Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daninet
üzenetére
Ezzel a világítós visszajelzésű kapcsolós problémával 1-2 éve én is szembesültem. Budapesten végigjártam vagy 10 elektromos boltot, de mindenhol széttárták a karjukat, hogy nem létezik olyan kapcsoló, amilyet én keresek.
Hát, itthon nem is létezik, de szerencsére Kínában mindent (is!) gyártanak, szóval ott kapható.
Innen rendeltem végül világítós nyomógombos kapcsolót, itt létezik 230 V-os és 12 V-os verzió is, meg van arretáló, meg nem arretáló kivitel, bekötéstől függően nyitott, vagy zárt állapotban világít benne a választható színű LED

Ha nem nyomógombos, hanem billenőkapcsolós világítós kivitel kell, akkor van olyan is, szintén kapható 230 és 12 V-os kivitelben is, többféle színű LED-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold