- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
tordaitibi #93625 üzenetére
Van nekem dobozban pár megtört vezetékű 20V/65W noti töltő, semmibe nem tartana adni neki DC-t meg valami filléres készre szerelt mono amp panelt. Hely lenne a tápnak.
Át is futott az agyamon, csak egy panelen van az előfok meg a végfok és a potik is ebbe a panelbe vannak ültetve.
Munkás, mert a mély-magas sem a szokásos, mert a kereszt frekik sem ott vannak. Itt a 2kHz már magas, mert basszusgitárhoz szánt gyakorló, emiatt is soványka nagyon a 8W.
Valami miatt ez a TDA2030 csak 8W a saját adatlapja szerint 11V-on, a 2040 meg 10W felett ugyanezen a feszen. Nem mondom, hogy értem miért.
Nekem is fura, de azért az 20%. Egy ezrest és egy forrasztást megér nekem.
Egyébként hogy a tápfesz felől is korlátos a kimeneti teljesítmény az vitán felül áll. Nyilvánvaló, hogy emelni kéne, de nem hiszem, hogy fogom vagy ha mégis, akkor is inkább a 2040 legyen benne.
Van pár betojt kismagnó is a pincében, de azokban anno megnéztem +/-16V a trafó. Még esetleg egy 12V-t betennék a gyári 11 helyére csak úgy, minden mást változatlanul hagyva, de az nincs közte, csak 16V-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest