
Probber
őstag
válasz #97544192 #26130 üzenetére
Jézusom, ez azért már túlzás, nem kicsit túl van biztosítva a rendszer, de az tény, hogy igényesen van "összeeszkábálva".
Vajon hány liter víz lehet a rendszerben? Emberünk mit hűt ennyire, mi lapul a csövek alatt?[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
törölt tag
egy kitöltött számítógépház
[link] -
zodo
nagyúr
válasz python1 #26128 üzenetére
Köszönöm.
Ha csak a "zaj" miatt aggódsz akkor fölöslegesen teszed!
Samsung Hdd-m hangosabb, nem hallottam még, játék alatt sem a hangját.
Azt, hogy passzívan, hogy viselkedik nem próbáltam, de biztos van erre egy jó topik ahol választ kapsz a "kérdésre".Szerk:
Láttam már HTPC konfig hardver listá(ko)n a hűtőt, persze csak akkor, ha befér az adott házba.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz pincehely #26126 üzenetére
Már mint a hűtő vagy a komplett konfig ?
Hűtő azt tudja amit a tesztekben olvasni, bár még nem volt nyúzva. 2 napja használom.
Halk, de nem egy ütős darab. kb. a a gyári hűtő értékeit produkálja, kevesebb zaj mellett.Összességében a géppel meg vagyok elégedve.
Eladtam miatta a nagy gépemet ami kb. ugyanezt a teljesítményt nyújtotta.
Alaplap Bios-át frissítenem kellett, hogy belemenjen az X2 240 -es proci.
Pci-e 2.0-ás csati 4x sebessége is elegendő a 16x-hoz viszonyítva.
Amúgy halk, hűvős és csendes ill. kis helyen elfér. Ezért építettem.
Egyedül a vinyó kérdés várat magára, mivel csak 3,5"-ös példányokkal rendelkezem és ebbe a házba csak 1 db szerelhető. A megszokott 2-3 hdd-hez képest kicsit kevés a 1 db 640GB-os nyújtotta kényelem. -
zodo
nagyúr
Hétvégén bekerült az új cpu hűtő is, hogy ne kelljen szégyenkeznem a gyári Amd miatt.
Scythe Big Shuriken személyében, még halkabb lett a gépezet. -
LW
őstag
Személyes bejegyzés formájában elindítottam a képgyűjtést az első hozzászólás megreformálásához. Kívánom, hogy sikerrel zárjon.
-
csuki00
tag
Én nem vagyok oda a pink-ért, de nekem tetszik az MDPC-s gép amit belinkeltetek. A 24pines tápkábel elrendezést nem értem, de ez egy kifejezett minimal moddingos gép. Nem tudom, hogy miért nincs benne fantázia... ebbe nem is kell más
-
albert8
veterán
válasz Moddingboy #26116 üzenetére
A ház nekem se nagyon jön be de belülröl le a kalappal nagyon durva
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Moddingboy
Modder
UdVi86 - Köszi az ötletet. Ez még eszembe se jutott... már meg is csináltam Igaz mivel most a táp és a sata kábel belül van így nem lehetett teljesen betolni a winyót a helyére, de ez egyáltalán nem nagy probléma. Kb 0,5-1cm-el van most kintebb.
aero. - Igen, már nagyon ideje volt egy kis konfig frissítésnek A házzal ill. a világítással kapcsolatban... hát ez van Kinek ez, kinek az tetszik. Nincs is ezzel semmi baj.
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
LW
őstag
Gratulálok hozzá, én hagynám így, nem csinálnék belőle karácsonyfát.
Nesze neked minimálmodding, itt a maximalista Vagy hogyan illik az ilyet nevezni.
Kijaza helyes jány a monitor mögött? -
aero.
veterán
Pont a múltkor néztem a blogodat az oldalon, láttam, hogy konfigot cseréltél.
Sajnos a ház továbbra sem jön be, szerintem az csúnya. Csoda, hogy eddig bírtad a világítós dolgot.[ Szerkesztve ]
-
UdVi86
aktív tag
Szép lett, gratulálok! Jó hogy lecserélted azt a "karácsonyfa" gépet. Fordítva nem tudod betenni azt a vinyót? Szépen eltűnnének a vezetékek.
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Szeretném megmutatni Nektek a gépem alakulásáról készült blogot. Kíváncsi lennék a véleményetekre ill. szívesen fogadnék tanácsokat is, hogy mit lehetne még rajta alakítani.
A blogot itt találjátok: [Katt]
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
pincehely
addikt
válasz Great_Muta #26100 üzenetére
Húú, de porosak a vga-n a ramok. Intézkedj!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Milka 78
nagyúr
Köszönöm!Sajna nem sok közöm van a fényképezéshez(fényező vagyok) (a kuka a lényeg! )
python1: Köszöntem!A te géped is nagyon szép,rendezett(most nézegettem visszafelé)! A passzív kari miatt raktam bele 2 ventit(teljesen leszabályozva),hogy legyen egy kis huzat a cpu hűtő meg csak úgy maradt(ezt is manuálisan full.leszabályozva használom),kicsit hangmániás vagyok
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Great_Muta #26107 üzenetére
Mindkettöre ráfér egy kábelelvezetés
Nekem is ilyen monitorom van és messziröl játszani sokkkal jobb
Told hátrébb
pü ment for LW[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát ez szerintem nagyon gyenge lett. Semmi fantázia nincsen benne, lefedték az egészet ilyen lyukacsos szarral aztán ott ki is merült az egész. Ritka unalmas egy gép, és ezt az a pár csík lila harisnya se dobja fel, persze az azért nem semmi, hogy hátul mindennek meg van a pontos helye, ugyanígy kivágva, de harmatgyenge az utóbbi MDPC-s gépek között. A képek szintén no comment kategória, br4d-el beszélgettünk is róla, hogy pl. ez, és ez mit keres fent?! Mégis ki kíváncsi erre? Az meg a másik, hogy a gép hátuljából többet mutat meg, mint a belsejéből ami a lényeg lenne.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
python1
veterán
Ja! Kábel a rengetegben,rend a lelke mindennek és mindjárt rendezettebb a gép meg jobban is szellőzik.A táp zsirály! LW:Jóó a géped!Nincs ott olyan nagy káosz.
[ Szerkesztve ]
-
LW
őstag
Jóember, ennyire rossz a szemed, hogy nem tolod hátra azt a monitort?
Van egy kis katyvasz abban a gépben, pedig tele sincs. A kábeleket csak rögzítsd, hanem dugd is el. Nálam is ez a gond, csak nálam kicsit több cucc van.
Viszont tudod, hogy milyen VGA-t és Tápot kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest