Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Na összeszedtem pár problémát, ami igazából nem is probléma csak érdekes
Gondoltam beindítok 2 hót régi még IDE Maxtor járművet, mennek e még. A gond ott kezdődött amikor a rackből ki akartam venni a nagyobbikat, mert először a kicsit akartam górcső alá venni. Hát az IDE kábel kb. fele lejött, na mondom ha ez még megy akkor nagy szám de sikerült visszaügyeskedni és ment.
A 40GB-os Maxtor viszont nem, a HDD sentinel érzékelt de szürke maradt a két fő paraméter, Windows ugyan telepített de semmi. Mondom ok, állt már évek óta biztos letapadt, a fej már ilyenkor úgyis heló.
160GB Maxtor vissza HDD sentinel rendben beazonosította, Windows természetesen nem. Akartam betűjelt adni de szürke volt a mező... wtf, akkor mondom partíció szia, új létrehoz és normál format. Amit megszakítottam mert kifagyott a vírusirtó, mert egyéb programhoz kerestem serial-t de egy bejelentett támadó webhely ezek szerint marhára megfogtaNa mind1 reset, aztán gyorsformat, végül használatra kész lett... Egyszer ha lesz időm rámegyek egy normálissal és úgy lesz jó. Utána csak visszadugtam még egy próba erejéig a 40GB-osat, és nem csak hogy feltelepítette még1× hanem be is olvasta, és ugyanazok a paraméterek játszanak mint amikor évekkel ezelőtt letettem... és még az adatok is megmaradtak, szal érdekes
A 160GB-osat így viszont nem értem hogy miért kellett legyalulni, mert a két HDD egy időben lett abszolút vésztartalék állásba helyezve, és az előző win7-en pár éve simán olvastam mindkettőt.
Na mind1 következő gond:
A HDD Sentinel első perctől kezdve miért kutyulta meg a meghajtókat?
-SSD ami a "C" #2 sorszámot kapott
-egyik FZEX ami a "D" #0 sorszámot kapott
-másik FZEX ami az "E" #1 sorszámot kapott
Nem mintha összedőlne a világ, de ha lehet átállítanám "C" #0 -"D" #1 - "E" #2 sorszámra, vagy ez függ attól hogy hova van dugva az alaplapban? Ha jól emlékszek az SSD a SATA6G_1 porton van, a két FZEX meg a SATA3G1 és SATA3G2 porton.Másik egyenesen vicces probléma hogy bootolásnál többek közt megjelenik a "No Hard Disk detected!" Ez wtf? A Windowsban persze megvannak.
Na ezekre irjon valaki valami okosat
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest