- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
donbos12 #16703 üzenetére
Ha a 3,3V 3,3V-ot kap vagy nem kap, akkor ott nem lesz gond. Ugyanez a 12V ágon. Sőt, ha a 12V kap 3,3V-ot, akkor sem történik semmi. De a 3,3V nem fogja elviselni a 12V-ot. Ott valami várhatóan zárlatos lesz! Ezért nem indult a gép, hiszen a 3,3V-os ág a zárlat miatt "összeér" a földdel (fekete). Ez a zárlat nem fog megjavulni magától. A gond még az is, hogy a 3,3V-os ágra kerül a mechanikán belüli elektronika is. Mivel a legnagyobb sebességet (felület írása/olvasása) itt kell biztosítani a legkisebb jel mellett, várható, hogy ez (is) "elpukkan". A WD meg egyedi mechanikás. Vagyis ha ez is "repült", akkor az adatok mentése horror.
-
Imco
őstag
válasz
donbos12 #16695 üzenetére
A túlfesz védelem a hálózati feszültségtüskékre, megszaladásokra jó.
Ha rádugod akkor a vinyót kockáztatod max, mert ennek a tápnak túl kéne élni.
Persze a 100 % az mondjuk egy "ócska" táp, lap, és a vinyó lenne. Így tesztelhetnéd tutira.
Ha nincs más lehetőséged, akkor hajrá. Füstre, szagra figyelj. Ha elindul akkor ments, ha nem az 5-10" belül kiderül.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
donbos12 #16687 üzenetére
Az is megöli!
Történet:
CFT 850 és CFT850 között a lábkiosztás más volt. Ua. a kábelt használtam mindkettővel. 2 db vinyóm bánta. Érdekes lecke volt. Szerintem botrányos hogy gyakorlatilag 2 egyforma tápon, egyforma csatinál máshol jönnek ki a dolgok. 100%-ra füstölt a 2 vinyóm!Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
donbos12 #16687 üzenetére
Mivel fejből nem tudom a bekötését, és ilyen (fordított táp) normális SATA tápcsatlakozó esetén lehetetlen, nem tudom megmondani. Ha szerencséd van, a tápegység zárlatvédelme lépett működésbe, és akkor van esélyed. (SATA esetén fordított táp toldó használata esetén jelentkezett, a MOLEX csatinál.)
-
liksoft
nagyúr
válasz
donbos12 #16680 üzenetére
Szia!
Akkor most milyen választ vársz? Ragaszd meg. Vagy próbáld újra. Vagy dobd ki.
Adatok értéke. Ezzel tisztában KELL lenni! Utána lehet lépni.
Ja, ha véletlenül fordított táp volt az utolsó (mert így az is megtörténhet), akkor az gáz. A WD az "utolsó fecske" aki egyedi alkatrészeket használ a legtöbb 3,5" drive-ban. (Sorozatban gyártott, de nem csereszabatos.)
Szerk: Az adatok annyit érnek, amennyit rájuk szánsz. Azért jó elgondolkodni, mert ami beszerezhető, annak valóban nincs nagy értéke, de a gyerek nem fog még egyszer megszületni. Az pótolhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Portable SSD 480 GB!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest