- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidhonda
csendes tag
Sziasztok van egy Fisher CA-863 típusú sztereó erősítőm.Hátuljára fel van tüntetve hogy 8ohm-os hangfalakat bír. Rákötöttem 4 ohm-os ládát. És az erősítő tetején elhelyeztem egy 12cm-es ventit ami jéghidegre hűti,egyáltalán nem melegedik nagy hangerőn sem ! Így ,hogy van hűtés rajta ami eléggé lehűti nem lesz baja a 4ohm-tól ? Már pár napja igy megy folyamatosan.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Toobee
veterán
Szivacs rendelés leadva, szerdán fogom átvenni.
-
siwok1
tag
Sziasztok!
Mennyit ér egy yamaha dsp-1092a erősitő 1000 órát ment kb. ? A 25-35 ezres kategóriákra csak mosolyogni tudok...
-
toM517
aktív tag
Huh, ez nagyon "gagyi"?
-
törölt tag
-
toM517
aktív tag
válasz
#09634560 #24386 üzenetére
Hmm...ez a dipol dolog mennyire parasztvakitas? Hat en nem tudom, nem ertek nagyon hozza, ugyhogy akkor gondolom off.
Infinity Oreus 5.0 vagy esetleg Heco Vitas 5.0(Sajnos elvittek avx-en egy eleg jo aru szettet, tetszik a kinezete is...
? A keretem tenyleg megall egyelore olyan 60k-nal...tudom bele se vagjak, de sajnos egyelore ez van majd komolyitok a dolgon ha penzem engedi. De nem is biztos, hogy nekem tobbre van szuksegem. A kerdes csak az, hogy mennyire kuldi szet az erosito ezeket?
-
Toobee
veterán
válasz
HornedReaper #24383 üzenetére
KáCsa HH-1, szerintem megfelel.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
toM517 #24381 üzenetére
1-2 oldalon azt olvastam, hogy nem befolyásolja a HDMI kábel milyensége a képminőséget.. Kivéve, ha gyári hibás a kábel.. pl:
[link]
[link2]Jó minőségű SPDIF-kábel is nagyságrendekkel jobb a Hama gagyinál, pedig csak 0 és 1 megy a kábelen elvileg..
Várom a véleményeket
Avx-en van tizenezer Ft-ért ezüst HDMI kábel és hasonlók, az már túlzás?
-
sony25
tag
Sziasztok.Segítség kellene vagyis felvilágosítás!Technics erősítőm van és rávan írva, hogy Class H+ Mit jelent ez?
-
toM517
aktív tag
válasz
HornedReaper #24380 üzenetére
Szamit milyen filmeket nezel rajta, ha 3D mindekeppen high speedet vegyel, de ha nagy savszelessegu film akkor is erdemes szerintem. Ebayen lehet rendelni eleg olcson mar.
-
HornedReaper
senior tag
Ha csak képet szeretnék HDMI-n átvinni, jó a legolcsóbb kábel is? kb. 1,5m-es hosszról van szó
-
toM517
aktív tag
Mar biztosan fogjatok a fejeteket, de egy ilyen szett a VSX-2016hoz?
Mission M74 (pár), Wharfedale modus music center, Harman Kardon HKS4 (pár) -
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #24377 üzenetére
na végre. Holnap szépen kijózanodok és mesélek
-
bajnokpityu
félisten
válasz
zolaas #24376 üzenetére
Akkor komolyan mondtam azt a láncot. Konkrétan nem nagyon tudtam belekötni. Szokták még a modern sztatikusokat is dícsérni, meg a Sony-nak is van egy húzós fülese,de dinamikusban az egy kiegyenlített, zenei lánc. Nincs semmi kiemelkedő jellemzője, de hibája se. Analógos, nyugodt hang.
Ízlésben lehet mást választani. Pl a d7000. Elég sokat hallgattam már saját gyártású erősítővel, az is egy keményen libabőrös lánc, de teknikailag nem annyira kimunkált. De jazz, meg akusztikus zenére besz*rás, érzed a füstöt a klubban.
Akkor ott a hd800 (700at kerülje, az nagyon rossz vicc). Ha felbontásbuzi. Igen jó a valóságérzete, nagyon picit fölfele húz.
K1000. Igen erősen felfele húz, épp arra gyúrok, hogy elég jó erősítőt csináljak haveroménak. Egy kib*szott állat, olyan nehéz meghajtani. Felbontása általában hd800 közeli, viszont kimagaslóan jó a tere, és a középtartományban kihallani, hogy mozdít az énekes az állkapcsán.
ÉS ezernyi van még...
-
zolaas
senior tag
Nna. Hálistennek nem nekem kell. Akinek kell az olyasmit szeretne, amit még nem hallottam, viszon lóvé van...tessék mondani pár konkrétumot. 2 Mil nem tétel, és ezt most tényleg nem nagyképűségből mondom. Neki nem az. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy merre induljon el. Ne egy MM-es faszi küldje el...
Ahhot minimum egy BBéci kéne
per pillanat Norma referenciát hallgat. Jah még vmi. Nehogy vmi csöves faszságot ajánljatatok neki
elnézést a csövesektől..
-
zolaas
senior tag
Éppen elgondolkodtam. Ti vájfülüek. kéne nekem vmi fejhallgató lánc.... Mondjuk úgy, hogy pénz nem számít.
tessék ajánlani. alapvetően zenére.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
zolaas #24372 üzenetére
Semmi baj, csak tudod internet....
Veled örülök.
Én is fostam volna megvenni egy jamot, de ez tán A jamo,szóval ne görcsölj.
Amugy mire jó a jamonál a csati terminálon a fine tuning?zolaas: Nah,az egy még mélyebb gödör
És ott max ajánlgatni lehet, nincsenek tuti tippek.
Hozzám nemsoká jön egy d7000es denon. a hd600 mellé, kölcsibe.
Egybként ezért sokan meg fognak ezért kövezni, de a forrás, és az erősítő sztem itt is többet számit, mind a füles,maga.Egy igen jó füleslánc? Human tabla, Human Muto X, Human füelserősítő, és Audez LCD3. Tetszett, összesen listaáron vagy 2misi, drótok nélkül
-
zolaas
senior tag
válasz
zolaas #24370 üzenetére
ja , és ami egész hihetetlennek tűnt számomra. Meghallgattam 1 régi tornyom. Pio(neer) Sa 7800 + Ct-f900 magnó. Nad T753+Denon 1015 cd-t+kiskínai Dac...hát azért régen sem voltak piskóták. Visszakötöm az Sa-t. Bárminnyire sincs rajta Banán
pityu
igazad van, de akkoris: jamo???---úristen.. nem ez volt amit mondtam?
b+ most is jamot hallgatok...
Ja és akkor se voltam tisztaszal sorry
-
zolaas
senior tag
válasz
Halfer #24364 üzenetére
Jesszus. Már megest jamo. Igaz nem hozzám szólt, de akkor sem bírom ki
Ami jamo az fos szar ésatöbbi. Baromira rossz megminden. Mitmondjak még? 240-ért vettem 1 jamo Concert 11-t. Na az jó. Árát is éri. ---Ezt nem én mondtam.pityutól hallottam. A Jamo mióta más a gyártó sajnos baromira letért arról az ösvényről ami addig jellemezte. Mondok egy példát.
Cimborámmal mentünk hallgatni 1 jó kis mozira való cuccot...a dobozok vmi jamok voltak. Ami egészen megdöbbentett, levettük a selymeket a frontokról és a 2 oldalon nem egyforma hangszórok voltak a 2 oldalon. ezek után inkább meg sem szólaltam, max csak hümmögtem.Ha véletlen félreírtam az csak a hijetlen frissen(ma) kifőtt birsalma pálinkámnak köszönhető....
egyébkéntis minden szombat történik vmi amiért be kell baszni
-
Patice
nagyúr
válasz
Geryson #24356 üzenetére
Egy elég egyszerű erősítő. Tessék.
Árban meg is vagy. Igaz, hogy nem tud DTS-t, de a gépeden be tudod állítani, hogy milyen jelet adjon ki. Belövöd LPCM-re, hogy az erősítőnek már ne legyen dolga vele és kész.
Szerintem nem lesz sok a JBL, legalább lesz tartalék, nem kell bömböltetni és az erősítő sem határon fog dolgozni, ahol már igen magas lehet a torzítás.
-
mandju
senior tag
válasz
MunezXBK #24365 üzenetére
Ma elvitték a Marantz SR5003-at is... Ismét egy elégedett ember távozott tőlem.
Elméletileg kisebb vas lesz helyette. 3808, 2809, Marantz SR7002, 8002, CA 650R + készpénz van tervben...Bár egyre inkább az az érzésem, hogy meg kellene tartani. Nagyon jó... és hiányozna, ha ennél gyengébb, kevésbé minőségi erősítő kerülne a helyére...
-
Halfer
tag
Sziasztok! Miért van az, hogy az eltax erősítőm bekapcsolás után kb. 2 percig elég hangosan búg? 5.1 jamo hangfalak vannak rákötve. Köszi előre is a válaszokat!
-
Geryson
addikt
válasz
Patice #24299 üzenetére
Filózom a tegnap elhangzott dolgokon. Mennyire egyszerű erősítő elég nekem? Az a gond, hogy az erősítő is pillanatok alatt felkúszik egészen 100e Ft-ig, tehát nekem akkor már régen rossz az ára. A Z906 ugye kb. 70 ropi. A JBL-t most 45e Ft körül találtam, tehát 25e-ben meg kell állnia az erősítőnek, hogy ugyan azon a szinten legyek. Ezért kérdeztem, hogy egy teljesen egyszerű 5.1 erőlködő elég nekem?
Apropó, egy 2x3 m-es dologzóba nem túl sok a JBL SCS178?
-
spiky03
veterán
válasz
Ed Parker #24346 üzenetére
én is tervezem megnézni otthon eredeti hanggal, mert az imaxben sajnos szinkronos volt. igaz csak egy 720p-s mkvban szedtem le dts hanggal, de majd megveszem eredetiben is, kell a polcra az előző két rész mellé.
kiváncsi vagyok itthon lesz-e olyan élmény a bat első megjelenése? a moziban brutális mélyet adott, még a szék is remegett alattam.amúgy nekem is q második rész tetszett a legjobban.
az emlékmás meg szerintem egy látványos akció mozinak elmegy. valóban más mint a régi. igaz én megnézem majd itthon is, de már a rendezői változatot, azt mondják az jobb lett, meg a vége is más.
-
Warter
addikt
válasz
JohannZimu #24349 üzenetére
SZVSZ iszonyat gatyadék lett az a film, főleg ha olvastad a könyvet vagy láttad a klasszikust Svarcival.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #24344 üzenetére
az összes batman rész vele van hibákkal. ha logikusan nézed. de engem pl szorakoztat úgy, ahogy van.
különben francnak annyi eltúlzott mély filmekben? semmi köze az igazihoz.nekem nagyon tetszik a világa,ezért ennél csunyább hibákat is elnéznék neki.
_____
Bocs, de a spoiler-t kitöröltem!- Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz
bajnokpityu #24342 üzenetére
Szerintem a legjobb lett a Nolan féle szériában. Nem tökéletes, de engem megfogott, jobban mint a második rész. Ami sajnos engem nagyon zavar az egészben, az Arkham City. Egész egyszerűen hiteltelennek látom. Az első részben még csak-csak.....a magasvasút és a sziget sötét látványa valahogy elterelte a figyelmemet Chicagoról. Viszont a folytatásokban már egy modern amerikai nagyvárost láttam.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #24342 üzenetére
Nekem 1x nézős. Ez a fúziós reaktor - atombomba ügy annyira béna...
-
Oldfighter
senior tag
Én is hamarosan sort kerítek rá.
De előbb van még pár olyan film, mely amolyan egyszer nézős kategória és a helyet foglalja a vinyón. Nem nagyon akarok most még újra költeni, főleg mikor ugye az új hangrendszerre gyűjtögetek és még mindig irreálisan magasak a HDD-k árai.
Tegnap az 50-50-et néztem meg, jóféle keserédes vígjáték volt, ma pedig a Ted következik. -
BBéci
legenda
válasz
Oldfighter #24337 üzenetére
Már bele is néztem a filmbe, eszméletlen brutál a hangja. Az F1 futam után fogjuk megnézni, mindkettőt nagyon várom.
-
toM517
aktív tag
Oke, szoval csak ehhez valo mikrofonnal erdemes? :S Remelem talalok...Sanci kollega ugyan irt par hangfalat, de azok csak hangfalparok. Jok surround hangszoroknak is? Tudnal esetleg irni valami szettet ami megfelelo hozza? Mert az "uj ara 400e"-re nem sok google talalatot kaptam.
Diak vagyok, ez a legtobb amit egyelore meg tudok fizetni...Ha nem veszek megfelelo hangfalakat inkabb szerezzek e valami "olcsobb" erositot? Gondolok itt Onky tx-sr 309 es Sony Str-dh520ra.
-
BBéci
legenda
válasz
toM517 #24332 üzenetére
Szerezz hozzá egy mikrofont, anélkül félkarú óriás lesz az erősítőd. Egy másik ugyanolyannal tudod helyettesíteni.
Hja kérem, csak az vegyen drága erősítőt, aki képes kiszolgálni hozzáillő hangdobozokkal, különben adott a szarnak egy pofont.
Más!
Úgy néz ki, az ISO probléma megoldódott, Regger tanácsára feltelepítettem a WinCDEmu programot és működik.
Köszi mindenkinek! -
Dorian
félisten
válasz
JohannZimu #24330 üzenetére
Ja igen, én sem ISO-t néztem, hanem kibontott BD50 struktúrát.
-
tjojo
tag
Ha nem Deamon, akkor próbáld ki ezt.
Nem tudom működik-e, Google kereső ezt dobta ki elsőnek.szerk.:
Kipróbáltam, úgy tűnik működik. -
BBéci
legenda
Ki szeretném venni az m2ts fájlt és lejátszani. Amint megérkeznek az új Dune gépek, kapok belőlük egyet, annak nem lesz gondja az ISO-val, de nem akarok addig várni a film megnézésével.
Daemont többé nem teszek a gépemre, mert volt gondom vele, egy hétig szívtam, mire rájöttünk, mi a baj.(#24323) bajnokpityu
Direkt nem mkv-t szedtem le, hanem BD25-öt. Mindjárt lekapom a BD50-et, hogy a fene enné meg.
Az Expendables 2 id BD25, de nem ISO. -
Poplacsek
senior tag
HD hangsávok ugyanúgy működnek mkv-ben is. Sőt még a chapterek is ha a player tudja kezelni mkv-ből a chaptereket (Dunék tudják). A bluray formátum szerintem egy elcseszett valami. Arról nem is beszélve, hogy a "gyári" feliratokat ki szoktam cserélni szöveg formátumúra, amit sokkal jobban egyéni ízlésre lehet szabni a lejátszókkal..
-
Dorian
félisten
Épp tegnap néztük meg ezt a BD50-es verziót, Dune D1 semmi gond nélkül lejátszotta.
Mint film, egyáltalán nem voltam elragadtatva tőle. Kép persze jó volt, de hangilag is csak közepesnek mondanám.Ja, a felirat olyan bazi nagy, hogy mindig beleütközik az ember szeme. Annyira meg nem megy tökéletesen a zénglis, hogy teljesen felirat nélkül nézzem
-
tjojo
tag
Én is a Deamon Tools-t ajánlom, próbáld meg a legújabb verzióval. ISO megnyit -> m2ts kimásol. Ezt csinálnám. Más alternatívát sajnos nem tudok.
-
Poplacsek
senior tag
Én a makemkv nevű progit használom. Meg kell vele nyitni az ISO-t és kijelölni azokat a video, hangsávokat, feliratokat, amiket bele akarsz muxulni egy mkv konténerbe, amit aztán minden lejátszik. Nem nyúl bele se a képbe se a hangba csak muxol, ami géptől függően 5-10 perc.
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #24318 üzenetére
A Démont kivágtam egy éve, mert összeakadt valamivel.
Azon a merevlemezen, amin próbáltam alakítgatni, 710 giga üres hely van. -
JohannZimu
senior tag
Nekem ugyanez a verzió (? BD50) van Pioneer BDP-150K-val az ISO nem megy, de bemountoltam gépen, kimásoltam a 00020.m2ts (ez a film) fájlt, ezt viszont tökéletesen lejátszotta.
Hibára csak tippelni tudok, esetleg hibás az ISO file, vagy a TC rakoncátlankodik. Én DeamonTools-al szoktam mountolni. (szabad hely a HDD-n?) -
törölt tag
válasz
mikeandris #24307 üzenetére
Nem fog igy müködni:vagy egyik vagy másik irányban megy.
-
BBéci
legenda
válasz
toM517 #24312 üzenetére
Egyszerre az összes csatornán legfeljebb 110 wattot ad le.
Azok a Jamók legfeljebb elrettentő példának jók. Ahhoz az erősítőhöz - újkori árat tekintve - minimum 400000 forintos 5.0 szett való.
A THX minősítést nem lehet kihasználni, az csak van és annyi, foglalkozni sem érdemes vele. Ezen a szinten. -
BBéci
legenda
Segítségre, tanácsra, ötletekre van szükségem!
A tegnap esti mozizás kudarcba fulladt, mert a beszerzett The Dark Knight Rises ISO formátumú és a CA 751BD lejátszó nem ismeri fel. Ez még nem lenne tragédia, gondoltam kiveszem belőle az m2ts fájlt, de a Total Commander sem látja. Plugin van telepítve.
Most legyetek okosak! -
toM517
aktív tag
válasz
#09634560 #24311 üzenetére
Meg ne kiabaljuk el, egyelore nemet foldon van. Ocsem hozza haza remelem minnel elobb!
Meg annyi lenne a kerdesem, hogy nem igazan egyertelmu, hogy a kimeneti teljesitmenye csatornankent 150W 6Ohm-on? Milyen hangfalszettet ajanlotok? Jamo FC6000 jo lenne? A THX minosites kihasznalasahoz gondolom olyan hangfalak is kellenek? -
toM517
aktív tag
Pio VSX-2016-rol mi a velemeny? Most sikerult vennem egyet igen jutanyos aron.
Remelhetoleg jovo honap kozepe fele meg is erkezik hozzam.
-
vizcsap
tag
Tudtok ajánlani használható, nem álló frontokat? Létezik 50-60ezer környékén használható páros?
Hajlandó vagyok a kompromisszumra, nem kell nekem THX minősítésű hangszóró; a Denon DHT-1312XP-hez tartozó frontokat cserélném majd le. -
Dorian
félisten
válasz
volvox #24305 üzenetére
HD hangok esetében a hangdobozok minősége szokott a gyenge pont lenni, azokat kell jól kiválasztani / pénzt szánni rá. 100ezres használt árú erősítő erre már bőven megfelel. És persze a kábelezés is fontos.
Ha 3D és HD hang is kell, akkor viszont olyan erősítőt kell venni, ami ezeket tudja, mert a lejátszó HDMI kimenetét az erősítőn keresztül kell a TV-be kötni. -
mikeandris
csendes tag
Nincs bajom a SCART átalakítóval, viszont hülye vagyok az átalakító működéséhez... Tehát a box-ot összekötöm a TV-vel a hozzá adott Scart-spéci kábellel, úgy hogy közbeiktatok egy ilyen Scart-RCA átalakítót, amit output-ra kapcsolok. Akkor így a TV-re átmegy az adás a boxból, viszont a TV-ből kimegy a hang a házimozira az RCA-n?? Javítsd ki a hülyeségeimet...
-
Patice
nagyúr
válasz
volvox #24305 üzenetére
Ha csak az erősítőre tudsz szánni 100 ezer forintot, akkor használt vas esetén egész jó AVR-t tudnál keríteni, ami már azért meg tudná mutatni a különbséget, nem teljesen, de azért érdemes rá odafigyelni.
Természetesen a hangsugárzók képességei is befolyásolják a kapott hangot, a kábelekről meg már ne is beszéljünk, így eleinte az alap 5.0 szettel nem lesz az igazi a hangzás.
De egy "sima" DTS core vagy TrurHD DD magja is tud szépen szólni, ha egy megfelelő minőségű erősítőt raksz alá.
Szerintem a kompromisszumot inkább ebben tedd meg. A TV és a blu-ray lejátszód tudja a 3D-t. Ezeket összekötöd HDMI-vel így meglesz a 3D képed, de nem kell csak ezért HDMI-s erősítőt venned. A lejátszó koax kimenetét meg használod a hang kiküldésére. A TV optikai kimenetét hanyagold ebből a szempontból, bár a TV adások hangját így ráküldheted az erősítőre.
-
volvox
csendes tag
Sziasztok!
Írtátok, hogy a digitális (optikai, koax) átvitelnél a dts, illetve a dolby digital jelek átmennek, de a HD hangformátumok nem. Mennyire érződik a különbség a "sima" és a HD dts/dd között a használtan 100ezer forintos kategóriájú erősítőknél?
Most tervezem a haldokló (recsegő-ropogó) sztereót lecserélni, akkor már házimozira, és a fórumban leírtak elgondolkoztattak rajta, hogy egyáltalán HDMI-s masinát vegyek vagy sem.
A meglévő tévé és BR 3D-képes, és bár nem használom sűrűn, de azért néha érdekességképpen mégis. A lejátszó 1 HDMI és 1 koax kimenete nem hagy túl sok lehetőséget., emiatt vagy dugdosás lesz (bár nem túl sűrűn), vagy a tévéből jövő optikait használom fel állandóan, a 2D (HD hangú) BR-nél is. A kérdés, hogy mennyire fogom ezt észrevenni? A tévé vagy a lejátszó nem keveri le ezeket sztereóra? Esetleg HDMI osztó érdemes?
(Az 1.4-es HDMI-s gépeknél ebben a kategóriában úgy gondolom a hangminőséget kellene beáldozni, amit nem szeretnék.)
A környezet: 22 nm szoba, film + zene, inkább instrumentálisabbak. A hangfalak még később jönnek, (ha meglesz a keret arra is,) addig egy alap 5.0 szettet használok, amivel ezeket a különbségeket úgy hiszem egyébként sem hallanám, de nem tervezem fél év múlva az erősítőt lecserélni. (bár az itt olvasottak alapján erre se vennék mérget) -
toM517
aktív tag
Okulva a tanacsaitokbol, neztem par hasznalt es felsobbkategorias(feelingu) erositot, AVR-1905-rol mi a velemenyetek?
Felhasznalas: 3D filmek, zene, kis jatek(akar konzolon). -
Sennalacy
aktív tag
Sziasztok!
Holnap megyek meghallgatni ezt a szettet, mi a véleményetek róla? Nem találtam róla igazán teszteket.
Jó lenne némi támpont, hogy mit várhatok tőle. Nyilván ár/teljesítmény a kérdés. Nem szeretnék nagyon mellényúlni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest