Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pincehely
addikt
Sziasztok!
Tanács kellene.
A történet. Ma neki veselkedtem kiporolni a PC-t, amikor kiszedtem a vinyókat, ssdket, letöröltem őket.
Ezzel eddig nem is volt semmi gond.
Majd visszatettem szépen mindent, bekötöttem mindet, majd indítottam a gépet.A HDD nem tudom elindulni, amit hallatott is, olyan hangokkal, mintha meg lenne benne szorulva a motor, vagy nem tudom, de igen erős, mély ciklikus morgás volt.
Ilyenkor a gép sem jutott tovább a UEFI-ben a háttértároló inicializáláson.
Próbaképpen lehúztam róla a sata-kábelt, így teljesen normális hanggal felpörgött, és elindult, ahogy szokott.
Kábel vissza dug, újra köhög, és kézbe véve érezhetően a morajjal együtt rázkódik az egész(mintha meg lenne szorulva.Ekkor vettem észre, hogy rossz sorrendben kötöttem vissza a kábeleket, vagyis a sata0-ra kötöttem,ahol eleddig az SSD volt, és az UEFI-ben be is van állítva, hogy az egy SSD, és nem HDD.
Megcseréltem a kábeleket, így a sata3-ra került, ahol HDD a beállítás, és gond nélkül elindult, felállt a rendszer, használom a gépet.Azonban...Erről a vinyóról váltogatja a Windows a háttereket, és hopp, az egyik háttér meg volt sérülve.
Ekkor tettem fel a HD Sentinelt, ami a következőket tapasztalja:
A kérdés, hogy károsodhatott-e a HDD, és valóban attól adhatott-e ilyen hangot, amit fentebb leírtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest