- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
A Yamaha hazai importőre állítólag bedobta a törölközőt!
-
erikke17
őstag
Üdv, házimozi egyenlőre analóg jelet kap digi dekódertől, ezelőtt egyszerű hangzás volt beállitva tehát semmiféle ProLogic 2 vagy ilyesmi. Egyenlőre még nincs digitálisan összekötve S/PDIF koax kábellel a hang, és ha Dolby Digital ProLogic2 Movie vagy Music vagy Pro Logic2-re teszem és ha közelről fülelem hangszórót a hátsók olyan furán szólnak mintha sustorogna. Ez lehetséges attól hogy Analóg sztereó jelből csinál térhangzást nem Digitálisból??
Más tudtok valami jó helyet ahonnan legálisan tudnék letölteni valamiféle hangzás teszteket? YouTube-on vann egy csomó de azt nem tudom házimozira vinni meg úgy tudom ott csak sztereóban szólaltat meg...
DTS/Dolby Digital 5.1
[link] - Ez esetleg??
Előre is köszi -
-
SzabóZ
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy Samsung HT-E4500-es házimozit. Egy hónap után filmnézés közben kikapcsolt.Újraindítás óta "FAN NG" hibaüzenetet ír, öt másodperc után kikapcsol.A használati utasításban nem találtam erre utaló bejegyzést. Találkoztatok már ezzel a hibával? Tudtok esetleg megoldást a problémára?
Nincs Magyar garanciám a termékre.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
makaveli666 #27886 üzenetére
Akkor is ha nincs bent film??? A hangkimenet (S/PDIF) konfigja nem engedi az auto-t??
-
törölt tag
válasz
makaveli666 #27884 üzenetére
Igen, de ha van auto,raw vagy bitstream,arra állitsd.
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Még csak most merültem bele a dolgokba, meg ugye a hangcucc is nemrég lett meg. A kérdésem az lenne, hogy valami nem volt okés a hangban, ezért elkezdtem a tv-n a beállításokat nézni. A hang kimenetelénél PCM re volt állítva, és ha a tv-n elkezdtem nézni valami filmet akkor Dolby Pro Logic II, be rakta be... Ahogy olvasgattam ez nem az igazi 5.1 hanem csak kikeveri 5.1 re a sztereot. A tv-n most átállítottam DTS re, és ahogy berakok egy blu-ray filmet az erősítő átvált DTS-re (ugye eddig pro logic volt), viszont, ha valami olyan filmet nézek mondjuk family guy sorozat, akkor átvált pro logic-ra... A kérdésem csak annyi lenne, hogy akkor ha jól sejtem és a fülem nem csal, akkora a tv-n nekem erre a DTS- re kell állítsam, nem pedig a PCM -re?
-
KisTücsök
addikt
válasz
xtremetuning #27852 üzenetére
Na ezt örömmel hallom. Egyébként neked 7.1-es rendszered van?
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy Toshiba High-End HDDVD lejátszó beárazásában. A készülék újszerű állapotban van, gyönyörűen felskálázza a hagyományos DVD lemezeket is. Van hozzá kb 30 HDDVD eredeti lemez is.
A készülék típusa: Toshiba HD-XE1
-
JaniS
senior tag
Egy P50G30-on az esetek nagyrészében meg tudom mondani, hogy BD-t látok vagy egy tömörített 1080p-t. Kisebbik részénél (jó minőségű release-nél) már nem. Azt hogy True HD/DTS-HD MA a hang már nem mondom meg, de ezt főleg azért, mert ehhez drágább erősítő és hangfalak kellettek volna. Szóval egy 3GB-s vs. 33GB-s mkv esetén sem hinném, hogy nem lehetne azonnal észrevenni a különbséget.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #27878 üzenetére
Most miért
Simán mellé raknám a vetítődet
Lehet az lenne a nagyobb
Warter
Fingom nincs
Netes kép
-
cekkk
veterán
-
skoos
őstag
válasz
xtremetuning #27874 üzenetére
46ES7000
nem rippeltem, csak a filmet. Csak a Lossless HD hangot és a magyar hangot valamint angol és magyar feliratot hagytam.
-
skoos
őstag
Sziasztok és nagyon BÚÉK mindenkinek!
A következő tapasztalatom miatt írok. Gondoltam (rendes pesszimista hozzáállással) felmásolom BR lemezeim a gépemre. 1:1, a biztonsági másolat ne adatveszteségről szóljon.
Hát vaskos 33Gbos mkv a végeredmény. A kép, a hang gyönyörű, tényleg 1:1 kópia. De ugyanez, ugyanígy 3gb os ripben is ugyanezt a hatást érezteti bennem. Mind a kettő 1080p, valamiért az 1:1 másolat mégis 10x több helyet foglal. Mit veszítek el ami nem tűnikfel? Bitráta, FPS? hol az a rendeteg adat, és az én hibám, hogy nem tűnik fel? Ergó, Nektek simán feltűnne?
BBéci, láttál már olyan tömörített videó/képanyagot amin meglepődtél, hogy nem origi BR?
-
Oldfighter
senior tag
válasz
madoxx #27869 üzenetére
Új cuccokra ott a garancia.
Használtnál bármi megtörténhet, de ha mondjuk egy-két éves készüléket veszel, akkor még azokra is marad a garanciából. Neked kell eldönteni, hogy mi mennyit ér meg neked. Sokan itt használt készülékekből építkeznek, én ódzkodok tőlük.Inkább várok a vásárlással.
-
Taji
csendes tag
Helló kedves fórumozók!
Tud valaki mondani valamit erről: http://www.netdepo.hu/taga-harmony-tav-606-v3-3041.html/hun/ vagy általánosságban valamit a TAGA audio-ról?
-
madoxx
aktív tag
válasz
Oldfighter #27867 üzenetére
Mindenképp újabb. Kell hdmi :-)
Cucc: lg 3D tv, nas (dlna), xbox 360.Attól félek hogy hibás cuccot veszek :-(
-
sniphoe
aktív tag
-
Oldfighter
senior tag
válasz
tibi00 #27857 üzenetére
Ez most akkor madoxxnak is szól.
Hogy milyen erősítőt szeretnél, az az igényedtől függ. A régi, használt, több mint öt éves erősítők HDMI csatlakozó híján nem tudják kezelni a HD-s hangsávokat. Viszont HD-s hangsávokat úgy érdemes elvárni, hogy arra megfelelő hangsugárzó szetted legyen, amin ki is hallod a különbséget a "sima" Dolby Digital, illetve DTS hangsávokhoz képest. Új termékekre értve (erősítő), ezek a középkategória mezőnyéből indulnak, 150-200e forintról; ehhez megfelelő hangsugárzó szettek pedig kb a 300e forintos ársávtól.
A másik fontos dolog szokott lenni a csatlakoztathatóság, azaz a megfelelő bemenet szám. Ha plazma vagy LCD tv van, mellé egy médialejátszó és Blu-ray játékos, akkor ezekhez az erősítőnek biztosítani kell a megfelelő számú HDMI bemenetet. Ezzel túl nagy gond manapság már nincsen. Régi modelleknél marad az optikai, illetve a koaxiális bemenet.
A fizikai oldalról azt hiszem másra nagyon nem kell figyelni. Ami ezen túl van ( hangzásvilág), az meg egyéntől függő. Ebben nem lehet nagyon tanácsot adni. Ami nekem tetszik, az lehet, hogy másnak nem. Vagy fordítva. Én ha tehetem és ha Pesten járok, mindig kerítek rá módot, hogy beugorjak hallgatózni.....kutyafuttában igaz, hogy csak az MM-ig jutok. Tekintve, hogy én is új szett vásárlása előtt állok, be fogok majd jelentkezni egy komolyabb bemutatóterembe, hiába olvastam több tucat tesztet az adott termékekről.Ha további kérdés van, csak nyugodtan.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Dorian #27864 üzenetére
A probléma, amit előzőleg elfelejtettem beleírni a hsz-embe, hogy mindenképpen új kell neki.
(#27865) Tamoo:
Ne is mond.
Valamilyen szinten azért őt is meg lehet érteni. 30 éve használ egy Videoton hangfalpárt. Úgy van vele, hogy megveszi az újat és arról tudja, hogy nincs széthajtva és kibír még 20-30 évet. Azokhoz a vidikhez képest az új biztosan sokkal jobb darab lesz. -
MaTTeS
senior tag
Tanács kellene. Édesapám mindenáron a JBL E80-as 5.0 szettet akarja megvenni 155e-ért. Ajánlottam neki Dynavoice szettet és több mást helyette, de kiestek, mert ezeket csak feketében lehet megvásárolni, neki meg fekete nem kell.
150-180 között mi azaz 5.0-s szett, amit érdemes lehet megfontolni az E80 helyett és lehet kapni cseresznye, dió és egyéb színekben?
Február-márciusra tervezi a vásárlást. Elsődleges szempont a mozi (mélynyomó van Yamaha YST-SW515 ), de zenén (pop, rock, kis akusztikus, de semmi komoly) se legyen bűn szar. Összehasonlítási alap az én Dali C6-os szettem lenne. -
Z_A_P
addikt
Sziasztok, BUEK!
Kerdesem, mennyire ajanlott hogy ugyanolyan kabel legyen a hatsokhoz mint az elsokhoz?
Arra gondolvan hogy a front+center kap valami jobbat/dragabbat, a 2 hatso meg kevesbe. -
madoxx
aktív tag
válasz
Oldfighter #27855 üzenetére
Nem zárkózom el a használt elől, de fogalmam sincs mire kell figyelni, milyen rejtett hibák lehetnek,akár hangfalnál, akár az erősítőnél :-(
-
tibi00
csendes tag
válasz
Oldfighter #27854 üzenetére
Köszi, tényleg sokat segítettél! Első körben ezt szeretném meghallgatni: Proson event 6 + event 42 +event 41, ezek még megfizethetők a számomra, és mivel kezdő vagyok, lehet indításnak megtetszi.
Erről mi a véleményetek, illetve milyen erőlködő illene hozzá? Mire kell odafigyelni erősítő vásárlásnál? Bocs a sok kérdés miatt, de tényleg nem szeretném kidobni a pénzt az ablakon, szeretném tényleg a lehető legjobbat kihozni belőle.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Oldfighter #27855 üzenetére
Öregharcos!
nem kötözködésképpen, de legközelebb ha lehet próbáld már összeszedni a gondolataidat/válaszokat egy hozzászólásba!
Nem csak rád vonatkozik, akinek inge vegye magára!
-
Oldfighter
senior tag
válasz
madoxx #27844 üzenetére
Netdepo, Streamaudio, Korner Audio....ezeknek az online üzleteknek van bemutatótermük többek között.
Ha kicsit visszaolvasol, másoknak is lettek ajánlva erősítők, szettek eme ársávokban. Érdemes nagyobb összeget elkölteni rájuk, ez nem is lehet vitás. Ha használt komponensek is érdekelnek, akkor minőségben még tovább léphetsz.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
tibi00 #27843 üzenetére
Proson, PolkAudio, JBL, Dynavoice......Nézni kell a használt piacot. Nézelődésre meg tényleg ott vannak a korábban is ajánlott oldalak ( Netdepo, Streamaudio...) ahol mondjuk érdemes lenne a monitorsugárzókból összeállított szetten is elgondolkodni. Nehéz megmondani, hogy a te fülednek mi jön be. De az itt forgalmazott termékekkel nem nyúlhatsz mellé. Ha bármi megtetszene, mondjuk a használt piacon, akkor linkeld be ide és megmondjuk, hogy megéri e megvenni.
-
Dorian
félisten
válasz
Szabikaa20 #27849 üzenetére
Ez egy belépő kategóriás sztereó erősítő. Tényleg erre van szükséged?
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
Lehetőségem lenne kicserélni egy HTC telót egy ilyenre Pioneer A-209R....Mennyire jó ez?
-
madoxx
aktív tag
Tudtok ajánlani olyan helyet ahol megtudnék hallgatni néhány erősítőt és hangfalat?
kb 180-200-ból szeretnék kihozni egy rendszert (erősítő+5.1), de nagyon érdekelne mennyivel lenne jobb mondjuk 300ból vagy 400ból kihozni!
Gondolom elég sokkal, de mégis szeretném saját magam meghallgatni
Illetve ha kifejező szavakba lehet önteni a különbséget, akkor ne kíméljetek
Az alapcél persze a személyes tapasztalat!
-
tibi00
csendes tag
válasz
Oldfighter #27841 üzenetére
Megfogadom a tanácsod, egy kicsit gyűjtögetek még. Abban tudnál segíteni, hogy addig is milyen hangszórókat hallgassak meg? Melyek azok amik szerinted megérik az árukat?
-
kovi703
tag
válasz
Oldfighter #27837 üzenetére
Hmm, ezek mind 250-300k-ert vannak (persze mindenhol "akcioban"). A H/K meg csak 150k, uj arakrol beszelek. Akkor ez most egy nagyon jo vetel?
-
Oldfighter
senior tag
válasz
tibi00 #27840 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon régi készülékeket tudnál csak venni, ha a komponensek összegeit nézzük. Ez hangfalaknál még nem jelent túl nagy gondod, legfeljebb esztétikai hibákkal találkozhatsz, mely összejöhet takarításból vagy pakolászásból fakadóan. Viszont az erősítőben több olyan alkatrész is lehet, mely idővel "elfárad".
Én várnák inkább a helyedben, míg ennek az összegnek minimum a duplája össze nem gyűlik. -
tibi00
csendes tag
válasz
Oldfighter #27825 üzenetére
Köszi a válaszodat.Nézegettem használt komponenseket is, de őszintém szólva lövésem sincs melyik a jó, az összeset meg nem tudom meghallgatni. Azon is gondolkodtam, hogy először csak a frontokat venném meg, aztán lassan bővíteném.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Oldfighter #27836 üzenetére
Akkor nem annyira elvetemült gondolat.
Gyorsan ezt találtam. Gondolom egyre több lesz, de a régebbi filmek is számítanak. Pl a LoTR, abból van 6.1-es kiadás, ha jól tudom, vagy a Batman, az meg csak 5.1, ezek hogy szólhatnak egy 7.1-es rendszeren?
-
zolaas
senior tag
Na akkor rakjunk nekem össze htpc-t.
Elvárások:
- vigyen mindent.
- távirányítás, logitech harmony
- kurva jó kép, később kivetítőn
- kurva jó hang
- nézzen ki pofásan, és illeszkedjen a Hi-Fi tornyomba. ilyen kocka alakú izéket nem óhajtok lesni a polcon.
Az egész maradjon emberi árszinten.
Ja és a htpc kijelzőjén jobb lesz navigálni, mint a dune-n? -
KisTücsök
addikt
válasz
xtremetuning #27827 üzenetére
És az úgy kapott végeredmény nagyon gáz? Egyáltalán van már értelme a 7.1-nek, már ahhoz képest, hogy ahogy nézegettem, elég kevés filmen találtam "7.1"-es megjelölést.
Összedobtam egy gyors rajzot, kb erről lenne szó. Szóval ezt találtam ki. Ennek lenne értelme? A pirosak a fotelek, szóval kb 5, és ezért a 7.1, hogy jobban "körülvegyen" a hang mindenkit. Kis méretű surroundok lennének a falra felrakva, megdöntve.
-
-
Oldfighter
senior tag
válasz
kovi703 #27829 üzenetére
Ha a surroundokat valóban kissé lefelé tudod majd dönteni, akkor nem hinném, hogy sokat vesztenél az élményből. Ha a képen a méretarányokat nézzem, akkor elég távol leszel tőlük, hogy a lefelé való döntés kompenzálja valamelyest a magasságukat.
HDMI-s dologban nem tudok újat mondani, valami minőségi kábel után kell nézni ha valóban másképp nem tudod megoldani a problémát.
-
robi-k
őstag
Mivel sokan kérdeztétek (privátban is), egy kis infó a Pio 450 + custom FW ügyében:
1. Személyesen nincs 450-sem (sajnos lekéstem a 260$ aukcióról), így most egy kicsit kivárok (kíváncsi vagyok az új Dune-kre).
2. A 4.04 ill. az 5.01 FW-k nem gyáriak, így természetesen mindenki csak a saját felelősségére használhatja! DE egy kis háttér infó: ugyan onnan származnak, ahol magukat a lejátszókat gyártják. És egy elgondolkodtató kérdés: vajon ki tud hozzáférni a levédett firmware kódolatlan averziójához és az FW fejlesztői környezethez?Aki programozott már valaha, az sejtheti, miről van szó...
3. A 4.04 verzió gond nélkül feltehető bármely készülékre, és ha gond van (pl. garanciális javítás), akkor ezután vissza lehet térni az eredeti gyári FW-re. Elvben a 4.04 verzió is egyedi aktiválást igényelne a kínai FW készítőnél (1000 jüan), de az orosz feltörték és készítettek egy másik programot, ami az adott lejátszóhoz a lejátszó MAC cím és sorozat száma alapján generálja az aktiváló kódot.
4. Az 5.01 verzióval sajnos nincs olyan szerencsénk, mint a 4.04-sel: ha gond van, már nem lehet vissza tenni pl. a gyári eredeti FW-t, és aktiválás nélkül a tudása alig különbözik az eredetitől.
5. Mivel tud többet a 4.04 FW a gyárihoz képest: teljes hálózati támogatás (BD3D ISO is) NFS protokollon keresztül, gyakorlatilag a gagyi kódolású avi/mkv fájlok kivételével mindent visz, és természetesen van DVD-Audio és SACD támogatás. Csak angol vagy kínai nyelv választható.
6. Az 5.01 kijavítottak több hibát is a 4.04 képest, és kapott teljes SMB hálózattámogatást.Az FW-ről bővebben itt olvashattok (orosz nyelvű, de használjatok on-line fordítót).
-
kovi703
tag
válasz
Oldfighter #27826 üzenetére
Orulok, hogy igy gondolod
Az ugye nem gond, ha a surround hangszorok 2m felett vannak, hogy az ajto ne utkozzon belejuk, persze majd lefele neznek egy kicsit?
Kovetkezo kerdes:
Eddig azert is volt ott a TV mert igy kozel volt a szamitogephez, amibol jott a hdmi kabel. Az atrendezes miatt mar nem lesz eleg az 5m-es hdmi, 10m-es kell majd. Ez nem gond? -
milszab
senior tag
Hy! Van egy 5.1 pana házimozim. KOnkrétan SA-HT535. Hang bemenet csak ilyen rca van rajta. Ha ezen küldök neki 5.1-es hangot, akkor csak sztereóban fog szólni így? Van rajta ilyen Movie mód, ilyenkor tök olyan mintha tényleg 5.1-ben szólna úgy ahogy kell! Vagy csak az rca-n kapott sztereó jelet ossza szét? Nem értem igazándiból. Nekem az a lényeg hogy úgy szóljon ahogy az a filmen van eredetileg! Nem tudom mit csináljak! Vegyek 1 médialejátszót, vagy komplett új Házimozit?!
-
Oldfighter
senior tag
válasz
kovi703 #27821 üzenetére
Elrendezésügyileg szerintem ebben a helyiségben jobbat nem lehetne kihozni. Hangzásügyileg pedig a berendezési tárgyaktól függ a dolog. Szőnyeg legyen azért a kanapé és a tv-állvány között, továbbá a falakra is érdemes valamit feltenni. Polc, faliszőnyeg; sarkokba valami virágállványt, szomszéd kislány plüssfiguráit
. A vastag sötétítő függöny pedig nagyon jól fog jönni akusztikailag is. .
-
Oldfighter
senior tag
válasz
tibi00 #27820 üzenetére
Ez az összeg pont a hangdobozokra lesz csak elég. Ekkora összegből, minőséget csak használt komponensekből lehet összehozni. De ha tartósan, havonta félre tudsz rakni némi pénzösszeget, akkor inkább türelemmel várj. Megbánni nem fogod. Egydobozos szettet meg őrültség lenne ajánlani. Azok kerülnek általában ennyibe. Nemhogy zenére, de mozira se jók.
-
KisTücsök
addikt
Ha 7.1-es rendszert szeretnék, de a filmen pl csak ez van: DTS-HD 5.1, akkor az hogyan fog szólni? Meg amúgy is, nem sok olyan filmet találok, amin 7.1-es hang lenne. Csak azért kérdezem, mert 6.1-nél azt mondtátok, hogy ha nem 6.1-es filmet játszok le, akkor szarul szól, nem ajánlott.
-
kovi703
tag
válasz
Oldfighter #27819 üzenetére
Ezen kivul hangtechnikailag szerinted igy mar jo? Egyebkent van sima fuggony, nem nagyon napos napkozben se a szoba. Meg van jo vastag sotetito fuggony is.
-
tibi00
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy 22 nm-es szobában egy régi genius 5.1 hangszórót használtam, amit sikerült eladni, és úgy döntöttem, hogy veszek egy erősítőt és egy 5.0-ás szettet, amit később kibővítenék egy mélynyomóval. Nemcsak filmnézésre, hanem zenehallgatásra is használnám. Szívesen költenék a rendszerre több pénzt, de most sajnos 80-100 ezret tudok rá szánni. Erősítőnél teljesen tanácstalan vagyok, mivel nem értek hozzá, hangszórót kinéztem egyet, de még nem volt időm meghallgatni(Proson event 6 + 42 + 41). Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mit ajánlotok, illetve mibe ruházzak be? -
zolaas
senior tag
válasz
Ati 666 #27813 üzenetére
Igen és ő is félreértette:9 De ezen ne lovagoljunk.
A BD lejátszó az Blu-Ray lejátszó, helyesen is írtad.
- Az a sony nem az a minőség ennyi.
- Szerintem meg ha arcon pörögsz, akkor sem az a minőség, mint a Dune.Robi-k.: Ez most hogy is van? Merthogy épp egy Dune Max-ra gyúrok, de ha azt a Pio is tudja...nade, tv bekapcsolása nélkül tudok a Pio-val tallózni, mondjuk a mappák közt, mikor flac-ot hallgatnék hálózaton keresztül?
-
kovi703
tag
válasz
Deadzone41 #27791 üzenetére
Hajaj, nem tudom hogy lesz ez. A gond az, hogy az iroasztalt nem lehet mozgatni, mert az pont a sarokba keszult specko alaku (a kepen nyilvan nem a pontos masa van). Az ebedloasztalt meg nem szeretnem kipaterolni
Ez a kovetkezo probalkozasom:
A surround hangszorok viszonylag magasan lennenek igy a sarokban. Ezen kivul a ferde faltol lehet, hogy hulyen fog kinezni nehany dolog.
Koszi mindenkinek a segitseget!
-
ginola
addikt
Sziasztok
Sikerült vkinek a UPC- távírányítójának dekódolnia egy Pio Blu-Ray lejátszót, hogy távirányítani lehessen vele?
A kódok a kis füzetből nem jók a 450-hez.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #27791 üzenetére
Szóljál az audio note gyárnak is erről
cuccaikkal kötelező igy demoznia a forgalmazónak.Az, hogy ez mennyire alkalmas egyéb dobozokra, más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest