- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
hali
került tegnap hozzám egy gép,hogy a win töltés közben újra indul.beraktam a hdd-t a gépembe,gondoltam megnézem hd sentinellel,hogy minden okés e vele.a windowsom bootolása után egyből jött is a fekete képernyő,hogy a lemezen a konzisztenciát.talált is rajta 3 gyenge szektort,meg azt hiszem talán 1 hibásat is(erre már nem emlékszem pontosan,lehet csak a 3 gyenge szektort találta).hd sentinellel megnéztem, ő is látta a problémát.elővettem a hdd regeneratort,végig futtattam,talált is egy hibás szektort,javította is.
a kérdéseim azok lennének:
az normális,hogy mást mond a hadd regenerator mint a sentinel meg a windows lemez ellenőrzője?
melyik a mérvadó?
jól gondolom,hogy nagy eséllyel ezért indulgatott újra rajta a windows?
a hdd regenerator mennyire javítja meg tartósan?
előfordulhat,hogy hamarosan újra lesznek rajta hibás szektorok?
ezen a téren nem a hivatalos dumára vagyok kíváncsi,hogy ne tároljak rajta semmi pótolhatatlant meg bla,bla,bla,hanem a tapasztalatok érdekelnek!köszi!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spotify
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Western Digital RED 1TB 3.5" Merevlemez
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest