Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

Ezt nézzétek mit találtam a parkside akkus forrasztó "állomás"-hoz: [link] - tehát a nyákba benne van a lehetőség a hőfokszabályzáshoz, csak ugye a 4500 forintos eredeti költségvetésbe nem fért bele...idén már 6500 ba kerül 26.-ától kapható, de csak az infláció miatt.

Ti milyen megoldással csinálnátok meg egy az oldalára kivezetendő hőfok beállíthatóságot?
    Meg aztán szereztem egy kedves forumtárstól egy Fahrenheit 28011 állomáshoz való pákát, feltételezésem szerint az azért valamivel minőségibb annál amivel eredetileg ezt szerelték, jobb minőségű munkát lehet vele dolgozni, meg cserehegy terén is elláthatóbb, csak ugye annak megvan a saját csatlakozója, ami elvileg ugyanúgy 4 vezetékes.
    Elegendő lehet csak simán szétszedni a csatlakozót és összehozni az állomásomban lévő 4 pines csatival?

Az már csak a hab lenne a tortán ha digitális hőfok kijelzést is tudnék valahogy applikálni ugyanarra a körre. :D
    Lehet végül a teljes extra költséggel együtt már ott fogok tartani hogy rendes forrasztó állomást is vehettem volna, de ez még mindig aksis, tehát terepre is vihetem. :)

Aztán összeforraszthatok vele olyan tápegységet hogy az aksi helyére dugva odahaza rendesen a 230-ról tudjam üzemeltetni, terepen meg mehet aksiról. :D

Új hozzászólás Aktív témák