- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Sziasztok,
Filmekre meg Xbox-ra van a tv, 42ST50 es pioneer bdp-150 a bluray lejátszó...
Esetleg mérsékelt / használt áron, belépő szinten van valami nagyon ajánlott vétel?
A szoba kb. 20nm max.
( nyilván nem sztereo rendszert keresek, nem baj az se, ha egybe van minden ) -
Iomega
addikt
válasz
Oldfighter #25267 üzenetére
Sanci38
Köszönöm a segítségeteket!
Azt kell még eldöntenem, hogy használt, vagy új legyen. Használtban komolyat is ki lehet fogni 60 körüli áron, míg újonnan viszont, nem igazán mondható komolynak a jelenlegi kínálat.
A használt esetében, csak a HDMI aljzatot sajnálom, mert javarészt az hiányzik róluk, pedig az jó lenne, ha lenne az erősítőn, mert manapság már alap az A/V erősítőkön.
Na még rágódom ezen egy kicsit.
A jelenlegi hangfal egy régi S90, de lehet, hogy cserélve lesznek, bár szépen szólnak, csak legyen mi megszólaltassa. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #25286 üzenetére
Ha leharcolva ilyen vagy milyen lehetsz kipihenten?
-
cintula187
addikt
Elsősorban BBécinek címeztem, de ide is beírom.
Tv, vagy kivetítő bekalibrálása hogy történik? Úgy értem közvetlenül a
tv-re projektorra USB -n nem lehet gondolom kötni a kolorimétert hanem pc-re (mac) megy. Miután végzett
csinál egy profilt amit valahogy importál a képalkotó eszköz? Egy pc monitornál ez egyszerűbb, mert ott a vga.köszi
-
Sefter
veterán
köszi még egyszer mindenkinek, szereztem vateráról vitas 2 centert
(még olcsóbb is mint a victa)
esetleg a heco szetthez milyen mélynyomót ajánlotok, hogy ne 5.0-ban éljek? -
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #25286 üzenetére
Mindenfelé járnak a gondolataim. Nem esett le elsőre na...
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #25281 üzenetére
Miért? Valami rosszat mondtam?
-
Patice
nagyúr
válasz
Vikthor #25278 üzenetére
És kettős kábelezésnél mi válogatja szét a magasat a mélyektől?
Amire te gondolsz az szerintem a kettős erősítés, amikor a végfok előtt egy aktív váltó szétszedi valahol a hangot mélyre és magasakra és ezt erősíti külön a vas. Jobb esetben tényleg külön végfokozatok (összesen 4) erősítik a tartományokat. Gyakorlatban ez elég ritka.
A kettős kábelezéssel tulajdonképpen csak keresztmetszetet növelsz. Kétszer kábelezed be ugyan azt a sugárzót. Akkor már inkább költs egy pár komolyabb kábelre.
-
Sefter
veterán
válasz
xtremetuning #25275 üzenetére
köszi a segítséget mindenkinek
nem akartam kettős kábelezést, csak azt szeretném megtudni mire jó? -
zolaas
senior tag
válasz
xtremetuning #25268 üzenetére
Én tudom, de oly nehéz megértetni magam másokkal
-
volvox
csendes tag
válasz
Iomega #25265 üzenetére
Én mostanában figyelő üzemmódra álltam be, lassan aktuális az erősítőcsere, amit később majd a hangfalak cseréje is követni fog. Részben a 100e körüli kategóriát nézem, és részben az általad említett 60e körülit.
Megragadom az alkalmat, és kérek egy véleményt a hozzáértőktől, mindkettőnknek:Érdemes az alábbi 50e körüli erősítőket beszerezni?
Pioneer VSX-916, Marantz SR7200 (bár már nem eredeti a távja), Yamaha RX-V657, Yamaha RX-V740. Azt olvastam róluk, hogy a kategóriájukhoz képes jó a hangjuk.Esetleg hallani a különbséget a következőkkel szemben (ha a megfelelő hangfalakat teszem majd hozzájuk, ez esetben csak később), megéri a plusz pénzt?
Pioneer VSX-AX5i (ezt már linkeltétek), Yamaha RX-V2600, Denon AVR-3806. -
Sefter
veterán
sziasztok Urak!
Adott egy Marantz 1403 erősítő.
Jelenleg ezeket a hangfalakat hajtja:
front: Heco vitas 700
center: Jamo e4cen
háttér: Jamo studio 105szeretném a centert és a hátteret lecserélni.
Ezeket néztem:
center: Heco victa 2 101
háttér: Heco victa 300kérdés:
jó választás-e ehhez a rendszerhez a center és a háttér (így lenne egy Heco szettem..)? ha nem akkor mit érdemes? Mire jó a kettős kábelezés hangfalnál -
törölt tag
válasz
xtremetuning #25268 üzenetére
+1.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Iomega #25255 üzenetére
Ha mégis A/V erősítőt nézel, annál is csak azt tudom ajánlani, hogy ami megtetszik a listából, linkeld be ide és véleményezzük. A hangdobozaidról még nem írtál. Fontos, hogy összhangban legyenek egymással teljesítmény és kategória szintjén is. ( Belépő-, Közép-, Felső kategória)
-
zolaas
senior tag
válasz
janos666 #25260 üzenetére
Hát akkor én meg egyszerűsítek.
Az igaz amit írsz/írtok a mérőmiki ügyben. Innen megint az a kérdés, hogy megéri e az , h van merőmiki és ezáltal beállítgat magának ezt azt, vagy jóval komolyabb de miki nélküli erősítőt veszel egységnyi forintból.
Én megmondom a frankót, inkább vettem régebbi de magasabb kategóriájú erősítőt, mert sokkal többet nyújt sztereo módban, mint az ugyanennyibe kerülő, de mikrofonos erősítő, ami hdmi-s is.Amúgy 1 NAD T753-m van amit 60 k-ért vettem kb 3 hónapja?
Teljesen meg vagyok elégedve, egyenlőre a hangjával
Hangsúlyozom egyenlőre
Viszont mihelyst újra erősítőre kell költsek ennél a szintnél lenntebb biztos nem megyek, sőt valószínüleg a NAD-tól sem akarok eltávolodni. Olyan kis csúf, hogy az már szép
Iomega: Számodra is itt a válaszom.
-
Iomega
addikt
Újabb kérdés.
Ki milyen A/V erősítőt venne 60 Ft-ig?
-
pr0bi
senior tag
válasz
ImpersonatoR #25259 üzenetére
Sokáig én is 5.0-val éltem együtt majd hasonló érvelés mellett szert tettem egy subra is. Legutóbb feltettem ugyan ezt a kérdést, valaki szőnyeget rakott alá de volt olyan is aki gumis anyagot. Ami sokkal fontosabb, hogy jó legyen az akusztika és az elhelyezés.
-
janos666
nagyúr
válasz
zolaas #25256 üzenetére
Na, akkor mégis bonyolítottuk a dolgot.
Amúgy is mániám a kalibrálás, mikor van értelme, és talán itt is feltehető, hogy egy normális mikrofont használó, kifinomultabb, hangszínt is egyengetni próbáló kalibráció sokat dobhat az összképen. Nem csak térérzet, de még hangminőség terén is.
Ezzel visszakerülhetnek a képbe az analóg elemekben valamivel gyengébb, de vezérlőelektronikában újabb gépek. (Mint hogy időben egyre alacsonyabb (ár)kategóriákba szállingózott le ez a funkció.)
Mikrofon terén szerintem megoldható lehet a kölcsönzés is, tehát nem feltétlenül dob az áron, mint külön tétel...
Vagyis egy olyan modell, ami EQ profilt is felállít, ott ez kompenzálhatja a kicsit butább analóg részek lemaradását. Főleg messze nem tökéletes hangképű hangszórók esetén.Persze ha jól sejtem és tényleg vannak analóg részekben butácskább, de szoftveresen jobb gépek ilyen árkategóriákban.
-
JBL Studio 190 5.0 (190+130+120C) Házimozi Hangfalszett + H/K avr 360 mellé mehet a JBL Sub 150P vagy ezert a pénzért van jobb mélyláda is ? (75 ezer mondjuk ez a max amit adnék még érte kb,) Parketta van nem padlószőnyeg ezt csak azért mondom mert ez lefelé sugároz vagy ebből nem lesz gond?
Eddig nem volt sub de MM be ma meggyőzött egy, hogy nekem mégis kell ilyen mozira. -
BBéci
legenda
válasz
zolaas #25256 üzenetére
A telefonok mikrofonja szűk frekvenciatartományra, beszédre van kihegyezve, de a semminél jobb.
Viszont az MCACC, YPAO, Audyssey nem csak szinteket és távolságokat állít, hanem olyasmit, akár 6-8-10 sávos parametrikus EQ-t, amit manuálisan lehetetlen utánozni.(#25257) ginola
Denon. -
ginola
addikt
Szerintetek melyik visel magasabb hangminőséget?
Denon 38XX
Onkyo 80X(szerintem a Denon)
-
zolaas
senior tag
válasz
janos666 #25253 üzenetére
analóg, sztereo, 5.1 dd vagy Dts-ben is jobb a régi. Sőt mivel azon volt 7.1 analóg bemenet, így akár a HD hangok is mehetnek rá, ha olyan a lejátszó. Első sacc-nak akár jó is lehet amit írsz. De ide bevágod véleményezzük, te meg jól megveszed
Természetesen minden csatorna külön kalibrálható, tv-re kötve osd-n keresztül. Mérőmiki helyett akár 1 telefon is jó decibel alkalmazással. -
Iomega
addikt
válasz
Oldfighter #25250 üzenetére
Arra gondoltam, hogy talán 60 körül használtat, valamivel jobbat tudnék venni, mint egy újat, ami viszont gyengébb.
Azért mégis jobb lenne egy A/V erősítő, több mindent, akár HDMI kábellal is csatlakoztathatok. -
Zirowe
nagyúr
-
janos666
nagyúr
válasz
zolaas #25249 üzenetére
Analóg vonalat, SPDIF-es PCM stereo bemenetet, vagy DST 5.1-et adtál neki?
Mert nyilván csak utóbbinál félek egy picit, hogy már hallható lenne a tömörítési veszteség.De ja, értem a célzást, hogy 2006-8 körüli jobb modellek közt kéne keresni jó vételt. Csak így látatlanban nehéz megítélni az apróhirdetőket, hogy mi számít jó vételnek x forintért.
Első saccnak itt is elmegy, hogy nézzem meg a gyártói lapon, hogy hány kilós a doboz?Meg amit kicsit hasznosnak találok még az újabb kütyüknél, az a mérőmikrofon téma.
Bár gondolom meg tudom azt csinálni úgy, hogy veszek külön mikrofont, rákötöm a PC-re (tűrhető hangkártyára, nem alaplapira) és valami PC-s szoftver segítségével "kalibrálom".
A manuális /channel balance funkció az ugye már a régi típusokon is elérhető, manuálisan pötyörészgetve a kis kijelzőjükön naigálva? -
gepeszgyerek
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még a témában.
Találtam egy szettet és nagyon érdekelne, hogy valakinek volt e már tapasztalata vele, megéri e megvenni.
A szett:A válaszokat előre is köszönöm.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Iomega #25239 üzenetére
Én nem igazán vagyok "használt" párti és inkább A/V erősítők terén nagyobb az ismeretem, de szerintem nagyon nem tudsz mellényúlni, főleg úgy nem, hogy ha valamelyik használt cikkek fórumán/topikjában (AVFórum.hu-n) kinézel valami ismert márkájú erősítőt, akkor itt a többiek véleményezni tudják.
Továbbá olvass picit utána a teszteknek is.
-
zolaas
senior tag
válasz
janos666 #25237 üzenetére
No bammeg. ez így elég rágós nekem
Próbálom egyszerűbbre fogni magam. Vegyünk egységnyi forintot. Egységnyi forintból tudsz venni egy olyan AVR-t amin még nincs HDMI, viszont nagyon jól felépített és minőségi anyagból készült, de mondjuk 2008 előtti kiadás. Ugyanebből az egységnyi forintból veszel 1 hdmi-vel elátott készüléket, ami jó esetben már elbír a HD hangsávokkal, az vagy 2 kategóriával kisebb lesz vagy vmi hibás készülékről tudunk beszélni.
Egy konkrét példa: Nem túl régen adtam el a Denon Avr-m 2803 volt a lelkem. Alig 40.000-ért kelt el. Nézz szét, h most 40-ért milyen hdmi-s erősítőt tudsz venni. Na az mellé bármikor oda merném tenni azt a régi vasat. Szóval remélhetőleg érthetően írtam/válaszoltam. -
tjojo
tag
Nekem 3808 van 806v Focalokkal. Igaz, hogy nincs más hasonlítási pontom csak a saját rendszerem, de én meg vagyok elégedve a sztereóban nyújtott teljesítményével.
A Conceptekből biztos vagyok, hogy kihozza a maximumot Pure Direct módban, de hogy milyen lesz a produkció a Hivoxhoz képest...Jah igen, akkor már kérdeznék is.
Jól gondolom hogy a 3808-ból lett a 4310, a 4308 utódja pedig a 4810? -
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #25240 üzenetére
OK! Béke!
(#25241) Edenyke
Soha eszembe nem jutna bárkinek Wharfedale mélynyomót ajánlani. -
Zirowe
nagyúr
Még mindig wharfedale wh-210-re vadászok.
Közben nézegetem a kínálatot, és hasonló áron vannak a wharfedale power cube 8 és 10+, ezek milyenek, jobbak?
Érdemes inkább egy ilyet vennem? -
Iomega
addikt
válasz
Oldfighter #25218 üzenetére
Köszi a segítséget!
Használtba milyen típust érdemes 50-60E-ért? -
BBéci
legenda
válasz
Deadzone41 #25236 üzenetére
Ha valami bajod van, ki vele, ne köntörfalazz!
Szerinted helyénvaló magyar fórumban, magyar szövegben olyan angol vagy bármilyen idegen szavakat használni, aminek van magyar megfelelője?Megpróbálom kiirtani a stereo szót, mert egyrészt a Sztereó magazin munkatársa voltam évekig, másrészt amikor a keresőkbe úgy írják, nem az AVO jelenik meg találatként, mivel ott kizárólag a magyar megfelelőjét használjuk.
(#25237) janos666
Sok SACD hibrid, vagyis nagyfelbontású és normál réteget is tartalmaz. Ezek között gombnyomással lehet váltogatni és a különbség tisztán hallható, tehát nem a masterelésen múlik. -
janos666
nagyúr
válasz
zolaas #25198 üzenetére
Úgy tűnik elkezdtem magamban túlanalizálni a dolgot.
Ha lépkedünk felfelé az analóg részek minőségével (a DAC-tól kezdve a jelerősítőn, kábeleken át a hangszórókig), akkor egyszer megütünk egy pontot, ahol a korlátozott digitális jelátvitel (jelen esetben a 1.5Mb-re tömörített 16/48 DTS) válik szűk keresztmetszetté (már épp elkezdhetné megmutatni a rendszer a 24/192 LPCM adta többletet).
Csak nem vagyok elég jártas a témában, hogy tudjam hol van ez a pont.
Magyarán az érdekelne, hogy milyen kategóriájú erősítő az, ami épp a határán áll annak, hogy ideális körülmények közt (elvben feltételezett megfelelő hangszórókkal és szobaakusztikával) már épp képes lehetne mutatni egy kis többletet a DTS-ről LPCM-re váltásnál.Ha ezt a pontot, ahol már szűk keresztmetszet lehet a DTS, képes megütni egy használ áron <=60k erősítő, akkor talán érdemes lehet mégis HDMI-set vadászni.
Másik oldalról pedig, ha egyetlen ilyesmi áron beszerezhető HDMI-s erősítő sem képes bármit is kamatoztatni az LPCM-ben rejlő többletből, akkor felesleges is HDMI-s hangátvitelben gondolkodni, hisz a régebbi, még nem HDMI képes modellek közt könnyebb kedvező vételt találni (egykori minőségi cuccok most már olcsón, mert még nem szarok, de már nem divatosak - akár pont a HDMI hiánya miatt...).Én abban hiszek, hogy a CD audio, azaz a tömörítetlen 16/44.1, mint digitális keresztmetszet, már szinte bármely ember hallását képes maradéktalanul kielégíteni, minden más csak abból fakad, hogy a high res anyagokat nagyobb gondossággal masterelik (ha magadnak tömöríted újra a DVD audio-t vagy SACD-t sima CD audiora, akkor is jobb lesz, mint az eredeti CD kiadvány, amit összecsapott a hangmérnök a high res kiadáshoz képest), vagy pedig tényleg kivételes hallású emberek és valódi high-end rendszerek találkoznak csúcsminőségű anyagokkal, ami most számomra irreleváns).
Viszont a DTS 5.1 azért kevesebb, mint a CD audio (hisz kb. ebbe a sztereó sávszélbe paszíroz bele 6 csatornát...).
Ezzel kapcsolatban lenne jó valamiféle képet alkotnom, hogy mégis milyen szinten gyengébb a DTS, mint a CD audio, és hogy ennek, a DTS minőségnek hol van az optimuma, ahol szűk keresztmetszetté válik az analóg elemek mögött.(#25236) Deadzone41
Jujj! Ez így kemény, mert akár úgy is lehet értelmezni, hogy most ő is kap egy [facepalm]-t, amiért nem tudta, hogy mi az az "arctenyér". (Amit így még én sem hallottam.)
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Gergice- #25220 üzenetére
Kösz a bővebb beszámolót.
Hangkarakter alatt valami olyasmit értek, hogy nyers, feszes, fémes, lágy, terjengős hangja van e a hangfalnak. Hogy reagál más-más műfajú zenékre. Mennyire fedi át a dinamikai tartományokat, reakcióidő és hasonlók.
A hangot ugye nehéz leírni, de azért némi jelzőt tud hozzá csatolni az ember.
Kár, hogy idehaza csak Streamaudio forgalmazza jóformán, mert meghallgatnám. Csak ők se valami könnyen elérhető környéken vannak. -
Tamoo
nagyúr
H/K 360-at le tudnám cserélni 80e ráfizetéssel egy Denon 3808-ra.... Szerintetek? Viszont akkor valszeg eladnám a hivox sztereót is. Valószínűleg ezzel a Denon-al már sztereó módban is ki lehetne sajtolni a Conceptekből amit tudnak. A H/K-val nem szeretek zenét hallgatni, viszont nem bánnám ha kettő helyett csak egy erősítőm lenne.
-
palu
tag
Sziasztok,
Sikerült szert tennem egy Jungson Ja-66R Sztereó erősítőre. A jelenlegi Onkyo 508-asomat ugyanazon RTi7 hangfalak mellett kenterbe veri. Viszont további javulást remélek a megfelelő forrás használata esetén, most noname DVD lejátszó analóg kimenetével etetem ideiglenesen.
Az Onkyo eddig HDMI-n kapta a PC-ről a Foobar-os Flac-okat. Viszont a PC-m analóg kimenete hallhatóan vacak. Szóval elsődlegesen valami médialejátszót keresnék, ami 1-2 éves és érdemes a használtpiacon keresni. Nem mellesleg jó és vagy opamp cserével tuningolható az analóg kimenete.
Másik lehetőség lenne valami DAC, itt sajna még kevésbé vagyok képben.
Pár márkát, esetleg típust, ötletelést várok a kedves fórumtársaktól.
További szép estét!
-
lollerblade
csendes tag
Sziasztok!
Kenwood KRF-V5050D-hez milyen mélyláda ajánlott?
-
KisTücsök
addikt
Halihó!
Az érdekelne, hogy ez megéri ez az árát? Első proji, meg nem egy életre terveznék vele. A 82 centis 10 éves SANYO CRT TV-n 3 és fél méterről már nem annyira élvezhető filmet nézni.
-
1 hónapos Denon AVR-2311 3 év garral érdekel vkit? fekete színű. Váltanék 4310-re.
-
Gergice-
csendes tag
válasz
Oldfighter #25200 üzenetére
első körben zenét hallgattunk rajta, stereoban. 3 különböző számot hallgattunk meg, nem nagyon értek hozzá, de elég eltérő hangzásúak voltak, tehát szerintem elég széles tartományt lefedtek Az eladó srác javasolta ezt a 3 számot. nem tudom a szakszavakat, de azt biztos, hogy nagyságrendi különbség volt az olcsóbb Dynavoice-hoz képest, és érezhetően jobb volt Heco-nál. szám közben is cseréltettem a hangfalakat, nagyon jól érződött a különbség. Nem tudom mit értesz hangkarakter alatt, nem vagyok nagy szakértő, de elég meggyőző volt, főleg a másik kettőhöz képest. A végén belenéztünk egy filmbe is, a hihetetlen hulkba, elég jónak tűnt még így stereoban is, de kíváncsi lennék az 5.1-re is, akkor már várt a következő érdeklődő így nem tudtam tovább hallgatózni, másnap felhívtam őket telefonon, hogy meghallgatnám 5.1-ben, de azt mondták csak stereo meghallgatásra van lehetőség.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #25202 üzenetére
nem is tudom,hogy a harmony mit nem kezel, a szoftverben több ezer készülék megtalálható
-
Iomega
addikt
Sziasztok!
Ti melyiket vennétek?
1. Sony STR-DH520 7.1
2. Pioneer VSX-520 5.1Nem kell komolyabb, ez is azért kell, hogy a tv hangszórójához képest jobb hangzás legyen. Na meg kis zenehallgatás.
Tulajdonképpen még a térhangzás sem szükséges. Ha már optikai bemenet van az erősítőn, fél siker.Előre is
-
M3nyus
aktív tag
válasz
cintula187 #25213 üzenetére
neeem, magamtól akarom tudni, hogy botfülű vagyok e
.
Jelenleg a hangfalakhoz mellékelt kábelekkel van összekötve a 2 front, illetve a center, surroundok pedig cat 5 ös kábelekkel.
-
TCr
veterán
válasz
cintula187 #25213 üzenetére
Csak az első bekezdésben kérdezett.
Menyus: igen, kb. így működik.
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Kácsás kábel "kölcsönzéssel" kapcsolatban kérnék némi eligazítást, hogy hogyan is működik pontosan. Kinézek egy szerelt kábelt amit ki szereznék megvétel előtt próbálni a hangrendszerben otthoni körülmények között, kifizetem a kauciót ( a kábel ára?) és ennyi?
Szeretném tudni hogy meghallom e a különbséget kábel és kábelt közt mielőtt beruháznék rá.
-
I.K.Z
tag
Sziasztok
Mi a véleményetek a Wharfedale Obsidian 600 hcp 5,0szett és Denon AVR 1513 párosításról?
-
nebulo5
senior tag
válasz
xtremetuning #25202 üzenetére
Köszi!
-
MadKet
tag
válasz
Patice #25057 üzenetére
Tamoo -val mindketten rögtön sztereót ajánlottatok, de igazából ahogy már írtam neki is, a jövőben nagyon valószínű az 5.1re bővítés, ezért is nem gondolkodtam sztereoban.
Szóval, ezt figyelembe véve továbbra is várom esetlegesen a jobb vételeket 5.1 erősítő + 2 front hangfal kategóriábanKöszi!
-
Hudee
tag
Sziasztok!
Sokat olvastam a topicot, kicsit tanácstalan vagyok. Jelenleg van egy Canton Movie 65 szettem Denon avr-1306-al összekötve.
Szeretném lecsrélni az erősítőt újabb típusra, amin van HDMI, (ha ethernet csati is van rajta az sem lenne hátrány). Ehhez a hanszóró szetthez mi lenne a leg ideálisabb/pénztrácabarátabb?
Eddig a Denon avr-1713 tűnik a leg megfelelőbbnek. Ehhez képest lenne jobb ötletetek?Köszi a segítséget a témában előre is!
-
nebulo5
senior tag
Emlékeim szerint, nem is oly régen, valaki belinkelte a Logitech Harmony oldaláról azt a menüt, ahol be lehet írni a készülék nevét és típusát, és ott kiderül, hogy a Harmonyval kompatibilis-e a ketyere.
Nem mondom azt, hogy már keresztül-kasul túrtam a guglit, de sajnos most melóznom is kellene... ha valaki esetleg újra küldené a linket, a hálám örökké üldözné!
nagyon morfondírozom, hogy a mikulást meggyőzöm egy L. Harmony 600 távpiszkáló ügyében. Csak sehogy sem tudok rájönni, hogy többek közt a UPC idióta STB-át lehetne-e vele távpiszkálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest