Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg #44197 üzenetére
Denekianeveaz....
-
mondomén
őstag
Van köztetek olyan aki semmit sem szed?
Úgy értem tényleg semmit, csak kajál azt csá.
-
Ijk
nagyúr
válasz
spammer #44188 üzenetére
Boxernek az alkarja vékonyabb mint a csuklója.
Na inkább beszéljünk a mellekről, nekem már a faxom ki van a csiklókkal.
Nem szabad bimbót....
[ Módosította: philoxenia ]
-
kukinyo
addikt
válasz
Depression #44186 üzenetére
"Csukló 13,5 centi"
Lecsúszott a mérőszalag a hüvelykujjadra. -
spammer
veterán
Jól van, csuklóméret visszavonva, elbasztam stb. Most lemértem rendesen 17-18 a csukló, boka is 22 körül, attól függ mennyire húzom meg
Szarabb, mint gondoltam, fuckyeah!
Hozzátartozik, hogy ezek "romszáraz" értékek
Faxom, inkább nem is mérem magam, mert csak elmegy a kedvem az élettől is
(#44184) Woodslave: és tényleg, igazad van, mea culpa... Akkora hatással volt rám, hogy totál el is felejtettem
-
Radnix
senior tag
Huhh gyerekek... túl vagyok a 8 héten amit a Layne Norton féle PHAT edzésrendszer alapján csináltam, és el vagyok fáradva piszkosul. a 40db edzésből 3 darabot kényszerültem kihagyni, szóval egész jól tartottam a tervet.
Először is: sajnos nem tartottam megfelelően a kaját, a 10es skálán úgy 6-os volt a kaja rész.
Kifejezetten tetszett ez a 8 hét, erőfejlesztés tekintetében hatékony volt, a nem megfelelő kajálás ellenére is, de senkinek nem tudom javasolni a módszert megfelelő kajálás nélkül, az utolsó hétre már elment a motivációm, elfáradtam, közrejátszott az is, hogy az egyik edzőtársam beteg lett, a másik pedig nem tudott jönni a héten.
Most így lestrapálva ennyit tudok mondani a tapasztalataimról, ha valami érdekelne kérdezzetek nyugodtan!
Most 1 hét pihi lesz, mert már valahogy nehezemre esik elkezdeni 1-1 gyakorlatot, úgy pedig semmi értelme lemenni edzeni...Grecian ideal kalkulátor csuklóméret alapján
-
Depression
veterán
Király, akkor én leszek itt a legizmosabb
-
Manitou
veterán
válasz
philoxenia #44152 üzenetére
22cm a bokám
Csukló meg 16 -
spammer
veterán
válasz
Boxer001 #44168 üzenetére
Tökmindegy, ez is vékony, de ha azt mondják ettől látszunk izmosabbnak, akkor mindegy, még talán jó is
Már csak a izmot kellene felszedni
Amúgy meg te magasabb vagy, ha jól tudom, szóval egyáltalán nem számít... Egyébként is izmosabb vagy, mint én (múltkori képed alapján), szóval....
-
Manitou
veterán
Az a VPX tényleg egy fos, asszem mark sztárolta itt nagyon anno, de nagy csalódás volt nekem is. Nálam nagyon leírta magát.Fos íz( ami a sütikrémest illeti), nem igazán jó emészthetőség, annyira nem is olcsó, nem is igazán magas fehérjetartalom.
Ez milyen terem? Elküldeném őket a picsába az is biztos.
Ilyen faszságokat. A faszit meg jól le is baxnám, ha izzadtan rámnyitná az ablakot. Ilyen idióták nálunk is vannak, odajön kinyitja az ablakot, aztán persze ő arébb megy 20 méterrel, én meg ott állok az ablak mellet izzadtan. Ilyenkor szépen becsukom -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg #44157 üzenetére
A súlyom nekem is olyasmi sajnos csak rám férne egy ilyen igazítás...
-
spammer
veterán
válasz
philoxenia #44158 üzenetére
Mármint pont hogy aki gilisztás, nem? Mondjuk így sem igaz, mert én is ekto vagyok, így izomtömeget sem tudok felpakolni. Diéta menne, de hát mi a fenéből diétázzak?
(#44159) Ijk: kellene egy cikket írnod róla, tudományosat, fényképekkel, mérésekkel stb..
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Én meg 173cm vagyok, 96kg körül
-
spammer
veterán
válasz
Boxer001 #44151 üzenetére
Nem tudom, eddig kb. minden férfi ismerősömnek, havernak vastagabb csuklója volt, bár igaz, hogy nem méregettük egymásét
Na majd mondom nekik legközelebb mérjék le
sárkánymodi: jó, mondjuk én 180 cm vagyok, hosszú karokkal, éppen ezért az egész karom vékony, hülyén néz ki...
szerk: ilyen alapon akkor a vékony boka is jó nem? Mert az is van!
Kiderül bazzeg, hogy testépítő genetikám van
-
nepszter1
addikt
[link] esetleg van valakinek véleménye erről a kesztyűről?
-
kukinyo
addikt
válasz
Az már mamutláb.
-
spammer
veterán
válasz
philoxenia #44148 üzenetére
Na ne mááár, az én csuklóm 19-20 cm körül van, és kegyetlen vékony
De ez azt jelenti, hogy még izmos lehetek
-
Ijk
nagyúr
Ketogén-féle diétát nyom, zsírokat CH helyett. Ez működik is max 2 -3 hónapos szálkásításnál, csak ő már körülbelül egy éve építi le az izomzatát mindenféle anorexiás módszerrel.
A koxot meg önmágában hajára kenheti mindenki, ha nem kajál rendesen. Akkor sem kezd el fényenergiát használni a szervezet, meg a levegő nitrogéntartalmából izmot építeni. Rendes, pontosan kiszámolt kajálás és regenerálódáshoz szükséges pihenő élkül szart se ér.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg #44146 üzenetére
Hát igen, a méretek... Megmértem a csuklómat. 18 cm...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia #44120 üzenetére
190cm körül van
-
philoxenia
MODERÁTOR
Méretre nagyobb, de azért ha már szóbahoztad, a mellednél több fejlesztést kívánna ha fekvőtámaszbajnok szeretnél lenni...
Nyilván a magasság miatt más... Nekem a magasságomhoz alapból elég széles a vállam... Nem vastag vagyok, hanem alacsony...
Húsz centivel magasabb lennék, a fejem se fájna...
-
spammer
veterán
-
mocsanisi
senior tag
Kapom az oltást?
[link]
-
Boxer001
veterán
válasz
philoxenia #44132 üzenetére
Kiírja...ezt mondjuk el is felejtettem.
Többieknek bocsi a monológért.Csajokat linkelhettek azé.
Kaptár új része jó? Csak mert holnap megyek megsasolni 3D-ben.
-
Boxer001
veterán
válasz
philoxenia #44130 üzenetére
Nem tudom mi/volt a ph-val, de nekem nem rakott szmájlit, mindjárt kiderül, hogy most már rak-e, illetve hogy jó-e orr nélkül a beírt.
Kattintott szmájli:
Beírt:(Kattintva megint semmi...
)
Szerk.: köszi, a beírt legalább jó.
Mobilról is ki fogom ezt próbálni.
-
szőröscica
addikt
Váll-hát volt, elég jól ment.
-
Yeffy
veterán
válasz
philoxenia #44125 üzenetére
naaa, legalább valaki hisz bennem...
Boxi: de tudtam, h "tetveskedni" fogsz, te rohadt...
na mászok lassan, kidobóhaver szétüt, ha nem megyek
-
Boxer001
veterán
válasz
philoxenia #44125 üzenetére
És honnan tudná, hogy csak ő maradt életben? Bemondanák a tv-ben? (szmájlira meg hiába kattintok, nem rakja be, ezért nincs :-D )
Zombi
Azt a tolatósat...vagy nem te raktad be? Ne örülj, nem a kigyúrt tested rakta fel. :-D -
Yeffy
veterán
válasz
macikos #44077 üzenetére
"Amiért sokan nem szerették, az az, hogy eléggé beképzelt, akárcsak Shawn Ray. Kérdem én: Milyen legyen az ember, ha neki van a legjobb fizikuma a világon..."
majdnem reagáltam rá, de inkább nem teszem. mivel hasonló helyzetben én nem tudom, hogy viselkednék.
persze, a következő 50 évben ez nem fog előfordulni, mielőtt valaki lecsapná a labdátJojonak meg: ő tudja, sok sikert a kúrá(k)hoz, csak ügyesen... bár a 0 Ch-s ökörségével én sem értek egyet, de ha ő így látja jónak... legyen meg az eredménye
-
adam_
senior tag
Igazából nem tudom, hogy sokan miért ócsárolják a Vida Fitness Centert. Én videókból azt szűrtem le, hogy nagyon sok jó, és használható eszköz van, nagy, nincs nyomor, szerintem jól lehet itt edzeni. A személyzet engem nem igazán érdekel.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg #44117 üzenetére
Milyen magas hozzá?
Mondjuk én 172 körül vagyok, relatíve vékony csontokkal, 75 kilósan viszont már nem vagyok kövér.... Soha nem badiztam, csak melóztam leginkább, nálam a 36 -os kar már nem volt kevés, most gyorsan megmértem, 38, de sokkal gyengébb vagyok, mint anno, /majd harminc éve../ most még a karomon is van zsír...
De mondjuk egy 190 centis emberen a nagyobb méretek miatt egy 36-38 -as kar olyasmit mutat szvsz. mint rajtam egy 32-es... Sőt, ha fogyok tizenöt kilót, a karomból is lemegy egy-két centi, mégis vastagabbnak fog tűnni... -
-
Moretimer
aktív tag
Hello Mindenki,
Egy olyan kérdésem van, hogy tudtok e olyan Biotech boltot, ahol lehet szép kártyával fizetni?
Budapest előnyben. -
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN #44111 üzenetére
Jaja, a sérülékenység nem a vékonyság, vastagság függvénye. Azért voltak helyzeteim...és még nem tört semmim...igaz még törhet.
deniro
Na ez az, ezt írtam én is...nincs semmilyen előny, becumiztuk. -
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #44107 üzenetére
Ebben az extrém esetben pl. az említett haver eleve 40-es karról kezd és csak nekem kell 2 év edzés hozzá míg a 25-ösből összehozom...
Addig érthető, hogy vékony csonton jobban mutat ugyanaz a méret, de annyival többet is kell érte építkezni, mint amennyivel vékonyabb, így viszont hol az előny -
-
Boxer001
veterán
Macikosnak
Tegnap fészen felraktad Zombi képét...én megosztottam, erre az én ismerőseim nem az én általam megosztottat osztják, hanem a tiédet. Agyam eldobom.(amit kérdeztél tegnap: T. SZ., meg most látom, hogy egy csaj: E. B. is ezt csinálta.)
-
spammer
veterán
válasz
Szerintem jobban mutat egy vastagabb alkar/csukló, masszívabb az egész kar, minek a kontraszt a felkarral?
A másik meg az, hogy vékony csukló rosszabbul bírja a terhelést, könnyebben törik és stb.. Nem jó ez semmire
De lehet, hogy csak azért mondom, mert vékony csontozatú vagyok
-
Boxer001
veterán
válasz
Ez így szép és jó, de szerintem általában ha van két ember 0 edzésmúlttal és az egyiknek vékony, a másiknak vaskosabb a csontozata, akkor is a vékonyabb csontozatú szokott gizdább pl. felkarokkal rendelkezni. Elkezdenek edzeni és mindig a vaskosabb a nyerő...szerintem, általában.
Erre több példát tudok magammal és barátokkal, ismerősökkel.
Pl. ott a boxos Márk.Emlékszem én már akkor találkoztam vele, amikor még nem is írt ebbe a topicba, hardvert bizniceltünk. Semmi edzés, de már akkor láttam, hogy baromi erős a csontozata. 37-es karokkal kezdte az edzéseket, egy vékony lófax csontozatú embernek meg odáig is edzenie kell, hogy a 37-et elérje.
Szopóka... -
Woodslave
félisten
-
spammer
veterán
válasz
deniro2 #44103 üzenetére
Francokat jó a vékony csontozat.
Nekem is az van, kb. mint egy kibaszott nőnek
Haverom vastag csontozatú, és nem izmos annyira (mondjuk én se
), mégis jobban mutat, mert "vastag"... Arról nem is beszélve, hogy könnyebben összetöröd magad (na jó, nyilván nem a bodyban
)...
Keskeny csípő/derék számít, akkor jól mutat a széles hát/váll/mellkas, de igazából ennyi...
De végtagok esetében pl. nagyon gáz...
-
deniro2
senior tag
Elmagyarázná nekem valaki, hogy miért mondjátok állandóan, hogy jó dolog a vékony csontozat, mert jobban mutat izommal? Nem igazán értem... Ha neked van egy x centis csontod a karodban, nekem meg egy x-3-as, akkor azonos mennyiségű izommal nekem valszeg 3 centivel kisebb a karom, az arányok meg ugyanolyanok, mint neked, ha meg rárakok még +3 centit, akkor valóban jobbak lesznek az arányok, de ezt te is megteheted és megint ugyanott vagyunk...
Onnan jutott eszembe a dolog, hogy haverom elhűlve konstatálta hétvégén, hogy mennyivel vékonyabb a csuklóm, mint az övé (9 éve hetente találkozunk, szóval hülyébb már ő sem lesz), mire rutinból mondtam neki, hogy ennek is van előnye, de aztán belegondolva rájöttem, hogy nincs is, vagy nem értem, hogy mi...
-
adam_
senior tag
Vida-ban nekem az tetszett meg, amikor láttam ezt a videót: [link] és ebben a mell gépeket, azok nagyon megtetszettek, és kipróbálnám szívesen, úgyanis általában egyedül edzem, és így sokkal jobban tudnék edzeni pl. mellre is úgy gondolom ilyen gépekkel, mint sem sima fekvenyomópadokkal. Találok máshol is ilyen gépeket? ..a klippben Vida Zoltán említi, hogy ezeket saját maga tervezte..
-
Möhe
addikt
válasz
littlelion21 #44099 üzenetére
A bérlet az 12 alkalmas (havi leosztásban) ,szóval ha megveszed január 2-án a bérletet akkor egész évben (mindegy hogy kihagytál 1 vagy 2 hetet vagy hónapot) mindig másodikától indul a hónapod. Hiába mentél először 10-én azzal a bérlettel,akkor is 1 havit ki kell fizetned,és nem 10től fog indulni hanem 2án. Csak akkor indul 10én a bérleted ha újat kérsz és azon már 10-e lesz ráírva és minden így tovább.Csak ez plusz 400Ft.
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest