Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
draco31 #84493 üzenetére
A linken véletlenül le is írják, amit amúgy is szoktunk sejteni:
Product description
Brand New Mains Linear AC-DC Adaptor Power Supply Transformer for your Item as listed in the Title.
This Adaptor is Unregulated Voltage which means th voltage starts high and comes down to 12V once 1000mA of load is added.
Commonly used for Charging 12V Batteries.Tehát ez fordítva is igaz: miközben az akku töltődik, az áram csökken, a feszültség emelkedik. Ha rámérsz az akkura, tapasztalhatod, a 12 V-os stabilizált adapter nem képes feltölteni a szükséges 14,4 V-ra.
Ilyen trafós adapterből viszont elegendő lehet 12V / 500 mA-es darab is (ha ilyen akad a lomtárban), ami lassabban, de szintén feltölt még egy (személy) autóakkut is. Szoktam is használni csepptöltőként, de mivel még ez a kis adapter is képes volt hosszabb idő alatt 14,4 V fölé húzni az akkut, kiegészítettem egy DC-konverterrel:
https://prohardver.hu/tema/hobby_elektronika/hsz_84024-84024.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest