Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
parancsoljatok, így kell 15 kiló
tisztaizmot egy év alatt felpakolni [link]

-
Sickboy25
addikt
Azt a doppingos cikket egy "méregkeverővel" azt ki linkelte be, mert nem találom...?
-
Sickboy25
addikt
Elfogyott 2,5 kg BSN tömegnövelő... Viszonylag megfelelő táplálkozás mellett kb. 25 nap alatt 79,9-ről 82 kg-ra nőttem... Alakul a bícsboj forma, mire megyünk hajókázni asszonnyal

Kérdés egy jónak számít vgay nem? Maradjon még egy tömegnövelő vagy vegyek inkább whey proteint?
-
Sickboy25
addikt
mell-hát vó és atka
Lassan Jurij Bojka csak jelenthet! 
-
Sickboy25
addikt
-
Sickboy25
addikt
tegnap elkezdődött az edzés... Mell - hát vót alakulok, még nem vagyok gyenge.,. Viszont a szájbatolt könyököm, már az első után elkezdett fájni...

-
Sickboy25
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Nem csak most próbaként vettem, de majd ezt is kipróbálom, ha ez elfogy...
Ez lett a kezdő csomagom:
Tru Mass
BCAA 6400
ULTRA A-Z
GABACsütörtökön indul az edzés...
újra 
Boxi: persze
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sickboy25
addikt
a shopbuilderen kívül milyen jó online bolt van? Én csak ezt ismerem, mert innen már rendeltem... Nektek van más bejáratott oldal, mert itt elég sok minden drágább, mint máshol...
-
Sickboy25
addikt
jeje ma voltam dokinál és 3 nap múlva nyomhatom a vasat...
-
Sickboy25
addikt
nah, holnap megyek varratszedésre és remélem hétfőn kezdhetem újra az edzést... Képet csináltam előtte és az utána még egyenlőre várhat...

-
Sickboy25
addikt
válasz
Gergosz2
üzenetére
Pedig egy ilyenen gondolkodtam, de akkor lehet változtatok:
Brutal Gainer, akkor ehelyett lehet valami proteint veszek... Csak ha nem sikerül a napi hat étkezés, akkor nem lesz meg az ajánlott szénhidrátmennyiség, a tögenöviben meg az is benne van!
One - A - Day
Gaba+ a tömegnövelő étrend (szigorúan betartva!)
-
Sickboy25
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Csináltam képet, de nem rakom be, mert szegyenlos vagyok... Jah sokat felejtettem a semmiből csak edzettem és tömegnövit ettem + házi koszt, de belátom nem volt jó úgy

Jumbom van meg egy fel bödönnel 1 éve maradt meg, lehet mar fosatónak lenne csak jó...Spammer: kezdő csomag az mi? Linkelj köszi ja hogy marha értem :-)
-
Sickboy25
addikt
nah jövő héttől edzés indul, 1 év után
Étkezés a srága kapszula szerint... Mellye+rizs+ zöldségek...Viszont a napi 6x étkezés nem biztos, hogy összejön... Pótolni tömegnövelővel vagy proteinnel szeretném reggelente, edzésnapon reggel és edzés után is egy adagot. Milyet ajánlanátok?
Illetve ezek a "sportszeletek" is alkalmazhatók, ha kimaradna egy étkezés? -
Sickboy25
addikt
sikerült elég baráti áron szereznem egy kettler kondigépet... Valaki segítene nekem összeállítani rá egy kis edzéstervet, hogy maximálisan ki tudjam, használni? Mehet privátbn is és leírom a típusát...
Teremben könnyű volt, de most nem lesznek egykezeseim egyenlőre... Ezt a tornyot kell kihasználnom...
-
Sickboy25
addikt
Ott rontottad el, hogy most nem jelentkeztél fősulira és idegeskedsz, hogy változik a felvételi rendszer... Tudod létezik egy olyan opció, amivel max. 2 évet tudsz halasztani, ha felvételt nyertél és lám egyből be is vagy biztosítva...
Az meg, hogy villamosmérnökként nem fogsz 2400 fontot keresni itthon sem, az kurva biztos... Vagy igen de akkor a legjobbnak kell lenned a szakmában, de ha ennyire izgulsz a matek emelt szint miatt, akkor felesleges is belevágni, mert a legjobb úgysem leszel... Én gépészmérnök leszek ez lesz a második diplomám, de el kell, hogy mondjam kicsit álomvilágban élsz... Fiatal vagy így elnézzük, mi is ilyenek voltunk, bár ennyiért most is kimennék csavarozni... Átküldhetnéd a címet...
-
Sickboy25
addikt
Úristen, imádom ezt a topicot olvasgatni
Köszönöm nektek mindig szereztek pár örömteli percet... Ezek a gyerek civódások nagyon jók voltak...Maci: arik a kutyuk, lehet kellene egy, de nem jelöltelek be fészen

-
Sickboy25
addikt
atya ég... Ezt nagyon elkalapálnám, a zsíros, löttyedt valagával együtt... Én már 25 éve sportolok, ő szerintem még a söremelgetésen kívül semmit nem csinált... Ez nem csak a gyúrást, hanem magát a sportot ítéli el! Kérdem én, melyik nőnek tetszik a mackós test? Elárulom, annak aki ugyanolyan lusta és nagydarab...
-
Sickboy25
addikt
válasz
karesz86
üzenetére
barátom, légyszi amit aláhúz pirossal az ellenőrző, azt azért teszi, mert rohadtul nem találtad el a magyar szót... Próbálkozz vele addig amíg el nem tűnik mind és utána nyomj OK gombot, addig ne várd azt, hogy valaki komolyan vesz, amíg leírni sem tudod, amit mondani akarsz...
Hogy igazítson el bárki is, mikor böszmeségeket beszélsz és 1 nap után danabolt szedsz??
Nem hiszem, hogy ez normális lenne...
Úristen közben lemaradtam, a többiről... Menthetetlen...

-
Sickboy25
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Az biztos, de nagyon makacs a kicsike...
Most a természet lágy ölén szaladgál reggelente, de párszor elmaradt az eső miatt... Illetve az új házunkba szeretnénk kialakítani egy fitness részt is így oda is jó lenne... -
Sickboy25
addikt
szasztok skacok/lányok

Tudnátok nekem ajánlani jó minőségű futópadot? Kb. 250 - 300 körül, a barátnőmnek kellene, használt is jó lenne illetve milyen márkát érdemes nézegetni?

-
Sickboy25
addikt
leírtam, hogy genetika sajnos(most lett vége egy hosszas kivizsgálásnak) , és igen egészségesen táplálkozom csak fehérhúst eszek salátával, jó néha rizzsel és krumplival, zsíros ételeket egyáltalán nem már évek óta... Amúgy igazából lehet normálisan is válaszolni, mert nem egy takony kispöcs vagyok akit kioktatni kell, csak sajnos doktor sem vagyok és nem vagyok jártas ezekben és nem szeretném, hogy több kárt csináljak mint hasznot!
Macikos: a jumbó dobozán van az összetételi lista, abban szerepel külön grammban lebontva, hogy koleszterin ennyi és ennyi...
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Tudnátok valami jó tömegnövelőt ajánlani, olyat amit magas koleszterin szint mellett lehet szedni?
Mert műtét után mennék vissza már edzegetni, de sajna zöld jumbom van otthon, ami nem kifejezetten jó magas koleszterin szintre az összetétel alapján vagy a benne lévő koleszterint kidolgozom az edzés alatt?
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szép tételek imádom őket
nem sok hiányzik már a mérnöki dipl. -hez

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)