- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nevemsincs
csendes tag
Üdv mindenkinek!
egy hozzá nem értő kér tőletek segítségetek, hogy maga meg tudjon bírkózni a feladattal (tehát nagyon nem baj, ha szájbarágósan segít, aki tud!!!);
a következő a szituáció.
adott egy ASRock Conroe1333-d667 R(?) alaplap, melybe bővítés képen vettem egy WesterDigital WD5000AVDS SATA II-es vinyót (van benn egy másik vinyó, az is WD, 100GB, ez maradna a fő(?) winchester).
op rendszer jelen pillanatban XP, ami hamarosan linux (ebbe nem menjünk bele) lesz, de előtte szeretnék amit lehet átmenteni a régi vinyóról az újra.
Szépen aranyosan bedugdostam a tápot, sata kábelt, azonban sehol sem látja a gép az új jövevényt.
valamit olvastam neten, hogy BIOS-ban kell vmit csinálni, vagy le kell szedni vmi drivert, mert xp atya nem barátkozik alapból a sata-val(?)
na már most ott flopis megoldást írni (ami nincs), illetve vmi nLite-ot is emlegetnek...
ha valaki lenne oly kedves és lépésről lépésre nekem leírná, mit és hogyan csináljak, hogy életre keltsem kedves új jövevény és használatba tudjam venni, nagyon hálás lennék!
meg még bónusz dolog (bár ez annyira nem egetverően fontos)...
a mostani vinyó 2 részre van osztva (10-90).
ezt meg szeretném szüntetni, miután az adatokat átmentettem az új HDD-ra, hogy újra teljes vállszélességgel üzemelhessen. ezt hogyan tudom kivitelezni?előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB Gen4 SSD!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest