- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
johniee #87462 üzenetére
Amint jeleztem is, a motorárammal adódhatnak problémák. A TP4056 modulra integrált védelem is 1 A körüli, ha jól rémlik, talán valamivel több. De ha bírná is lekapcsolás nélkül, a MOSFET melegedése várható.
Több csavarbehajtóm átalakítottam 18650 akkura, de ilyen szimpla vagy párhuzamos cellákkal működő szerszámoknál védelmet nem iktattam be, épp a terhelhetőségi és férőhely gondok miatt sem. Jól lehet érzékelni, amikor elfogy az erő az akkuból, olyankor nem kínozom tovább, töltőre teszem, így megy régóta.
Soros celláknál nagyobb lenne a probléma, mert bár ott is érezhető az egyik tag gyengülése, de jobban beeshet, akár át is fordulhat rajta a polaritás, ami főleg ilyen akkunál megengedhetetlen, bár egyik fajta sem tolerálja jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest