- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Nos, van egy HDSentinel szerint folyamatosan romló adat WD500AAKS vinyóm, ami szinte tele van írva és van rajta pár fontos adat... kérdés hogy ezzel lehet még valamit kezdeni vagy kuka lesz? Még semmilyen programmal szoftveresen nem próbáltam javítani vagy ilyesmi.. lévén még ilyet nem csináltam meg nem tudom jelenleg hova tenni róla az adatokat. Ennyiből meg lehet mondani, hogy meddig húzza vagy nem?
Kábeleket cseréltem, illetve a tápon is külön ágra tettem most ezt a merevlemezt, bár szerintem azzal nincs gond (FSP Raider550).
Ezzel lehet valamit kezdeni anélkül hogy az adataim tovább sérülnének vagy esetlegesen elvesznének vagy ne piszkáljam? (Mert most tesztek során is nőtt a Pending szektorok száma..)
Köszi a válaszokat!*Szerk: "2015.01.04. 23:38:29,#197 Current Pending Sector Count 781 -> 789 "
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest