Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Dani82
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Egyszer megpróbáltam állványnál szabad rúddal, súly nélkül, de képtelen vagyok egyensúlyozni.
Próbáltam azt, amikor a felső melleden van a rúd és így keresztbe a karod előtte, de majdnem befejeltem a tükröt egyből billentem előre
na megyek kipróbálom a hack gépet azért

-
spammer
veterán
válasz
Dani82
üzenetére
Ne keretben guggolj, hanem állványnál. Keretben rögzített tartományban mozogsz, a tested nem tud olyan mértékben korrigálni, mint a sima guggolásnál. És erről cikket (tanulmányt
) olvastam, hogy nem is túl egészséges emiatt. (link nincs, régen olvastam).Hack gép jó lehet, bár én még sosem próbáltam (nincs ilyen a teremben).
-
Dani82
senior tag
válasz
Dani82
üzenetére
ja meg azt is szerettem volna kérdezni, hogy a Hack gép helyettesítheti a guggolást?
Nekem nem megy, 1-2 hónapja már guggolgatok smith keretben, de üres rúddal kb. nem is igazán érzem a mozgást mg mindig, kurvára félek a derék sérüléstől. Jobb lenne valami biztonságosabb pl. a hack gép megfelelő alternatívának tűnik -
Dani82
senior tag
ebbe a topicba írt valaha női egyed?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ejj, a fenét gyengül idővel, mindig ugyanúgy fáj az. Mondjuk mostanában hogy edzés után rendes betöltést csinálok, azért egy fokkal jobb.
-
válasz
Depression
üzenetére
Az edzés során az izomrostokon keletkező mikrorepedésekhez nem lehet hozzászokni, azok fájnak. Ha edzés után egy, másfél nappal később nem érzed, akkor az az edzés (súlyokban, intenzitásban) nem volt rendben.
-
A tegnap reggeli mell-kar után ugyanúgy megvolt a remegés, de ma nem érzek semmilyen izomlázat. Lehet, hogy kezdek hozzászokni?
Mindegy, délután egy idegen nőci megdícsérte a mellkasom.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ez jó, kezdesz meggyőzni.
Találok rólad itt az archívumban valahol képet, megnézném én azt a nem látszik-ot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
voltam osztálytalálkozón ofő beszélget egyik osztálytársammal aki mondja hogy néha lejár kosarazni a felesége öccsével, odakérdez nekem is, hogy és te sportoltál vmit a gimi után? mondom igen csak nem látszik
mit? 11 év kondi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adam_
senior tag
[link] Lehet, hogy közhely, vagy már volt, de valaki számára csak hasznos lehet.

-
spammer
veterán
-
Tomics
addikt
Na mi van pateszok.
Visszatérek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jojo:
ezúttal a hír igaz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és erősítem majd az iphone-al tükörben fotózós csókák névsorát

-
Jojo5
őstag
így már értem, igazából majd meglátom még, hogy hogyan lesz a kcal számolgatás, de negatívban is nehéz maradnom, pedig napi 1 tasak rizs+68 grammnyi zabtól már fedődök és akkor még zsír nem is ment...

azért egy ideig meg lehet szokni ezt a tevékenységet, én még sajnos nem tudom, hogy mi lesz velem, meg, hogy hogyan, de remélem jól fog alakulni a sorsom minden téren és hasonlókat kívánok neked is

-
Akkor szentem inkább a kcal-kat számold, és maradj negatívban energiamérleg tekintetében. Az tapasztalatom szerint könnyebb, mint a 0CH - volt hozzá szerencsém.
Persze nyilván a te dolgod eldönteni.Végzettségemet tekintve okleveles közgazdász vagyok, illetve emellett alkalmazott közgazdaságtanból van MSc-m. Megélhetési gondjaim még jó pár évig nem lesznek szerencsére, a fotózás csak úgy érdekel, meg egy barátomnak segítenék vele a szalagavatós, farsangos szezonban. Lassan azért majd munka után nézek persze, mert az első pár hónap után meglehetősen unalmas a kertben tevékenykedni, meg főzni.
Igaz, a jó oldala, hogy belefér heti 6 edzés (5 gyúrás, 1 bunyó), és sok alvás. 
-
Jojo5
őstag
kurv@ könnyen hízok, azt meg most nem akarok, viszont az, hogy éhezek az túlzás, max nincs erőm...
azért egy 0CH-s téma közel sem éhezés
Az igen, akkor igen összetett irányítás tartozott hozzád...

További diplomákat ?most milyenjeid vannak ha szabad kérdeznem ? amúgy, akkor most a fotozásból szeretnél megélni ? -
A tömegedhez ezek teljesen jó vasak, én nem fogyasztanék a helyedben, az tuti. Protein CH 1-1-ben megfelelő energiamérleggel elég kellene legyen, és akkor még szenvedni meg éhezni sem kell.
Hozzám tartozott a cégen belül a repüléstervezés, légi navigáció, tankolási stratégia, a személyzettervezés, pilóták és stuvik létszámgazdálkodása, munkaidő tervezése, beosztása, stb.
Most pihenek, illetve elvileg februártól megyek, szerzek további diplomákat, addig meg fotózok - most jön a szezon: szalagavatók
-
Jojo5
őstag
mert hülye vagyok...
(tényleg nincs rá más magyarázat...
)
120kg-al húzok szélesen mellhez, 22-4kg-os egykezesek használok bicózásnál, 1kezessel 42-essel nyomtam múltkor mellezésnél, vállból is ilyen 34-8 kg körül tudok nyomni....
a kinézetem sajnos ezt nem támasztja alá...Akkor most annak a szerződésnek vége és ennyi ? éldegélsz egy ideig ? vagy most mire vársz ?(flight ops, az hasonló mint az MCC-s ? vagy csak az utakkal foglalkozik és nincs benne az üzemeltetés szervezés stb ? )
Én sem szeretnék elmenni itthonról, főleg, hogy itt lakok a Malév uszoda mellett, a D porta meg 2 buszmegálló(szemere telepi megállottól)

de ha nincs más lehetőség és mindenképp repülőgépet szeretnék javítani, akkor menni kell a meló után...
alapból úgy volt, hogy műszakvezető ismerősöm bevisz az Aeroplex-hez, mert a Lufis(5x12-órás meló kegyetlen, amellett nincs élet\egyetem\edzés.. se semmi, és most már meg se fizet annyira, viszont lehet pont emiatt lesz megint felvétel, mert pofátlanul keveset adnának a szakszósnak, szóval most majd kiderül mi lesz)
de mivel megszűnt a Malév, az Ace 50%-át elbocsájtották, most ez a lehetőség elúszni látszik, szóval majd lesz valami, vagy egyetem vagy külföld...
-
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne is mondd.
Én 3*10-eket húzok, de a tüdőm kiköpöm, a tükröt lehányom közben, és amikor leteszem a vasat, még elképzelésem sincs, hogy 2 perc múlva hogy fogom újra megfogni.
A fordított fogást én sem kultiválom, eleve furcsa szögben áll tőle a vállam, ami kiállásnál engem zavar. Milyen hevedert használsz? BioTech-eset szoktam venni, de sosem bírják fél évnél tovább, elkezdenek szakadozni, pedig csak felhúzásnál és BB csuklyánál használom. -
Egész jó erőben vagy, plusz 88-92 kg-val mérlegelsz, miért kínzod magad ezzel a 0CH-s témával?
Ha a D portán bemész, akkor szemben van 3 épület, balról jobbra A, B, C épületek. Kicsit kijjebb jobbra a D épület, Nem az Aeroplex-nél, a Malévnél voltam felső vezető (több, összevont osztályt vezettem flight ops területen). A csőd után pár hónapig egy német cégnél dolgoztam, mint légügyi tanácsadó, de az egy határozott idejű szerződés volt. Azóta edzem, eszem, alszom.
Sajnos, ahogy mondod, repülős szakmában szinte csak külföldön lehet elhelyezkedni. Ryan-hez mehettem volna már februárban Dublinba, de a külföldi meló az az ucsó utáni esetben jön csak szóba - hülyeség, tudom, de én itt szeretek élni. -
Woodslave
félisten
ja a másik gyaki amit utálok, tényleg félek tőle már..

még aránylag ez a legkevésbbé xar, 165kg 5x volt a múltkor, most felrakom 170-re. Természesen gurtnival, mert a fordított fogásnak nem látom értelmét ha nem készül versenyre az ember, sima fogással meg mondanom se kell mennyi esélye lenne

-
Jojo5
őstag
Aeroplexnél voltál ?!
vagy merrefelé van az a B épület, ott a navigációnál(de az C épület ha jól rémlik, meg ott vannak az akkusok is)Mi jót csináltál te arrafelé ?
T-rudast én is szoktam mostanában, múltkor csak ilyen Hiperkoncetrált felhúzást csináltunk a tartomány végén 140-50 körül, de gurtni nélkül ez most így esélytelen a csoffadék 88-92kg közötti súlyommal, meg 0CH-s játkozással....

és akkor most mit csinálsz ?
amúgy szopó, mert itthon tuti nem lesz meló kb(bár elvileg lesz új légitársaság...U), most elvették az ösztöndíjam a Lufthansa-nál stb...
külföldre meg még nem mennék ki szívesen, mert az alapokat meg a szakszót(3év hangártapasztalat minimum) itthon kéne megszerezni, meg szeretnék 1 egyetemet is rakni, azt meg külföldről nehéz lenne megoldani...
-
macikos
addikt

-
asuspc96
őstag
weritgo: eladtad már a két darab súlyzót ?

-
Jaja, meg kell találni a jó pozíciót, ahol már-már "kényelmes" az a másfél mázsa.

Döntött törzsű evezés az komoly 130 kilóval. T-rudas evezést szoktam helyette húzni nagyjából ennyivel, de ugye az valamivel könnyebb. Én szeretem a felhúzást, mert nagyon komplex feladat, derekat, négyfejűt, combhajlítót is dolgoztatja, mellette alkar, hát, vádli, csuklya, kardiovaszkuláris rendszer. Mostanában 160 körül húzom, de a derekam gyenge, az fárad el legelőször.Februárig én is ott dolgoztam a reptéren, a hangárak előtt, a B épületben.
Aztán megállt a cég. -
-
Jojo5
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
jó az

Jorus: jaja, majd a pozición változtatok, de sajnos még nem találtam meg a tökéletest, igazából csak nyom, de majd lejjebb rakom...

nem szoktam felhúzni, inkább a szabadsúlyos evezést nyomattam, azzal 120-30kg-ig biztos vagyok, amikor felhúztam akkor is max. 120-30kg-ig mentem fel 10+ ismétlésekkel
A Lufthansa-nál vagyok gyakornok mint repülőgép-szerelő\műszerész
-
Ha guggolásnál a nyakad fáj, az valami nagyon felső rúd pozíció lehet. Nem ragaszkodnék hozzá a helyedben így, hogy fáj. Én viszonylag lent tartom a rudat, nagyon kényelmesen behuppan a csuklya alsó része és a hátsó váll izmai közé, kvázi tartani sem kell. Felhúzni mennyivel szoktál?
Lufinál mi jót csinálsz?
-
Jojo5
őstag
tényleg visszakéne, pedig most kurvár@ rákaptam, az egy dolog, hogy átizzadom a trikót, de még a combom is izzad a gatyán keresztül

nem szándékoztam hencegni, csak zavar, hogy ilyen génjeim vannak, hogy a láb nő, a felsőtest meg nehezen növekszik...

a rúdon van szivacs, de nem segített már ennél a súlynál...

Woodslave: azért nem... jó erőben vagy bőven
Szerk: de a szobacanga, nem leterhelő, nem kardió, csak aerobba ment...

-
Ijk
nagyúr
Tekerj a rúdra törölközőt.
Persze, biztosak vagyunk benne hogy majd visszaveszel a lábazásból a farmerek miatt, véletlen sem valami burkolt hencegésről van szó.
Valószínűleg a gének az okai hogy a sok szobabiciklizéstől a lábad izmosodott és nem a melled.

macikos: Nálunk vannak vágott szivacsok a teremben, de múltkor is ledobtam a picsába, szeretem érezni a rudat. Persze a 80 kiló még öreganyám csontos vállát se nyomná.
-
Jojo5
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
mi a hülye haverommal csak 100kg fölött számoljuk a szériákat... ez egy agyalágyult akivel edzem...

én nekem ma nagyon kényelmetlen volt a rúd, a 150-nél majdnem berosáltam úgy fájt a nyakamnál

nekem visszább kéne venni az egész lábazást, a farmerok már majdnem szétszakadnak rajtam sajnos, pedig derékban lecsúsznak...

jaja... kínai kislány aztán guggolsz 80-100 körül... fogadni mernék rá..

-
Woodslave
félisten
most valahogy én is rákattantam a guggolásra, sikerül egy aránylag jó rúdpozíciót találni, jó alacsonyra veszem, kb a hátsó váll környékére, szépen haladok, már kb azzal szériázok, amivel egy 13 éves kínai kislány melegít

Mindenki: úgy néz ki ráveszem a családot egy pesti kirándulásra a szuperbody időpontjában, mikor érdemes oda kimenni, mert értelemszerűen nem akarom az egész napot ott tölteni...

-
kukinyo
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz
spammer
üzenetére
aha, ki is vagyok mint állat, de, hogy őszinte legyek, a lábaimban még lenne szerintem +10-15 kg, csak nem merem bandázs nélkül, meg így is majd szétszakadt a hátam amikor nyakba vettem a rudat...

Woodslave: köszi!
ugyanannyi mint voltam(88-92kg között), tegnap\0CH-ztam meg dolgoztam és este tekertem még 1 órát, csütörtökön meg töltöttem délelőtti kar után, aztán dolgoztam majd tekertem, illetve ma is edzés előtt melóztam egyet, meg töltöttem 1 kicsit 
Ijk: heti 3x szoktam 2 edzőtárssal nyomni, az utóbbi időkben

-
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerk.: mondjuk, csak addig jutottam el, hogy "Jo", de most látom, hogy nem engem kérdeztél.

118-119 kg vagyok a töpszli 185 centimhez. Érettségin voltam 108, aztán katonaság alatt 96, de azóta nem jártam 100 alatt. Pedig egy jól definiált 95 kilós állapot lenne az igazi.

-
Manitou
veterán
Már tavaly óta itt figyel. 2 szemet vettem be belőle akkor, de szédültem tőle. De úgy néz ki max jövő tavasszal kerül már csak bevetésre, ha addig meg nem rohad

Elgondolkoztam rajta, hogy betömegelek mázsára
Annyi még úgyse voltam soha.
Na majd meglássuk.
Jojo: nekem ma 24km canga volt

-
Jojo5
őstag
aztabüdöskurv@életbe mi kegyetlen keményet lábaztunk ma...

új rekordom született>150kg-ba 4 guggolás bandázs nélkül...(tudom nem sok, de nekem megteszi
) -
Manitou
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
BÁ Nutrition
addikt
pároló lehet hogy finomabbat csinál vmivel, csak kevesebb fér bele
rizsfőzőt még a lidibe vettem irelandon, mennyiség fért bele, de egy idő után kopott a felülete, és odaragadt az aljára stb. míg a műanyag párolósnál ez nem fordul elő, viszont csak 200g fér bele
amúgy ha energiafogyasztást is nézzük akkor valszeg a sima gázos megoldás a legolcsóbb -
Torry
addikt
Üdv!
Kinek milyen rizsfőzője van? 10e alattiak is megfelelnek, vagy inkább vegyek 15 körül?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
ócsó húsnak híg a leve
tecsóban szoktak lenni ócsó holmik de olyanok is. vettem ott tavaly egy HOT-pan szerűséget asszem 7-8ezer lehetett, de olyan is volt, xar rajt a hőérzékelő, ezért összevissza süti a húst. hol mint az állat, máskor meg szinte kihül. ill probléma szokott lenni hogy nagyon gyorsan ledobják a teflont, de ha egy jó minőségűt veszel akkor az tíz év után is tökéletes
[link]ilyen négereset vegyél ha lehet

de gondolom koliba akarsz valami xart aminél a lényeg hogy lehetőleg ne gyulladjon ki vagy ilyesmi
marad a tecsó -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Depression
üzenetére
annál inkább hülyeséget mondtál, első edzéseken még kerülni kell hogy izomlázad legyen. ezért is kell csak 2 sorozatot csinálni 10 ismétléssel olyan súllyal amitől nem jutsz bukásig.
túl könnyen lehet lesérülni feleslegesen.
majd utánna ráér terhelni magát -
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mert csak te jársz oda
-
Kellemes váll-penzum letudva. Úgy kellett visszatolni a szemeimet az előreemelésnél mondjuk, és alig bírtam utána hazamenni, met a vállaim nem bírták el a karjaimat, és ez jót jelent.
Volt Smith gépen mellről nyomás, DB oldalemelés drop set-ben, DB előreemelés, DB döntött törzsű oldalemelés, L-fly alsó csigán. Most pedig irány a János-hegyi Libegő mamával. -
nepszter1
addikt
válasz
Depression
üzenetére
uhhh , még korán reggel van.
bocsi
Szóval hol tudok venni kontaktgrillt? -
-
nepszter1
addikt
Ilyen olcsó 2ezer forintot kontakt grillt hol tudok venni ?
-
deniro2
senior tag
válasz
Dani82
üzenetére
Szép lenne, ha olyan sebességgel lehetne izmot építeni, mint zsírt(izmot
) veszíteni...
10 év edzés után naturálban évi 2-3 kilónál több izmot nem fogsz felszedni, akármit csinálsz, úgyhogy ezt oszthatod 12-vel...
Ja bocs, heti adagra vagy kiváncsi, akkor 52-vel...
4 deka, plusz a zsír, legyen 6...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) olvastam, hogy nem is túl egészséges emiatt. (link nincs, régen olvastam).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Találok rólad itt az archívumban valahol képet, megnézném én azt a nem látszik-ot.
mit? 11 év kondi

ezúttal a hír igaz
)
vagy merrefelé van az a B épület, ott a navigációnál(de az C épület ha jól rémlik, meg ott vannak az akkusok is)