- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbos12
tag
ÜDV!
A problémám a következő :
Van egy WD500AAKS S-ATA-s vinyóm amin a táp csatlakozó körüli műanyag (ami a lábak fölött van ,hogy normálisan bepattanjon a kábel a táp felől) beszakadt.Na ezután én úgy használtam (kb.1-2 évig és le is volt húzva nem egyszer) ,hogy a törött műanyagot beleraktam a táp kábelbe és úgy dugtam be!Eddig nem is volt semmi probléma ,de most már nem vagyok biztos benne ,hogy nem -e okoz valami kárt.Miután vettem egy moduláris Chieftec tápot addig nem kapcsolt be a gép ameddig ez a vinyó rajta volt (visszadugni még egyszer nem mertem)!
Küldök linket ,hogy értsétek miről is van szó pontosan :Nem tudom meg merjem -e kockáztatni megint ,hogy rádugom.Az a baj ,hogy elég sok fontos adat van rajta és jó lenne valahogy megmenteni őket.Fizikai problémája nincs a vinyónak HDD Sentinel szerint 100% (legalábbis amikor még utoljára ment a gépben).
Nem adatmentést szeretnék kérni hanem segítséget esetleg valamit tapasztalat valakitől....hátha más is járt már így.
Előre is köszönöm!
Üdv
donbos12
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest