Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
-
Bozsóó
csendes tag
Sziasztok!
Én is segítségre szorulok, aki tud legyen szíves ötletet adni az alábbiban:
Adott egy HDD, azonban amint a gépre dugom azonal inicializálni szeretné a rendszer (Windows) és felajánlja, hogy MBR vagy GPT partició közül válasszak.Kellenének az adatok, de nyilván amíg nem tudok hozzá rendelni meghajtót, addig nem tudok rá hivatkozni a helyreállító szoftverekben sem.
Hogyan kell eljárnom, hogy az adatokat vissza tudjam állítani???
előre is köszi!
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a HDAT2 nevű progit, HDD Regenerator free alternatíváját? Ha igen, kiváltja a Regenerátort?
-
kmisi99
addikt
A samsung hddm en megjelent egy gyenge szektor ami a későbbi használat során áthelyezésre kerülhet. El lehet azt tüntetni? Tudom, hogy semmi vizet nem zavar de idegesít, hogy nem 100/100 as a hdd.
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy új, bontatlan WD 1TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD10EZRX típusú HDD-t. Az lenne a kérdésem, hogy a beszerelést követő első particionálás után a formázás során elég a gyorsformázás, vagy feltétlenül a hosszú formázást kell végrehajtani?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
baboss
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Köszönöm.Ha lementettem az adatokat akkor lefuttatom a teszt programot.

Tehát a szavaidból ítélve egy HDD-t úgy lehet letesztelni ha tele van írva,így kijön a hiba egyből.Esetleg van valamilyen program ami leteszteli a HDD-t.Vagy a WD honlapjáról letöltött Data Lifeguard Diagnostic for Windows program ezt tudja.
Ha itt a hardver aprón veszek egy HDD-t ami 100/100 %-os akkor az még nem biztos,hogy hibátlan
A HDD-t még tényleg alig használtam csak kevés adatot raktam fel rá.A hiba csak most jött elő amikor elkezdtem tele írni,pedig egy bontatlan új bolti HDD volt.
-
djculture
félisten
válasz
Beethoven
üzenetére
Black az a mai középkategória, sokkal jobb mint a mostani blue vagy green de legjobb a raid edition (RE4) csak azt meg is kell fizetni.
Sajnos az olcsó kategóriás 1T és nagyobb kapacitású vinyók úgy hullanak mint a fene egy ideje. Ezeket csak olyannak tudom ajánlani aki gyakran ment ennek következtében nem esik kétségbe ha bekapcsolja a gépét és eltűnt a vinyó az összes adattal együtt móka fogadja. -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Siemens Amilio Pro Edition V3405-ös Laptop.
Az lenne a gondom a géppel hogy ujra telepíteném, de amikor bebootolok cd-ről azt az üzenetet kapom hogy a gépben nincs telepített merevlemezes meghajtó. Beléptem BIOS-ba de ott meg mintha látna egy 60GB-os winyót. Lehet hogy tönkrement a winyó?Segítsetek légyszi sürgős lenne.
Köszi előre is!
-
Brekkk
senior tag
WIN7 64 bit alatt szeretnék használni egy régi IDE HDD-t.
WIN XP van az IDE HDD-n.
USB-IDE átalakítóval cstlakoztatom a WIN7-es géphez a HDD-t, de nem ismeri fel a partíciót rajta. A HDD tökéletesen üzemel. Partíciót is szeretne rajta létrehozni a WIN7, de az XP-s partíciókat nem látja valamiért.
Hogy tudom előcsalogatni a partíciót? C-től H-ig az összes meghajtóhely foglalt. Lehet ez gond?A WIN xp a régi gépen tökéletesen beboot-olt.
Sajnos hamarabb szedtem szét a régi gépet, mintsem adatot mentettem volna.Mit lehet tenni? Valami ötlet?
-
Beethoven
tag
válasz
djculture
üzenetére
Közepes terhelésen 46-52 fok között váltakozik. Nem tudom hogy ez mennyire normális e vagy sem.
Ha meg beigazolódik amit mondasz akkor befektetek egy normális hdd-be.
Sokan a WD Black-et istenítik. Vegyek ilyet vagy tudsz jobbat?
Gondoltam arra is hogy a gyorsaság miatt a rendszer lehetne egy 64gb-os ssd-n, adattárolásra meg egyéb szoftverek telepítésére alkalmazok egy 1terás hdd-t. -
djculture
félisten
válasz
baboss
üzenetére
Mitől esett volna le, eddig a saját bevallásod szerint nem használtad így mikor rákerült a hibás részre az adat a smart egyből korrigált. Amúgy meg ez még nem garanciális szint valószínűleg. A wd support oldaláról letölthető a gyári program amiben tesztet lefuttatva kiderül.
-
baboss
őstag
Sziasztok.
A gépemen van 2 db HDD.Elszeretném adni az egyiket.Ezért az adatokat le akartam menteni róla.Az adatok másolása még folyamatban van.A kondíció idáig hibátlan volt a HDD-t még alig használtam.Most meg hirtelen lecsökkent 25%-ra.
Mitől esett le ilyen hirtelen ?
Javítható , vagy vihetem garanciális cserére?
-
Beethoven
tag
válasz
alienpapa
üzenetére
Nos mivel elég talpraesett ember vagyok aki nem hagyja annyiban a dolgokat, megbecsüli azt a keveset is amilye van.... utánajártam a dolognak és a biosban F2-vel a device from boot-ban megváltoztatom az olvasási sorrendet úgy hogy először a dvd-t és csak utána a hdd-t olvassa be. Az eredmény annyi lett hogy beolvasta a vistát betöltötte a telepítővarázslót, töröltem róla a partíciót+formatáltam is a biztonság kedvéért majd feltelepítettem a hdd-re a rendszert és voálá! nem ír ki már BOOTMGR meg hasonló hibát hanem betölti gond nélkül a rendszert. Ennyi.
Tudom, tudom.... tapsvihart és Nóbel-díjat érdemlek

By Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz
alienpapa
üzenetére
Lehet hogy az nem tudom. Beszámításból kerűlt hozzám a két maxtor és még ezen kívűl 5 másik is amik közül még kettőnek tehát van összesen 7, amiből 3-nak összesen BOOTMGR problémája van, 1-nek a fent említett 22-es hibakódja meg valami GRUB baja van, van továbbá egy teljesen döglött sem sentinel sem a bios nem ismeri fel, és van egy 60gigás maxtor aminek a sentinelje 98/12, 19napja van hátra de felment rá simán a vista ultimate

Nos a 2db 80gigás és az 1db 40-es maxtort aminek "csak" BOOTMGR baja van szeretném rendbehozni amennyiben ez valamiképp lehetsèges. Megcsinálom én magam csak egy szakember írja le hogy mit csináljak lépésről lépésre.
-
Beethoven
tag
Meg van egy másik tökugyanilyen fent említett vinyóm aminek sentinelje 92/100.
Annak ezt írja ki:Searching for Boot Record from IDE-0..OK
GRUB Loading stage1.5.GRUB loading, please wait...
Error 22Erre valami megoldás esetleg?
By Beethoven
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Volna egy kis gondom egy hdd-vel.
A szóban forgó egy Maxtor ATA 7200rpm 80Gb
Sentinel szerint 100/96-os 4 sector hibával amit állítólag a tartalék területre helyezett át.Nos a lényeg: ha primary master-be teszem azaz csak ez van a gépben vagy erre szeretnék rendszert tenni ezt írja ki a szokásor bios rendszerdiagnosztika után (device táblázat) közvetlen:
Searching for Boot Record from IDE-0..OK
Hiányzó BOOTMGR
Újraindítás: Ctrl+Alt+DelHa újraindítom ahogy tanácsolja ugyanide jutunk ki megint.
Mit tehetek hogy rendszert tudjak tenni rá?By Beethoven
-
csusza`
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Mondhatni, hogy bejáratos vagyok az egyik nagyobb vállalathoz, ahol a számtekes srácok is azt mondják, hogy ez az, amit nem fognak használni vállalati környezetben.... Pont ennél a cégnél mondták azt, hogy van egy másik, ahol viszont most készülnek fel az átállásra... Kíváncsi leszek!

-
csusza`
senior tag
válasz
alienpapa
üzenetére
Szia!
Köszönöm a kimerítő válaszod.
Erre valamilyen megoldást márpedig kell találni, mert 200 GB-okat nem fogok USB-n másolgatni - még USB3.0 is necces' ilyen feladatra.
Így is van hogy órák mennek el azzal, ha egy HDD éppen még hajlandó elindulni, majd a másolás végén a leállításkor kileheli az utolsó bitjeit is...
A másik meg az, hogy adatmentéskor egyúttal vírusírtás is folyik, ami még tovább lassítja a folyamatokat.Ez nem csak a kisembernél/kisüzletnél probléma, de kíváncsi leszek, hogy ha nagyvállalatoknál ez előjön, mit fognak össze-vissza magyarázkodni...
-
alienpapa
senior tag
válasz
csusza`
üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt kb egy hete. Adatmentés és visszamásolás után semmit sem látott a win8 a visszamásolt adatokból. Ellenben, ha visszaraktam a vinyót arra a win8 rendszerre ahol az adatmentést csináltam, ott minden látszódott.
A hiba a jogokkal van. Valamiért nincs jogod olvasni azokat a fájlokat, amiket egy másik gép másik felhasználója másolt a vinyóra. Gyakorlatilag egy értelmes megoldást sem találtam neten erre a hibára, és sajnos ebben a topikban sem tudott segíteni senki.
Aztán végül is valahogy sikerült megoldanom a problémát. Fogalmam sincs, hogy hogyan, de azt lett a vége, hogy látja a gépem a visszamásolt fájlokat. Állítgattam mindent, és véletlenül összejött. Arra gyanakodom, hogy az írásvédettség megszüntetése volt a megoldás, de igazából nem tudom. Semmi logika nincs ebben, de igazából egy ilyen szituációban felesleges is logikát keresni. Mert az eleve fejlövés kategória, hogy a saját tulajdonomban lévő gépbe ha beteszek egy saját vinyót és másolok rá valamit és ebből egy másik saját gépben nem látok semmit.
Régebben meg átmentünk haverhoz, bedobtuk a gépébe 20gigás quantum fireballt telenyomtuk filmmel hazavittük aszt jóvan'.Röviden én annyit tudok neked tanácsolni, hogy szüntesd meg az írásvédettséget és hátha jó lesz. Vagy, próbálj meg egy usb-s rack-et használni. Mert ugye a pendrivoknál nincs ilyen probléma. Lehet, hogy az usb megold mindent... Ki tudja...

Ha van valami fejlemény írd meg légy szíves. Engem speciel nagyon érdekel mi lesz a dologból, és mi a jó megoldás.
-
csusza`
senior tag
Nekem volt már ez a kínom de megkérdezem, hátha tudja valaki - kérdeztem a Windows 8 topic-ban is már, sikertelenül:
"Mostanában egyre több Windows 8-as gép fordul meg a kezeim között. Az adatmentés általában úgy zajlik, hogy HDD kivesz, adat lement. Gép újratelepít, adatok visszamásol.
Na mármost azaz gond, hogy az így vissza másolt adatokat legtöbb esetben a Windows 8 szimplán nem látja.
A mentés és a visszamásolás egyaránt Total Commander-rel zajlik.
Ez volt az alapprobléma.
Ezután probálkoztam simán, intézőben másolni. Néha ment, néha nem.
Amikor az adatokat nem látta, akkor egy scandisk ha lement, esetleg az adatot észrevette, de nem mindet stb...."
-
djculture
félisten
válasz
csusza`
üzenetére
Többinél is megvan ez a hiba lásd új segate 1-2-3T vinyók, annál meg még a motorvezérlést is kiszokta kapcsolgatni és egy firmware frissítés kell rá mert különben a fej elindul a motor meg nem és van egy szép kattogásos recsegés. Az a helyzet hogy írtam már sokszor most minden gyártó a régi megbízható vinyóit elkülönítette az ilyen blu green meg egyéb alsó kategóriás napi pár órás üzemmódra tervezett szériáktól. A wd redet se hiába reklámozzák úgy hogy 24/7 re tervezve az már egy középkategória. wd green/blue újabb szériái meg ilyen napi pár órás üzemmódra vannak tervezve. De a seagate gyártónál is megvannak már ezek a gyártásbeli különbségek...
-
csusza`
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Nyílván.
Csak egyrészt nem értem, hogy egyik HDD-nél képesek ezt megoldani normálisan, másiknál nem. Értem én, hogy csípnek a gyártási költségeken ahol csak tudnak, de akkor is.
Másrészt a BlueCaviar-ral nem csak ez a probléma van. Jó, hogy szét nem esik alapesetben már....
-
djculture
félisten
válasz
csusza`
üzenetére
Sajnos vagy ez vagy nem lehetett volna tovább növelni az adatsűrűséget és még mindig max 1T vinyók lennének... Amúgy kikapcsolni sem érdemes a parkolást mert akkor alsó hangon megfeleződik az élettartam. Ugyanis a annyira vékony már a mágnesezhető adathordozó réteg hogy melegíti a légpárna felett elsuhanó fejszerelvény. Ha valaki teljesen kikapcsolja a parkolást akkor a folyamatos melegítés miatt a réteg rohamtempóban fog elöregedni és eltűnik a mágnesezhetősége is.
-
djculture
félisten
válasz
zsoca875
üzenetére
Ha minden gépben ezt produkálja akkor gondolhatod hogy a vinyó hardverileg hibás, kábel vagy a csatik tüskéinek nem érintkezése szokott ilyet okozni. Az is lehet hogy a panel van beégve nem egyet javítottam már ezzel. Samsungok meg ilyenek, mindenféle lehetetlen hibával szoktak megpusztulni.
-
djculture
félisten
válasz
daninet
üzenetére
Nyugi ez a parkolási móka már mindegyik új vinyónál megvan csak az újabb szériákban már normalizálták valamelyest. Egyébként hd sentinel regisztrált is tudja ezt hogy folyamatos vizsgálati paranccsal nem engedi leparkolni úgy hárommilliószor leírtuk már itt. A wd-nek is van saját programja rá a vinyó típusának kiválasztása után lehet tölteni a support oldalról a wdidle nevű progit.
-
zsoca875
csendes tag
válasz
djculture
üzenetére
Ugye ez most nem komoly? Hát beledőlök a kardomba...
Konkrétan makulátlan az ide csatija..Ráadásul kora ellenére alig volt használva.. ez meg hogy lehetséges
Akkor ezek szerint már esélyem sincs megmenteni?(Mármint ami megérné nekem anyagilag, hisz el szeretném adni..) -
zsoca875
csendes tag
(#31838) zsoca875
Senki nem tud megoldást a fenti számú hozzászólásomban leírt PIO problémára

-
csusza`
senior tag
válasz
daninet
üzenetére
Kérdésedre én is kerestem választ, mert piszkálta a fantáziámat. Ha tudsz angolul, akkor itt részletesebben is utána tudsz olvasni.
A lényeg, hogy pár embernek volt ilyen gondja. Egyesek a WD Blue Caviar-nak tulajdonítják a problémát, mások megoldották úgy, hogy feltelepítették a legfrissebb Intel Rapid Store Technology drivert.
-
csepelball
tag
Sziasztok!
Van egy külső 500as Samsung SATA II-es HDD-m. Külső keretben volt használva az elmúlt évben. Egyik gép+külső vinyó bekapcsolása után nem akart látszódni a diskek közt. Mac-en azt írja, hogy nem olvasható, inicializáljam, kihagyom, vagy lecsatolom. Lemezkezelő sem tud vele mit kezdeni(nem javítható).
Windows-on látszik a betűjel, de nem tud rálépni.
Van esetleg ötletetek, mivel tudom "használhatóvá" varázsolni a vinyót?Köszi előre!
Üdv,
Laci -
csusza`
senior tag
válasz
daninet
üzenetére
Szia!
Vezérlőpulton az energiagazdálkodási lehetőségeket ha megnyitod és kiválasztod az épp aktív energiagazdálkodási profilt, akkor ha jól emlékszem bal oldalt van egy olyan, hogy speciális beállítások módosítása. Előugró ablakban a Merevlemez melletti kis +-t lenyitva be tudod állítani, hogy a HDD mikor kapcsolja le magát. Ha nem akarod, hogy lekapcsoljon, állítsd 0-ra (Soha).
-
daninet
veterán
Üdv!
SSD-t vettem laptopomba, a merevlemez pedig caddy-be került a dvd olvasó helyére. A gondom az, hogy a hdd folyton leállítja magát, és lényegesen lassul ez miatt egy csomó dolog (mivel az adataim nagy része azon van ugye). Megnyomom a meghajtót, megvárom, hogy felpörög a vinyó, majd utána olvassa be, így 1-2 mp is eltelik bőven. Mikor rendszer vinyó volt, ilyen gond nem volt vele, mert ott elsődlegesként folyton pörgött. 40percre állítottam a merevlemezek leállítását, de ez 1-2 percen belül megáll.
Mit lehet ezzel tenni? -
zsoca875
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SAMSUNG HD400LD 400gb-os ATA vinyóm, ami bármilyen gépbe kerülve csak is kizárólag PIO módban hajlandó működni. Próbáltam utánaolvasni neten, de nem igazán találtam olyan megoldást, amitől elmúlna a dolog. (Azt tudni kell, hogy el szeretném adni a vinyót és mivel az én alaplapom most már csak sata csatis ezért nem tudok ezzel mit kezdeni. Csak más ember gépében fogom tudni megcsinálni, ezért mind XP-s, illetve Win7-es megoldás is érdekelne, mert nem tudom még milyen rendszeren kell majd megoldanom.)
Kérlek segítsetek.
-
Beethoven
tag
A hdd regenerátoron kívül van hasonló lehetőleg ingyenes program amely használható is?
-
BBalazs92
csendes tag
Sziasztok,
Gondom akadt egy Samsung HD502IJ vinyóval.Először is részletesebben ismertetném a problémát.
Van 4db HDD-m (HD250HJ, HD502IJ, HD154UI, ST2000DM001) , de a jelenlegi tápom miatt csak 2 db-ot tudok belsőként használni, egyet pedig szinte állandó külsőként. Jelenleg a 250-es (HD250HJ) a rendszer vinyóm, ezt szeretném lecserélni a HD502IJ-re. Mellette a 2TB-ost használnám belsőként és a 1.5-est külsőként de ez már részletkérdés.A probléma az, hogy ha az 502IJ a gépbe kerül, indításkor még csak képet sem ad a gép
. Amint visszatettem bele egy másikat, gond nélkül indult. Külsőként viszont kifogástalanul működik.Sajnos nem értek a HDD-khez komolyabban, ezért remélem hogy ti tudtok segíteni a problémán.
Előre is kösz!
-
Beethoven
tag
Halihó!
Kéne egy kis segítség

Van egy Maxtor 3.5 hdd-m és tele van hibás szektorokkal. A sentinel szerint még 19 napja van hátra:
- a lemez területén található 296 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
- a lemez felületén található 291 gyenge szektor, melyek a későbbi használat során áthelyezésre kerülhetnek.
- a lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 98 alkalommal.
Teljesítmény: 98%
Kondíció: 12%A hdd regenerátorral az a baj hogy meg kéne venni a progit hogy hasznomra legyen.
Más, főleg ingyenes progival feljavítanám egy kicsit megnövelve az élettartamát de nem ismerek ilyen programokat és a neten sok a virusos szoftver.
Tud valaki valamilyen használható programot erre a célra anélkül hogy meg kellene vegyem?By Beethoven
-
Livius
őstag
A HD sentinel szerint 5 hibás szektor és 8 gyenge szektor van a Maxtor 320GB-os HDD-men, de ma Bootolható pendriveról a HDD regenerátort lefuttattam prescanben és normal scanben javítással, de akkor semmi hibás szektort nem talált. Most akkor melyiknek higgyek, a HDD regeneratornak vagy a HD sentinelnek?
-
djculture
félisten
Ha hibás széria akkor szoktunk.
re2-ből ezek a szériák hibásak:WD1600YS: Revision 20.06C06
WD2500YS: Revision 20.06C06
WD4000YS: Revision 09.02E09
WD5000YS: Revision 09.02E09ABYS nincs feltüntetve firmware sincs hozzá úgy hogy ez nem fw hiba. Látszik is a biosban is maga az elektronika nem működik mert se smart se sata alapvető funkciók kivannak kapcsolva.
-
djculture
félisten
válasz
painkillerx
üzenetére
Addig jó amíg nem kerül a hibás részre adat vagy nem akarsz a hibás részen lévő adattal dolgozni

-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Van egy 500gb-s WD merevlemezem, és valamiért nem nagyon akar működni, A bios látja hogy van ott valami, a nevét is kiirja de 0 mb-nak és szériaszám nélkül látja. Mi lehet a gond?
Itt egy kép a hibáról:
Van Hiren's Boot CD-m, azzal lehetne valahogy javítani?
-
Meghivott
addikt
Üdv,
adott egy laptop hdd (2.5", WD Scorpio Blue 320gb),
ezt szeretném pc-n látni, formázni.
Bios felismeri, rendszerindításnál a win7 telepíti is az eszközt, sikeresen,
mégsem látható.
Tudnátok segíteni, köszi!
szerk:HardDiskSentinel sem látja -
Tekmen
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy 2-3 éves WD My Passport Essential-om. A problémám annyi, hogy mikor rádugom a gépre, akkor csak világítani kezd rajta a kis lámpácska és melegszik, de a gép nem hajlandó felismerni. Több géppel is próbáltam, mindenféle siker nélkül.. Esetleg valaki tud rá valami megoldást, vagy hogy mi lehet a baja?
-
djculture
félisten
válasz
painkillerx
üzenetére
Ez már csak dísznek alkalmas...
-
JoHnni
senior tag
ÜDv!
Van egy Samsung 500Gb-os vinyóm, eddig rendszernek használtam, de a napokban azt csinálja hogy nem akar felpörögni, illetve kell várni kb egy percet és akkor elindul. HD Sentinel szerint kukás, érdemes ezzel foglalkozni mint rendszervinyó?
-
painkillerx
tag
Sziasztok, írtam már ide egyszer ugyanezzel a problémával. Egyre csak betegeskedik a HDDm de látható/erezheto hibat nem eszlelni rajta. Neha befagy egy ablak a windowsban es a hddt hallani 1-2masodpercig hogy nagyon olvas. Gondolom ez miatt van:
[HDD Sentinel - kép]Látni hogy minnel tobb hibás szektor van, tavaly ota nincs is rajta semmi fontos adat csak a windows porog rajta meg a telepitett programok.
Tekintsem csodának hogy meg minden mukodik? Vagy mikor varhatok olyan hibakat ami miatt adat veszteseg lenne?
Tervezem lecserélni egy SSDre, csak az erdekelne hogy menjen a kukaba vagy masik gepbe meg jo lesz valamire...
-
alienpapa
senior tag
Most azon gondolkodtam, hogy kell lenni megoldásnak. Mert ha egy pendrive-ra felmásolok valamit egy win8 alól, akkor azt simán meg tudom nyitni egy másik win8-as gépben anélkül, hogy az engedélyekkel kéne szarakodni. Valahogy biztos meg lehet ezt oldani.
-
Wasp91
aktív tag
Ismertek itt olyan embert aki vállal HDD javítást?
-
alienpapa
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Az rendben van, meg ez szép és jó, csak mi van akkor, ha pont az a cél, hogy másoljak a vinyóra vagy másoljak róla? Annyira le van védve, hogy ezt a védelmet fel sem lehet oldani? Főleg úgy, hogy én vagyok mindkét gép meg vinyó tulajdonosa. Hadd ne kelljen már szarakodnom, ha az egyik gépemről át akarok tolni 10 filmet a másikra úgy, hogy átrakom a vinyót. Durva. Nagyon durva.

-
djculture
félisten
válasz
alienpapa
üzenetére
Vista óta ez van de ott még könnyen lehetett viszonylag deaktiválni uac off és annyi. Itt már mi szakik is izzadunk néha mert a microsoft úgy veszi hogy a gép tulajdonosának se kell rendszergazdai bizonyítványokat adni.
Lehet baromkodni a parancssorban hogy saját tulajdonba vegyünk egy mappát és tartalmát egy másik gépen takeown /f d:\user /r . Ennél a d a meghajtó user a mappa... -
alienpapa
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Csak a rendszer felhasználóit lehet kiválasztani. Nem találok olyat, hogy bárki láthatja.
Annyira gusztustalan ez, hogy hihetetlen. 10 éve belöktük a mobilrekket a gépbe, felmásoltunk rá pár dolgot, aszt' jóvan'. Most meg ilyen f@szságokkal kell eltöltenem egy fél délutánt. -
alienpapa
senior tag
Bebootoltam a gépet a laptopvinyóról. Erről a rendszer alól látszanak a fájljaim. Biztos az engedélyekkel lesz a probléma.
Viszont fogalmam sincs, mit kéne beállítanom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, csak külön parancsra, pl. ha azon a lapon, ha Lemez leállásának akadályozása részhez megadod sorszámát.

asszem 300ezerig garantálja a gyártó. szép