Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
spammer
veterán
Isten áldja a Zinternetet
PSY-Gangnam Style Official Budapest Flash Mob
Nem sok izmos embert látni, szóval ott volt közületek valaki?
szerintem asuspc tuti ott volt!
-
R2D20208
addikt
Ti gyúrni mentek, én meg megyek úszni. Tegnap lemértem, 51 perc 2 Km gyorsúszás. ( nem vagyok sportoló )
-
gilfoyle
őstag
Bocs, nem ide akartam...
-
Ice!?
őstag
válasz
BÁ Nutrition #45993 üzenetére
és ha igényt tartanék rá?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
spammer #45985 üzenetére
én konkrétan azt állítom hogy te doppingolsz. ill aki pl a Lidlben veszi a kaját az szintén mindenki.. teszkó detto stb..
ha megnézed hogy mi számít doppingnak akkor kb fénnyel lehet csak táplálkozni.. ja ill böjtnekem az lenne csoda ha valakit tényleg elkapnak azon hogy nem doppingol. koffein is annak számít(ott) röhej...
lassan már ha megnézel egy motivációs videót az is az lesz..
nem kell foglalkozni az idióta wadával, éljen a hobbyszint -
spammer
veterán
válasz
BÁ Nutrition #45984 üzenetére
Azt írtam, hogy mindegyik (olimpikon), nem azt, hogy mindenki
Most épp a fehérjém is elfogyott, gogsz nélkül maradtam
És mingyá hát-váll
-
Sotho
őstag
válasz
BÁ Nutrition #45979 üzenetére
De miért nem tudják leírni konkrétan, hogy melyik volt az?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #45977 üzenetére
akkor te nem vagy egy stresszes típus.
-
BÁ Nutrition
addikt
az jó kis tápkieg lehetett
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #45973 üzenetére
Nekem alap 88 volt a nyugalmi pár éve, kérdezték izgulok-e
Gondoltam magamban: dolgozik a yohimbe és a 4 kávé
-
mohotol
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #45973 üzenetére
vannak élsportolók 40 körüli nyugalmi pulzussal is, nem feltétlen baj hogy kurva alacsony.
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem elég alacsony az alap pulzusszámom. mikor volt a térdműtét megijedt a nővér mikor rámkötötte a bizbaszokat
mert a riasztási érték alatt volt.
aztán mondtak pár viccet és a töhögéstől feljebb ment és megnyugodtakmondjuk ott legalább megkérdezték hogy ugye te sportolsz
denyíró: nem 5 évesek a képek, 2010 vége.
most mellem nagyobb, kar kb ekkora, váll definiáltabb picit kisebb vagyis inkább más, nem vagyok ennyire vizes, hátat nem tudom megítélni, volt már jobb is mint itt a képen. -
Ijk
nagyúr
válasz
macikos #45969 üzenetére
Nem mondom hogy nem lehet valaki 2m magasan izmosabb, de lássuk be, kémia nélkül elég nehéz felpakolni olyan izomtömeget hogy meglegyen ugyanaz az optika mint mondjuk egy 175 centis embernél. Meg érdemesebb inkább izolációs gyakorlatokat végezni a szív terhelése miatt, mert egy alacsony ember vígan csinál mondjuk felhúzásokat magas sorozattal úgy hogy szét tudja bombázni a hátát, addig egy toronymagasnak lehet hogy már a 6. ismétlésnél 200 lesz a pulzusa.
-
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #45942 üzenetére
Jó nagydarab hegyomlás vagy.
Értem a problémád egyébként. Laikus szemében aki sportol az szálkás, aki gyúr az tömör mint a fatuskó. Nálad utóbbi ki van zárva a magasságod miatt, ha pedig leszálkásítasz fel kell adnod az erődből, és a termetedből. Szerintem jól van ez a forma így neked. -
R2D20208
addikt
válasz
philoxenia #45963 üzenetére
(#45962) Woodslave
-
válasz
philoxenia #45956 üzenetére
290 kg-ba guggol a 77 kg-os Idalberto Arranda.
-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia #45956 üzenetére
nemtom. Műsúly megmondta a sztáredző
-
Woodslave
félisten
na délután lábazás (pontosabban guggolás)
R2D": dobjál már egy edzéstervet, ha beválik én is küldöm az adataimat.
-
R2D20208
addikt
válasz
philoxenia #45951 üzenetére
Azt a busafejet !
Szasztok ördögök !
Tudja kinek szól : Mind a 3 - an küldjétek az adatokat, hogy fel tudjam vezetni a heti táblázatba ! És megnézzük a dolgokat, mit változtassunk az edzésben ! Ciao fiúk !
-
deniro2
senior tag
válasz
Ezek már 5 éve is megvótak, most jöhetnek az aktuális összesorvadtak
-
Depression
veterán
válasz
És még hajad is van...
-
Woodslave
félisten
válasz
genetika. Főképp a magasságod
-
Jojo5
őstag
válasz
-
Möhe
addikt
válasz
aszittem feka vagy
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
philoxenia #45896 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #45940 üzenetére
majd ha egyszer naturál leszel rájössz hogy nem
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #45939 üzenetére
A koxxal minden összefügg kis butus
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Radnix #45926 üzenetére
gondolom nem olvastál ezek szerint, de már írtam hogy 2-3 éve +120 kilósan meg tudtam csinálni kb 5 ismétlést. de ha valaki visszanézi és 200 hsz-el korábban 4et mondtam akkor legyen vele boldog, mert pontosan nem emlékszem, de pár héten belül menni fog ismét. sőt valszeg még októberban
úgyhogy a kox-al semennyire nem függ össze ez a gyakorlat
-
Depression
veterán
válasz
BÁ Nutrition #45918 üzenetére
-
spammer
veterán
-
Radnix
senior tag
Kipróbáltam ma egy rotátor köpeny gyakorlatot, ami állítólag segíti a fekvenyomást, szóval marha nagy jóság. videó: [link] 4 kilóval 15, 13, 12 ment, gyanítom lesz izomlázam
-
Radnix
senior tag
válasz
-
Ijk
nagyúr
válasz
A szálkásságot nem akarom feladni, pedig az könnyen menne.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Kassadin #45915 üzenetére
Nem részletezték, de két teljesen független, elég jó, ajánlott doki csak nem véletlenül mondja ugyanazt. A többit nem kérdeztem, csak hogy mi legyen helyette.
Amúgy van még egy olcsóbb alternatíva, valami Flexiwell néven fut, a Proenzinél picit drágább, a doki pakkjánál jóval olcsóbb. Új cucc itthon, egyelőre várok, de lehet, hogy az lesz a vége.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
azért ennél sokkal izmosabb vagyok, csak nem látszik
pont ma néztem a tükörbe magam és kb Jay Cutler tekintett rám vissza.. majdnem
mindenesetre a sráchoz képest jelentős többlet van rajtam az biztos.edzésinfo a teljes lábemelés ma is jobbant ment, jövő héten remélem megy már tíz körül. ill a speckó harangozós hasazást is elkezdtem(nem térdelős nyomi változatot.. az buziknak való..)
csak azért írom hátha R2D2 jegyzeteli a naplójábajah Ijk: hobby szinten pont hogy nem hülyeség a gyúrás magasan, csak verseny szinten. ill oda még extrémebb genetika kell mint alacsonyan.
ill ha tömeges leszel mint mondjuk God akkor magasan igazán brutálisan tudsz kinézni, igazi hegyomlás20% tzs-vel mondjuk.
ennyi -
Kassadin
addikt
-
Sotho
őstag
Elmúlt 2600 hszt valaki összefoglalná egy mondatban? Kiemelt lett a topic lol.
-
Kassadin
addikt
válasz
hoffman_ #45821 üzenetére
Mi volt a problémájuk a proenzivel?
Amúgy a "testépítő" tápkieg ugyanazt tartalmazza... MSM, kondroitin, glükozamin. Havi 10 ezret biztos nem költenék ilyesmire, de te tudod.
Breki: Bigyótek artho guardot toltam 1 hónapig, most nem jutott rá lóvé, de kövi hónaptól folyamatosan szedem majd. Nekem használt. Állítólag joint-x is jó, habár kevesebb benne a hatóanyag, ezért nem veszem azt.
Vitamin kérdésben én mindig multi pro pakot mondom, ha hihetünk a papíron szereplő adatoknak, akkor a többség vitamin készítmények elég vérszegény tartalmilag. Mondjuk szedek mellé bigyótek ca-mg-zn tablettát is, mert az szvsz kevés az mpp-ben is. De nem hiszem, hogy kizárólag ezen múlna az egészséged. Csak érdemes mérlegelni, hogy mi mennyire éri meg.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez azért van, mert szvsz. jelenleg túl széles és vastag a kívánt méret.. Támogatnék súly/magasság maximalizálást a szabályzatban, ha lehetne... Sokszor igen aránytalanok az alacsonyabb versenyzők.... Meg persze a méretek hajszolása is értelmetlen... Az egyiptomi bicepszrekorder karja szvsz borzalmas...
-
Ijk
nagyúr
válasz
philoxenia #45909 üzenetére
Igen a zsír is jobban eloszlik cserébe, de az engem hidegen hagy. Testépítésben valahol 170-180 centi közötti magasság ideális, ha alacsonyabb vagy akkor a csontozatod dominál, ha magasabb akkor annál nagyobb tömeget kell felpakolni.
-
freaghill
őstag
spammer: értettem, köszi!
-
Ijk
nagyúr
válasz
Hát igen, 2m magasan baszhatod a testépítést. De hobbi szinten 180 felett is.
-
spammer
veterán
válasz
freaghill #45900 üzenetére
2-4 deci víz, ízlés dolga, 2-3 deciben egy tejsavó néhány rázással szépen feloldódik, egy szójás cucc meg sűrű (pudingszerű).
Az hogy mennyit kell rakni, az attól függ, mennyi kiegészítés szükséges neked, de általában 1-2 adagot szoktak inni egy turmixnak. Adagolókanál meg van mindegyikhez.
6k nagyon sok 1 kilóért, nagyobb kiszerelésben jobban megéri, úgy 4500-5000 körül kijön kilója, bár szerintem még az is sok érte
Ízesítetlen myprotein kb. fele ennyire kijön, ha jól tudom.
(#45902) nepszter1: ja, pont én is néztem tecsóban, hátha van vmi olcsó kontakt, de semmi, gofrisütők vannak
-
nepszter1
addikt
Voltam a tescoba de sehol se egy kontakt grill csak gófri sütő meg szendvicssütő
Esetleg tudtok olyan boltot ami Szegeden is van és lehet kapni olcsón kontakt grillt ?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest