Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv szakik!
Egy - számomra - furcsa jelenségre szeretnék logikus magyarázatot kapni. Adott egy Honda Accord 7gen (2006-os) autó, gyárilag H1-es izzókkal szerelve, lámpatestenként (oldalanként) 2-2 izzó (tompított és reflektor). Szeretném LED-esíteni, vásároltam is 2 x 2 darab Osram H1 LED-et, nem a kínai olcsó cucc kerül a kocsiba.
Az accordos FB csoportban láttam, hogy a LED behelyezése után előfordult, hogy elfüstölt a motortéri biztosítéktábla, illetve mondtak valami MICU modult is, de azt nem tudom, micsoda.
Ugyanakkor vannak, akik évek óta LED-del járnak, és nincs ilyen problémájuk.
Erre az elfüstölésre keresnék logikus magyarázatot. Az én tudásom addig ér, hogy egy standard H1 izzó 55W, míg egy LED 12W, és nem tudom elképzelni, hogyan tudja tönkretenni a fent említett eszközöket. Az autó világítása nem canbus rendszerű, hanem kapcsoló + relé kombóval oldották meg. Legjobb tudásom szerint egy biztosíték nem tudja, hogy a rákapcsolt fogyasztó pontosan micsoda.
Célszerű lehet biztosítani külön a beszerelés után egyenként a LED-eket?
Légyszi ne menjünk el abba az irányba, hogy a LED nem legális, mert a csoportokban is megfutjuk ezeket a felesleges köröket. Én használtam Osramot H4-es lámpában 1 évig, nem volt vele baj, be lehet állítani, nem vettek ki a forgalomból, pont.Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest