- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sombrero
csendes tag
Mi lehet ez? Külső HDD dokkolóban ki-be kapcsol a HDD, felpörög, leáll, végtelen ciklusban.
Furcsa hibát produkál egy külső, USB -s HDD dokkoló: bármilyen HDD -t teszek bele, felpörög, a gép felismeri, aztán leáll, és leold a drive is windózban. Aztán megint felismeri pár sec múlva, megint leáll. Nem értem, mi lehet. Ugyanezzel az alaplappal régen teljesen jól ment. Átdugtam másik USB portokba, ott ugyanez. Ráadásul a dokkolónak saját tápja van, még az se lehet, hogy kevés az áram neki. Bedugtam powered USB hubba is, ott se jobb. Ami még érdekesebb, hogy egy más gépekben telejsen jól megy ugyanez a dokkoló, ugyenzzel a kábellel. De más kábeleket is próbáltam, nem az a baj. Ja, olyan is van, hogy amikor bedugom az USB -be, más USB eszközök eltűnnek, meghal az egér, billentyűzet, meg egyebek.
Mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest