- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Talán nem teljesen ide tartozik ,de végül is HDD-vel kapcsolatos: ebay-ről rendeltem egy ILYEN HDD dokkolót. Kínából, honnan máshonnan
Vámon kis is bontották, mert kinyitva vettem át a postán a dobozt, de mindegy, ez már más téma. Szóval a gondom az, hogy ez egy rakás f.s jelenleg, ugyanis tök mindegy, hogy USB 2-be, vagy 3-ba dugom, egyfolytában lecsatlakozik, majd vissza. Szóval eldobja magát a kapcsolat egyfolytában. Próbáltam IDE, meg SATA vinyóval is. Adtak hozzá európai hálózati csatlakozót (pontosabban csak egy átalakító fej), de nekem mondjuk már az sem tetszik, hogy a túlfesz. védős elosztóban szikrázik, ahogy bedugom. Nem tudom, a hálózati csatlakozónak van-e köze hozzá, de ha esetleg veszek valami normális tápot hozzá, az segíthet? Meg esetleg egy másik USB kábel? Vagy egyszerűen könyveljem el, hogy ez a cucc ennyit ér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest