- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
sziasztok
elnézést, hogy ilyen kérdéssel jövök, de talán ez a topic a legmegfelelőbb.
van több led szallagom, hozzávaló (xiaomi) tápegységgel (220v-os dugaj). felfedeztem hogy halkan ciripelnek [link] de csak akkor ha a led készenléti állapotban van.
nem melegszenek, amúgy minden okés velük.a biztonság kedvéért beszereztem egy vadonatúj tápot is, az is csinálja.
az inverterre gyanakszom, hogy annak van ilyen hangja de aki jobban ért hozzá ha ennyiből megtudná mondani azért nagyon hálás lennék.
felteszem ez normális, mivel nem melegszik és 3 tápból 3 csinálja, a vadi új is.
de miért? és miért "kikapcsolt" állapotban? (" " mert mivel wifis a led ezért nincs igazából kikapcsolva csak maga a ledsor nem világít)ha van ennél jobb topic erre akkor sorry és pls irányítsatok át oda
hálás köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest