- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
Olyan kérdésem volna amit igazából nem is tudom,hogy keressem itt a forumon. A media marktban láttam ma olyan 2.1 és 2.0-as hangfalakat amiken csak optikai bemenet volt. Viszont jól néznek ki és nagyon alacsony és széles hangfalak. Mire jók ezek? Csak külön lehet őket használni? Vagy hozzá lehet csatolni valahogy házimozi erősítőhöz? Mert vennék valami jó alacsony hangfalat a tv alá és nem tudom milyenek ezek az újak.
-
Dorian
félisten
válasz
s7evcsenko #25597 üzenetére
Minden jó, ha a vége jó
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Dorian #25595 üzenetére
Ezt szerettem volna elkerülni, mert ehhez át kell rendeznem a szobát, ugyanis 10cm hiányzik a tv hdmi bemenetéig, ha oda akarnám dugni és már semmit sem tudok elmozdítani....
Viszont megjött a hang, azon szerencsés oknál fogva, hogy a HD6870-en több csati is van, és a hdmi kábelt egy normál hdmi protra dugva megoldódott a gond.
Aszem ide kellett volna már elsőre is dugnom, de fel volt rakva a kártyára egy DVI-HDMI átalakító, és én ezzel kezdtem, ami mint kiderült nem viszi át a hangot valamiért... -
Dorian
félisten
válasz
s7evcsenko #25594 üzenetére
Szerintem nem. De a HDMI kábelt közvetlen a TV-be dugod és meg van oldva.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Van egy VSX-920-as házimozi erősítőm.
Azt szeretném kérdezni, hogy megoldható-e az, hogy a hdmi-n keresztül bevezetett kép alá be tudjam kapcsolni az optikai kábelen küldött hangot?
Csak mert egyelőre nem jövök rá, hogy a számítógépről miért nem megy át a hang a hdmi-n... -
Kisbocs06
tag
válasz
toM517 #25582 üzenetére
Megpróbálom amit javasolsz.Nem külön hangkártya hanem az alaplapi http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/ elvileg ez 8 csatornás.
Esetleg ilyennel müködne ? http://www.grando.hu/hq-rca-3x-dugo-av-3-5-mm-jack-dugo-kabel-1-5-m-hqb-005-1-5-1481937720
Egyik vége a jack a gépbe és van rajta 3 db rca így jobb,bal,woofer .
-
toM517
aktív tag
válasz
Kisbocs06 #25580 üzenetére
Szerintem annak semmi ertelme...(es mivel stereo jack aljzatok vannak a hangkartyakon is ezert lehetetlen is).
Allitsd a hangkartyad 2.1-be es a FL/FR vezesd ki egy jacken, a subot meg vezesd egy kulon az erre kinevezett jacken. Hasonlo rendszerem jelenleg is igy uzemel, ha nem tudtam segiteni elnezest! -
zolaas
senior tag
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok tudnátok segíteni nekem ?Pc-re szeretném kötni a házmozi erősítőm ( hyunday ht 101c egyben subwoofer is) úgy hogy a két db hangfalam sztereóban szóljon és működjön a woofer is.A pc ből jac csatlakozással kijön 2 db kábel rca dugóval ( fekete és sárga) így ha ezeket bedugom az erősítő F/L és F/R csatlakozási helyre akkor tökéletesen szól sztereóban de ekkor nem szól a woofer.Woofer csak akkor szól ha monomba kötöm .Olyan kábel létezik hogy az egyik fele jack a másikon meg 3 db rca dugo van ?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
#09634560 #25575 üzenetére
Mondjuk erre ezt írják: Szerintem inkább zenére. Márha ablakrengető, padlótépő basszust keresel, akkor ez nem az. Kellemesen mélyre megy, de inkább a gyorsaság és a rimtusjátszó képessége az erőssége.
Nekem meg elsődlegesen mozira kéne.
Pontos típusa: Velodyne VA68X2E
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Csabroncka #25570 üzenetére
Jamo SUB 250 40k és pécsi, talán enged belőle
velodyne 40k és Bp-n van
Jamo sw 505 e 25k és Biatorbágy
mordaunt short ms907w 32k és Bp
sony SA-WM500 20k Bp
wharfedale power cube10+ 37k és Dunakeszibalint93: nekem diamond 8.4 szettem van, szerintem ilyen állapotban ennyiért kicsit sok.
-
balint93
csendes tag
válasz
Oldfighter #25571 üzenetére
Hát még mérlegelek. Lenne helye, csak nem úgy ahogy illik. Egyik szembe, másik oldalt. Nem mind2 szembe szépen szimetrikusan ahogy kéne sajnos. Értem, keresgélek és hallgatózok tovább.
Köszönöm a segítséget további szép napot! -
balint93
csendes tag
Néztem a Netdepon, meg a Stremaudio-n Wharfedale-eket, és egy árban vannak nagyjából a többi gyártóval (Polkaudio, Dynavoice, Proson ...) Oldfighter amiket mondtál.
Erről mi a véleményetek Wharfedale Diamond 8.4? -
Zirowe
nagyúr
válasz
Csabroncka #25558 üzenetére
Én próbáltam, csak fogalmam nincs mi számít jónak.
Múltkor linkeltem párat vateráról.
Mondjuk az is jó pont, ha esetleg Bp-n található a cucc.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
Csabroncka #25565 üzenetére
Igen, nem árt ilyen téren se ha előre gondolkodik az ember. Inkább a hangfalban legyen még tartalék, mintsem az erősítő legyen túlméretezve.
-
Csabroncka
addikt
válasz
Oldfighter #25562 üzenetére
Vokal amire te gondolsz!
Erre nekem is felhívták a figyelmemet. Egy családból való szettet kell összerakni, keverni nem érdemes. Hangfal vásárlásnál pedig érdemes egy "magasabb" kategóriát belőni és később az erősítőt hozzá finomítani. Mondhatnám ezt úgy is, hogy egy "rosszabb" erősítővel indulni komolyabb hangfalszettel jobb és hosszzabtávon "kifizetődő", mert használtan sokkal érdemesebb (anyagilag és hangzásilag) erősítőből magasabb kategóriára váltani. -
balint93
csendes tag
válasz
Igen azt néztem, hogy van olyan szett, amibe a TSI 200 frontok, és TSI 100 pedig háttér. Erre majd akkor vigyázok h legyen kis teso háttér párja, és center párja a frontnak amit veszek. Ja igen, darabja, először erre nem is figyeltem.
De úgy teszek ahogy tanácsoltad, ezeket mindenképpen meghallgatom a közel jövőben, hogy legyen viszonyítási alapom. Utána már csak a jó hirdetéseket kell kifognom. Azt a Kef iQ-1est is meghallgatom mindenképpen.
Köszönöm segítségeteket!
-
ginola
addikt
válasz
Zensor 2 nincsen!
-
Oldfighter
senior tag
válasz
balint93 #25559 üzenetére
Arra figyelj, hogyha bővíted a későbbiekben, akkor a hangszórókészlete megegyezzen a centersugárzóéval. Sztereó zenehallgatásra pl eggyel nagyobb modellt néznék ki ( Pl Zensor 2) és a kistesót később beraknám háttérnek. Ugyanez vonatkozhat a Polkaudiora is, Tsi 200 és Tsi 100 viszonyában.
-
Csabroncka
addikt
válasz
balint93 #25559 üzenetére
darabja!
A netdepoban többször van szett áron "rajtuk marad - mert nem veszik meg éppen a szettel együtt" ilyenkor párban 60k (kb 1 hete vettem, nagyon jó mozira és zenével is megállja a helyét) A Dali újabb belépőszettje (emiatt egy kicsit túlárazott) kategóriában egy közép, alsó közép erősítőhöz passzol.
-
balint93
csendes tag
válasz
Csabroncka #25556 üzenetére
Rendben, mindenképpen meghallgatom majd!
Dali Zensor 1 itt elég olcsó.. -
Zirowe
nagyúr
Uraim, akkor 35k környékén (nem, nincs több rá!) vmi jóféle használt mélyet tudnátok ajánlani?
Még mindig nem találtam megfelelőt.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Csabroncka #25553 üzenetére
Rendben köszi.A kártyát még csak most rendeltem meg ezért nem tudtam hogy külön lesz digitális HDMI audio kimenet is
-
balint93
csendes tag
válasz
Oldfighter #25552 üzenetére
Rendben, köszönöm segítséged! Akkor lehet nem is használtat veszek, mert azokat is ilyen árban nézegettem.
-
Csabroncka
addikt
válasz
ZsoltG60 #25550 üzenetére
Semmi köze nincs hozzá. A digitális kép és hang egyszerre kijön (már ha nem valami mókolás) ennek semmi köze nincs az egyéb hang perifériákhoz, az vezérlőpult hangok alatt meg kell találnod mint digitális HDMI kimenet! (itt lesz majd külön a sztereó hangkártyád is felsorolva)
-
balint93
csendes tag
válasz
Oldfighter #25549 üzenetére
Rendben, köszönöm! Hát közelébe lakom, igen.
Megnéztem a Streamaudio üzletet, itt még elég jó áron vannak még újjonan is.
Polk Audio TSI 200
Dynavoice DM-5
Wharfedale Diamond 10.2
Proson CS-5 V2
Ilyesmikre gondoltam, ezek elég olcsók. Szerinted? -
Oldfighter
senior tag
válasz
balint93 #25547 üzenetére
JBL-t hallottam már, nekem bejött a "dögös" hangja, bár nem biztos, hogy minden téren kielégítette volna az igényeimet. Klasszikus zenékhez pl nem ajánlott.
De én a helyedben azt csinálnám, főleg ha fővárosi vagy, esetleg a közelében laksz mint én, hogy kérsz időpontot valamelyik online bolttól mely AV termékeket gyárt ( Netdepo, Streamaudio, Korner Audio....) és személyesen meghallgatod őket. Ugyanis az emberek hallása, hangkarakterisztikai ízlése nem azonos. Én is elég dilemmában vagyok, hogy amiket kinéztem magamnak, azzal valóban elégedett leszek e.Rengeteg tesztet olvasok például.
-
balint93
csendes tag
válasz
Oldfighter #25544 üzenetére
Köszönöm, Kef-el semmi, az az esélyes most. Csak megszeretnék nézni azért más hangfalakat is, kipróbálni, nem akarom elhamarkodni.
És JBL-el volt személyes tapasztalatod? Vagy a Wharfedale-el? -
Oldfighter
senior tag
válasz
balint93 #25535 üzenetére
Olyan nincs nagyon, hogy belépő hangfalkategóriás gyártó.
Vacakokat gyártó, na olyan van dögivel ( o'ccó,).
Ellenben aki normális hangfalakat gyárt, az felosztja a termékeit több kategóriára is.
A KEF-el mi a gond?
De pl a korábban ajánlott Proson vagy Dynavoice is remek vételnek számít, mert ott még a felsőbb kategóriákban is remek ár-értékről beszélhetünk.De találsz Polkaudiot, Missiont is a "megfizethetőbb" kategóriákban.
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv egy kis segítséget kérnék, nagybevásárlás előtt vagyok és a problémám a következő lenne:
Három dolog lenne összekötve ebbe a sorrendbe: PC-ből Házimozi-ba -Házimozi-ból TV-be menne a HDMI kábel.
A házimozin van HDMI ki-és bemenet is így átmennének a DTS - Dolby Digital - Dolby Prologic II hangok is vagy ez függ a hangkártyámtól? Jelenleg a PC-n csak integrált hangkártya van ami nemhiszem hogy alkalmas lenne erre.Kellene vennem hozzá egy 5.1-es hangkártyát is hogy tudjam használni?
-
row
csendes tag
válasz
Warter #25539 üzenetére
Vissza lehetne (sőt, talán 30 napom is lenne), de nem vagyok híve ennek a fajta megkárosításnak. Amúgy miért fizetnék postaköltséget feleslegesen? Feldobom az apróba és elviszik háztól ugyanannyiért, amennyiért vettem.... Egyre jobban hajlok a Pio felé. Egyrészt picit ismerem már a távját a korábbi 919 miatt, másrészt nagyobb kedvezménnyel tudtam megvenni. A BD lejátszók szintén nem az Onkyo felé terelnek. Ha jól olvasom, a 309-es nem egy hibátlan darab, a 809-es meg aranyért van. Ezzel szemben a Pio LX55 nem tűnik rossz vételnek, talán túl jó is nekem.
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Hol, milyen üzletben szervizelnek avr-eket? (Pécs)
Van egy Philips FR996-osom és a hangerő szabályzó majdnem halott. Cserélni kellene (a potmétert?), gondolom ez nem lehet probléma.
Illetve azt mi okozhatja, hogy bekapcsolás után vmiért nem kapcsol a kiválasztott input - ami épp egy spdif bemenetre van állítva. Előtte másik inputot kell választanom, majd vissza az előzőre és csak azután jön meg a hang.Köszönöm!
-
row
csendes tag
Szevasztok! Külföldön élek, lecseréltem "öreg" Pio VSX-919 dobozomat a minap, elsősorban 3D-s mozizás miatt...Sokáig Onkyo 616-ost hajszoltam, míg pénteken bele is botlottam egy akcióba, megrendeltem.... Most azonban találtam egy "csak ma közel féláron" offert és megrendeltem egy Pio VSX-1122-t is. Nem rajzolom a pénzt, de gyorsan kellett mindkétszer cselekednem, azt gondolom, ha kiderítem melyik a számomra előnyösebb eszköz, akkor a másikat seperc alatt, bontatlanul eladom beszer áron. Norvégiában ugye minden drágább, az Onkyo 120-ba, a Pio 136e Ft környékén állt meg postával együtt. Arra lennék kíváncsi, melyiket ajánlanátok megtartani, ha:
-30%-ban halk zene hallgatásra
-10%-ban hangosabb (házibuli) zene hallgatásra
-10%-ban dvd/bluray nézésre
-10%-ban 3D bluray nézésre
-40%-ban pedig TV nézésre és rádió hallgatásra használnám.A számok tükrében gondolom a profik egy all-in-one 5.1-es teszkós cuccot ajánlanának, de ha ritkán is, jól jönne a hallható különbség, ha létezik egyáltalán.
Jelenleg csak egy pár öreg Wharfedale Valdus 500-am van meg egy pár Onkyo fali háttér, de tervezek egy 200-300e ft környékén beszerezhető Mordaunt/Dali/Monitor?..... szettet.
Egyenlőre a Pio mellett szól a márkán belüli bőségesebb (és jobb?) BD lejátszó kínálat és az Airplay, az Onkyo mellett számomra a márka presztízse és a THX, ha utóbbi számít?
Köszi!
-
balint93
csendes tag
válasz
#10726912 #25516 üzenetére
Rendben, minden képen szólok! Sőt, még szerintem a terméket amit kinéztem, vásárlás előtt itt is megkérdezem a véleményetek a termékről. Nézegetem a hirdetéseket most ezerrel, és amit találok előbb jót, hangfalat vagy erősítőt azt veszem.
Még egy utolsó kérésem lenne, pár belépő kategóriás hangfal gyártót tudnál nekem mondani? Wharfedale-t nézegettem, de amikor itt rákérdeztem azt mondták felejtsem el, JBL-eket is nézem, de itt volt aki azt mondta nem hallott túl sok jó róla.
Köszönöm!
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
6os elosztót keresek, 3 méter kábellel, jobb minőséget. Merre kezdjek el keresgélni?
köszi
-
Kovi71TM
tag
Szerintetek ez megéri? [Denon Avr-2311]
-
ginola
addikt
Sziasztok
Az Onkyo 8XX-ek közül melyik típusok vállalhatók zenén is?
-
djapor96
senior tag
válasz
#09634560 #25485 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat. Szerencsére egy olyan szekrénybe van beépítve, ahol még alulról is van bőven helye, a 4 lába 2-2 lécen áll így gyakorlatilag lefelé is szabadon áll.
Most megnéztem, 1,5 óra masszív használat mellett, körbetapogatva, minden oldalról teljesen hideg. Felülről a hideg és a langyos között van. Lehet biztonság esetére beépítek egy hűtőventillátort.... -
putyu10
aktív tag
Wharfedale Zaldek 300, Zaldek 2000, Zaldek centre. milyen minőséget képviselnek?
-
balint93
csendes tag
-
törölt tag
válasz
balint93 #25513 üzenetére
Arra gondoltam. A "komoly" sztereón erősen megoszlanak a vélemények, van akinek az Orion Hs 280 szinte tökéletes, van aki a HECO-t, JBL-t B&W-t stb-t isteníti, ehhez jönnek az erősítők (Rotel, NAD, esetleg csöves darabok), kérdés, hogy Te mit fogsz komolynak hallani.
Ha választanom kéne a helyedben, akkor vennék egy minimum szintű (pl a Yamaha) erősítőt, ehhez vennék 5.1-et, a frontonak vennék oszlop hangfalpárt, olyat, ami önmagában is élvezhető hangot ad ki, aztán megvenném szép lassan a többi darabot, így lenne egy jónak mondható (a minihifiket messze gyalázó) sztereó hang a zenéhez és lenne filmekhez, DD, DTS-es koncertekhez, stb 5.1-ed.
Legjobb az lenne, ha kezdésnek vennél DTS, DD, DPL2-es dekóderekkel ellátott erősítőt, pl Yamaha-t 40 körül lehet venni 3 éves darabot,ehhez egy pár hangfalat (ha végképp nem férsz el az oszlop hangfallal, akkor polcsugárzó+ aktív szubb), a centert, háttereket meg levadásznád pár hónap alatt.
Mód: Nah, kb egyformát írtunk -
balint93
csendes tag
válasz
#10726912 #25512 üzenetére
Rendben, értem. Ez a Yamaha elvileg tudja a DPL I-et (ha a Dolby Pro Logic-ra gondoltál). Volt benne részem, és nagyon tetszett (Harman/Kardon erősítő, sajnos a típust nemtudom, és JBL hangfal rendszer), csak csajnos még nem állt módomban rendes, minőségibb 2.0ás rendszer meghallgatására.
Legelőször úgy terveztem, hogy veszek egy 6 csatornás erősítőt, most egy pár polcsugárzót, (mondjuk ezt a Kef iQ1-eset) és később ahogy lesz pénzem, tovább építem 5.1-re.
-
törölt tag
válasz
balint93 #25507 üzenetére
Bocs, félre értettem a mondatod
Ha sztereó rendszer mellett döntesz, akkor is szánd rá azt az összeget, amit az 5.1-re költöttél volna és egy nagyon jó hangú rendszered leszMielőtt végleg döntesz, azért hallgass meg egy 5.1-es rendszert is, zenével DPL hangzással, ha nem volt benne sok részed, könnyen elvarázsolhat
Jó pár évig nem akartam sztereót hallani
Ha mozizásra is használnád, arra is megfelel a DPL hang (is, bár jobb lenne a DPL2), szóval hallgatózz, aztán dönts!
-
balint93
csendes tag
válasz
Oldfighter #25510 üzenetére
Igen most erősen elgondolkoztam azon. Pontosan erre a termékre gondoltam [Kef IQ 1]
-
balint93
csendes tag
válasz
#10726912 #25503 üzenetére
Hmm, még alszok rá pár napot, hogy mire használnám jobban. Elgondolkodok én is egy stereo erősítőn, de azt is polcsugárzóval használnám, semmiképpen sem álló hangfallal. Végülis a filmeket úgy sem DVD minőségben nézem (tudod a kis helyet foglaló BDRipek inkább), szóval nem használnám ki annyira az 5.1-et.
(#25505) Tiger.huhhhh: Hát, még nincsen semmim. A szobám 12 nm, ezért szeretnék polcsugárzókat csak is.
Hogyan tudok egy hsz-en belül 2őt válaszolni?(#25506) Oldfighter: Igen használtban. Úgy lesz szerintem, én egy pár Kef Q1-es polcsugárzót néztem ki, jókat hallok róluk. Eléri az elfogadható belépő szintet?
_____
Legközelebb így... - Tamoo[ Módosította: Tamoo ]
-
Oldfighter
senior tag
válasz
balint93 #25504 üzenetére
Gondolom itt is használtban gondolkodsz, de én a helyedben már azért előrelátóbb lennék és minőségibb hangdobozokban gondolkodnék. A minap éppen egy Proson szett lett ajánlva, mely egy elfogadható belépőszintet képvisel. Ha a zene tényleg fontos, akkor ennél lentebb nem adod. Így később elég lenne majd az erősítődet cserélni, valami használhatóbb készülékre.
És ha ezzel megvagy, akkor ott lesznek a kábeles kérdések. -
balint93
csendes tag
És hangfalak hozzá? Úgy terveztem, hogy a mélynyomó és a center mellé veszek hozzá 4 polcsugárzót.
-
törölt tag
válasz
balint93 #25502 üzenetére
Volt Pioneer A-229-es sztereó erősítőm, volt Panasonic hm erősítőm, azt is próbáltam sztereóban, 5.1-ben zenéhez, helyette van a Yamaha RXV-395, csak zene hallgatásra, két hangfal van rákötve, jobb, mint a Pio volt...nem fog hihetetlen audiophile minőséget nyújtani, de sokkal rosszabbak is vannak ettől. Azt azért hozzá fűzném, hogy a zene engem már idegesít 5.1-ben, a hagyományos 2.0 híve vagyok
-
balint93
csendes tag
válasz
Oldfighter #25501 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítségeteket! Igazából mindkettőre egyaránt használnám, mozizásra és zenehallgatásra egyaránt.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
balint93 #25497 üzenetére
Mindegy mi van írva a bemenetek fölé, az alkalmasint arra jó, hogy azonosítva legyen a bemeneteled, mikor a forrásokat kiválasztod.
A többi megválaszolták, nem ismétlem.
Ez a készülék kb tényleg arra jó, mint autóban anno a Trabant. Vezetni megtanulsz, de utána megválnál tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Synology NAS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged