Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Na összeszedtem pár problémát, ami igazából nem is probléma csak érdekes

Gondoltam beindítok 2 hót régi még IDE Maxtor járművet, mennek e még. A gond ott kezdődött amikor a rackből ki akartam venni a nagyobbikat, mert először a kicsit akartam górcső alá venni. Hát az IDE kábel kb. fele lejött, na mondom ha ez még megy akkor nagy szám de sikerült visszaügyeskedni és ment.
A 40GB-os Maxtor viszont nem, a HDD sentinel érzékelt de szürke maradt a két fő paraméter, Windows ugyan telepített de semmi. Mondom ok, állt már évek óta biztos letapadt, a fej már ilyenkor úgyis heló.
160GB Maxtor vissza HDD sentinel rendben beazonosította, Windows természetesen nem. Akartam betűjelt adni de szürke volt a mező... wtf, akkor mondom partíció szia, új létrehoz és normál format. Amit megszakítottam mert kifagyott a vírusirtó, mert egyéb programhoz kerestem serial-t de egy bejelentett támadó webhely ezek szerint marhára megfogta
Na mind1 reset, aztán gyorsformat, végül használatra kész lett... Egyszer ha lesz időm rámegyek egy normálissal és úgy lesz jó. Utána csak visszadugtam még egy próba erejéig a 40GB-osat, és nem csak hogy feltelepítette még1× hanem be is olvasta, és ugyanazok a paraméterek játszanak mint amikor évekkel ezelőtt letettem... és még az adatok is megmaradtak, szal érdekes 
A 160GB-osat így viszont nem értem hogy miért kellett legyalulni, mert a két HDD egy időben lett abszolút vésztartalék állásba helyezve, és az előző win7-en pár éve simán olvastam mindkettőt.
Na mind1 következő gond:
A HDD Sentinel első perctől kezdve miért kutyulta meg a meghajtókat?
-SSD ami a "C" #2 sorszámot kapott
-egyik FZEX ami a "D" #0 sorszámot kapott
-másik FZEX ami az "E" #1 sorszámot kapott
Nem mintha összedőlne a világ, de ha lehet átállítanám "C" #0 -"D" #1 - "E" #2 sorszámra, vagy ez függ attól hogy hova van dugva az alaplapban? Ha jól emlékszek az SSD a SATA6G_1 porton van, a két FZEX meg a SATA3G1 és SATA3G2 porton.Másik egyenesen vicces probléma hogy bootolásnál többek közt megjelenik a "No Hard Disk detected!" Ez wtf? A Windowsban persze megvannak.
Na ezekre irjon valaki valami okosat

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na mind1 reset, aztán gyorsformat, végül használatra kész lett... Egyszer ha lesz időm rámegyek egy normálissal és úgy lesz jó. Utána csak visszadugtam még egy próba erejéig a 40GB-osat, és nem csak hogy feltelepítette még1× hanem be is olvasta, és ugyanazok a paraméterek játszanak mint amikor évekkel ezelőtt letettem... és még az adatok is megmaradtak, szal érdekes