- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Ezt nézzétek mit találtam a parkside akkus forrasztó "állomás"-hoz: [link] - tehát a nyákba benne van a lehetőség a hőfokszabályzáshoz, csak ugye a 4500 forintos eredeti költségvetésbe nem fért bele...idén már 6500 ba kerül 26.-ától kapható, de csak az infláció miatt.
Ti milyen megoldással csinálnátok meg egy az oldalára kivezetendő hőfok beállíthatóságot?
Meg aztán szereztem egy kedves forumtárstól egy Fahrenheit 28011 állomáshoz való pákát, feltételezésem szerint az azért valamivel minőségibb annál amivel eredetileg ezt szerelték, jobb minőségű munkát lehet vele dolgozni, meg cserehegy terén is elláthatóbb, csak ugye annak megvan a saját csatlakozója, ami elvileg ugyanúgy 4 vezetékes.
Elegendő lehet csak simán szétszedni a csatlakozót és összehozni az állomásomban lévő 4 pines csatival?Az már csak a hab lenne a tortán ha digitális hőfok kijelzést is tudnék valahogy applikálni ugyanarra a körre.
Lehet végül a teljes extra költséggel együtt már ott fogok tartani hogy rendes forrasztó állomást is vehettem volna, de ez még mindig aksis, tehát terepre is vihetem.Aztán összeforraszthatok vele olyan tápegységet hogy az aksi helyére dugva odahaza rendesen a 230-ról tudjam üzemeltetni, terepen meg mehet aksiról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest