Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jancsiii

tag

válasz liksoft #16939 üzenetére

Kipróbáltam az intel chipset-en és a gigabyte sata chipset-jén is. 3éve ez a lapom van soha nem adtam neki jelszót,tehát nincs. Nem noti. Az előzményekben írtam,hogy egy másik ui. seagate működik benne rendesen. Természetesen a sata-k ide módban mennek és ahci sincs bekapcsolva ,valamint. A lecsupaszított rendszerben (lap,proci,ram,vga,táp,hdd) sem találja az oprendszer ,egyik sata vezérlőn sem ezt a vinyót a másik 3-at pedig igen(egyessével próbálva). Az xp-t kivéve ,az tökéletesen kezeli.
    Minden képpen a hdd szoftverére gyanakszom,amit úgy szeretnék megoldani,hogy lecserélem egy másikra. De nem találok semmit progit amivel megtudnám tenni.
    Valamint dos módban sem tudom ezt a hdd-t kezelni,egyedül más hdd-re telepített oprendszerre csatlakoztatva működik kifogástalanul!
    Ha nem 30 napos lenne meg 7k forint már rég kihajítottam volna.
    Ez volt az utolsó,hogy ilyen vackot hoztam a portára,pedig tudtam,hogy nem kéne mert jártam már meg ilyennel.
    Az ezeréves wd-im még mindig hibátlanul,csendben és jól működnek pedig már agyon torrenteztem mindet.
    Mellesleg ez a probléma akkor kezdődött mikor raid 0-ból vissza lett állítva "sima" üzemmódba a 2 seagate.

Új hozzászólás Aktív témák