- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
ecaddsell #85622 üzenetére
Köszi még1x a visszajelzést.
Az adott áramkörön csak az én műszerem jelezte ezt a furcsaságot, a drágább, minőségibb műszerek nem.
Mondhatni "túlérzékeny" volt a drága.
Rengetegszer le is lettem cseszve hogy ne ijetszgessek, dobjam el azt a sz...t a piiibe.A lakatfogós rész nem Neked szólt hanem a kollégának a multiméter ajánlással kapcsolatban.
Most egy parkside lakatfogóm van(5k hufba került), az arra jó hogy melóban amikor egy társasház főelosztónál meg kell állapítani hogy 30 vagy 60 A az aktuális terhelés(tehát hogy jó-e a 16-os, vagy nagyobb MKh vezeték kell), akkor ne valami drága műszert kockáztassak. De persze komolyabb értékeléshez nem használom.
Ennek amúgy 600A a méréshatára 230V-os mérésen és sajna DC áram mérést nem tud, nem úgy mint a komolyabbak.
Meg persze a fesz mérés része sem okés...az is csinál vaklármát nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest