- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy csak nem "csináltassunk valamit a tömegekkel" módon kéne megközelíteni a társadalmat. A kommunizmus utópia, a jelen berendezkedés (kapitalizmusnak látszó valami) fenntarthatatlan, valami olyasmi kéne, amiben van verseny, de nem a pénz az elsődleges cél.
@ekkold : "A legtöbb tervező nem idióta. egyszerűen csak azt tervezi meg amit a főnökei, vagy a megrendelő előír."
Bingó. Tehát a terméket nem mérnökök, hanem marketingesek tervezik mostanában.Amúgy dolgoztam (és dolgozok is) eleget gyártásban
Pont ez az, hogy nem tervezet elavulás van, hanem fillérb*szás és belesz*rás. Különben az ilyesmit a piaci verseny sem engedné. De máshol is felismerték már a gondot.
"A gyártó kiszámolja, hogy sokezer darab esetén mennyit nyer ezzel, és ráadásul többet is ad el, a rövidebb élettartam miatt. "
Ez amúgy nekem megint csak meredek. Kidob a Kärcher egy mosót, amiben műanyag cucc van. Nem bírja a meleget, szétesik.
A vevő a büdös életben nem vesz többet Kärchert.
Kétlem, hogy ez megérné.
De azt sem értem, hogy a cucc hogy ment át a jóváhagyási folyamaton, mert egy terméket ezerféleképpen döntenek mindenféle szinten egy ilyen cégnél.@Dr. Szilikát : Ilyesmivel fújta be egy csóka a bringámat is, mondta, hogy akár ehető is a cucc, mert élelmiszeriparban használják. Ezúton is köszi neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest