Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy régi laptopom, 5 éves, azóta nem volt benne merevlemez cserélve, ami egy 320 gigás SATA-2 Western Digital. Tegnap elkezdte azt csinálni, hogy nem akart bebootolni a win7 (logónál fagyott le), mondom király, akkor kuka a HDD. Csakhogy meglepetésemre pár perc múlva elindult.
Ma délelőtt kapcsolnám be melóhelyen, megint nem jó, a win7 le is futtatott egy CHKDSK ellenőrzést, ami talált és javított pár hibát, majd szépen elindult.
Most már nem dőltem be neki, letöltöttem az itt többször javasolt HD Sentinel nevű programot, csináltam egy hosszú és rövid tesztet is, de azt írja, hogy kondíció 100%, a merevlemez állapota hibátlan.
Akkor most mi van?
Amit talán okolhatok, egy véletlenül megszakított windows-frissítés, ez pont a hiba előtti utolsó kikapcsolásnál történt, csakhogy tipikusan olyan tüneteket produkál a gép, ami a vinyó halálát jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit talán okolhatok, egy véletlenül megszakított windows-frissítés, ez pont a hiba előtti utolsó kikapcsolásnál történt, csakhogy tipikusan olyan tüneteket produkál a gép, ami a vinyó halálát jelzi.