- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Nem a halmazállapot számít (van már mindenféle), hanem elektronikai célra ajánlott legyen a gyártó által.
Például a gyanta természetes állapotában lehet savas is, ezáltal kiszámíthatatlan, de amit elektronikai célra forgalmaznak, azt már a gyártó bevizsgálja, savtalanítja, vagy pontosan nem tudom, de úgy már vállalható. De így sem állítom, hogy én például nagyon félnék a natúr gyantától, van is nekem. Célfüggő is, hogy mire merem használni.
Az óngolyókat tartalmazó ónpaszta folyékony egyébként (vagy mondjuk, hogy határeset), már amíg ki nem szárad a tárolás során. Leteszünk egy darabot és szépen elfolyik, amikor még jó. Később is felhasználható ugyan, de már egyre korlátozottabban. Ajánlatos légmentesen zárható edényben tárolni (plusz fóliával is betekerem), úgy viszont elég sokáig folyós marad.
#83763 tlac
Gyakorláshoz nincs sok jelentősége, alkohollal is lemosható, vagy nagyon jó az Alkonek vízmentes denaturált szesz például. Utóbbi többféle célra is kihasználható, ezért sem árt, ha van kéznél.
Forrasztó paszta és ónpaszta, ha megnézzük, így is látszik a különbség (ha akadnak is keveredések):
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest