Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy régi laptopom, 5 éves, azóta nem volt benne merevlemez cserélve, ami egy 320 gigás SATA-2 Western Digital. Tegnap elkezdte azt csinálni, hogy nem akart bebootolni a win7 (logónál fagyott le), mondom király, akkor kuka a HDD. Csakhogy meglepetésemre pár perc múlva elindult.
Ma délelőtt kapcsolnám be melóhelyen, megint nem jó, a win7 le is futtatott egy CHKDSK ellenőrzést, ami talált és javított pár hibát, majd szépen elindult.
Most már nem dőltem be neki, letöltöttem az itt többször javasolt HD Sentinel nevű programot, csináltam egy hosszú és rövid tesztet is, de azt írja, hogy kondíció 100%, a merevlemez állapota hibátlan.
Akkor most mi van?Amit talán okolhatok, egy véletlenül megszakított windows-frissítés, ez pont a hiba előtti utolsó kikapcsolásnál történt, csakhogy tipikusan olyan tüneteket produkál a gép, ami a vinyó halálát jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest