Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Hali! Lenne egy olyan kérdésem hogy mikortól ajánlott övet fölvenni? Most kb 60kilóval nyomok már fekve itt már ajánlott?
-
kmisi99
addikt
válasz
Kassadin #32475 üzenetére
ömmm. Ezt most nem értem azaz miért baj az hogy megkérdeztem hogy baj lenne e ha ízesíteném kakaóval? Tudom hogy volt itt pár olyan hülye kérédésem amivel kiakaszthatok egyes embereket meg akik jobban tudják a dolgokat engem is ki akaszt az olyan aki nem ért hozzá és hülyeségeket kérdez de azért nem baszogatom. De mindegy többet már nem írok ide olyat ami nektek nem tetszik kiismertem a természeteteket és tudom mi az amit ide lehet és mi az amit nem.
-
kmisi99
addikt
Tényleg amúgy engem már régóta foglalkoztat hogy mennyi egy átlag bérlet nálatok a kondiba? Ahova énjárok ott 18 év alatt 3500 18 fölött 5k (tudom megint ez a mocskos pénz foglalkoztat)
-
kmisi99
addikt
válasz
szőröscica #32470 üzenetére
Ugyan már ti az a kategória vagytok aki mindent profi szinten űz mindere ügyeltek a kondiba is minden maradék erős kipréseltek magatokból stb így valószínűleg 100% ra viszitek az izmotok növekedési sebességét így aki ez alatt van lenézitek hogy az ilyen ne gyúrjon de van olyan aki leszarja a kaját rosszul csinálja a dolgokat mégis fejlődik igaz rohadt lassan de akkor is fejlődik. Én az ilyentől jóval feljebb vagyok nem eszem a hulladék kajákat amiről Bunny is beszélt egy vidijében figyelek hogy rendesen csináljam a dolgokat és látszik is fejlődés. Lehet amihez nektek kell fél év nekem kell 8 hónap de nekem az is jó.
-
kmisi99
addikt
Szeretek hosszasan rágódni minden kiadásomon mert nem szeretek csalódni sajnos ilyen vagyok. Olyan értelemben étrendem nincs hogy most ebből eszek X grammot ebből meg megint X grammot azt mindent méricskélek stb. De nem eszek semmi szemetet és mindig igyekszem sok fehérjét enni.
-
kmisi99
addikt
Lol akkor ennyi erővel ne is egyek igyak?
Egyébként az mennyire rontaná el a dolgot hogy az ízesítetlen myprotein mellé raknék kevés kakóport? Vagyis mennyire nem ajánljátok? Persze ha nem igazán jó akkor felőlem megiszom én az ízesítetlen úgyis bárminemű fojadékot imádok inni
-
kmisi99
addikt
Azt hiszem döntöttem szerintem myproteint veszek 5kg ot. Ez meddig elég ha takarékoskodok vele? Azaz hogy csak annyit iszom amennyi feltétlenül kell stb. 3 hónapot ki tud húzni?
-
kmisi99
addikt
Amúgy egy adag fehérje turmix átlagosan mennyire laktat? Tudom hogy nem ér föl egy rendes étkezéssel de gondolom ez jóval csökkenti az étvágyat. Mert én pl állandóan egész nap ehetnékem van és részben ezt is ki akarom küszöbölni a turmixal. Na meg napi hányszor javallott? Azt tudom hogy edzés után a legfontosabb de még mikor? Mert lehetőleg minél tovább ki akarom húzni egy vödörrel nincs annyi pénzem hogy havonta vegyem.
-
kmisi99
addikt
válasz
Tomics #32403 üzenetére
Max beleszórok egy 5k vödörbe egy 700 grammos nesquiket és máris van íze csak nem tudom hogy annak a cukortartalma mennyire bassza el ezt az egész dolgot az a baj. Mondjuk én nem vagyok egy válogatós mindent megtudok inni kéve a szénsavas és cukros szarokat mert azoktól okádok
-
kmisi99
addikt
Na ha rakás szar a power pro akkor biztos hogy hatásosabb a myprotein mint a szójacucc nemde?
-
kmisi99
addikt
Hát azért gondoltam a hatásosságra mert kérdeztem itt még itt 2x is hogy mi a véleményetek pl a power pro ról az valamennyivel olcsóbban jön ki ízesítetten (2800kg ja) míg a mprotein ízesítetlen és (2900 postával kg ja) mégis 2x a myproteint ajánlottátok azért értetlenkedek hogy biztos jobb vagy én nem tudom.
-
kmisi99
addikt
Érdekelne hogy itt sokan annyira ajánlgatják ezt a my proteint de miért? Ennyire jó és hatásos lenne hogy inkább ezt ajánljátok vagy miért?
-
kmisi99
addikt
válasz
littlelion21 #31890 üzenetére
Na akkor mégis csak jó lesz a PP mert az az amiből ki tudok egyedül leg gazdaságosan jönni a myprotein nem lenne nekem jó mert 15k+posta az már lehet 17k is az meg már majdnem +4kg power protein ára szóval csak a PP-t veszem.
-
kmisi99
addikt
Kösz a válaszokat lehet megfontolom a myprotein fehérjét csak férjen bele az árba.
Egyébként a szójaproteinekről mi a véleményetek olvastam olyat hogy nem valami jó a hatásfoka stb stb azaz lényegében szar. Szerintetek? -
kmisi99
addikt
Heló! Milyen fehérje port tudtok ajánlani olyan 10 000ft ig picit lehet is több. Ami nagyon fontos az ár érték arány azaz minél tovább tartson ki. Előre is kösz a válaszokat.
-
kmisi99
addikt
válasz
spammer #31562 üzenetére
Ilyen nagy mértékű aerob edzést kellene beiktatnom napi fél óra nem elég vagy heti pl 3x60 perc? Ugye az aerobnak annak az a lényege hogy még normális legyen a pulzus de megfelelően intenzív a mozgás? Azért a nyár mert most van idő hogy csomót legyek a terembe ez iskola idő alatt nehezebben is megoldható na meg miután végigültem 5-7 órát még a 1,5 óra kondihoz se nagyon volt sokszor kedvem nemhogy még + ba mozgáshoz.
-
kmisi99
addikt
Tudnátok kicsit segíteni?
A helyzet az hogy most itt a nyár és lényegében túlsúlyos vagyok. Már fél éve hogy járok edzeni most már végre nem vagyok harmatgyenge már csak vagy 10-15 kilót kellene ledobnom nyár végéig mit tanácsoltok hogyan tegyem? Ezen a téren nem igazán vagyok tájékozott.
Ilyen az edzéstervem minden felsorolt dologra 5db gyakorlatot szoktam végezni
1.mell bicepsz
2.váll láb
3.tricepsz hát
és ezek ismétlődnek. Heti 5x járok hétfő, kedd, csütörtök, péntek, szombat.
Ti mit javasoltok mikorra iktassak be és mit?
Olyasmire gondolok hogy mondjuk heti 3x kardió hétfő szerda péntek vagy ilyesmi és ekkor lenne vagy fél óra mozgás pl futás vagy elliptikus tréner vagy valami. Ti mit javasoltok? Én ezt csak példaként írtam mert nem igazán tudom hogyan lehetne a leghatékonyabban végezni ezeket és hogy mennyi ideig kell a mozgás. Persze az étrendet is rendbe rakom ahogy tudom. -
kmisi99
addikt
válasz
littlelion21 #30957 üzenetére
Értem. És van valami nagy különbség a tejsavó vagy a szójaprotein közt? Egy kezdőnek megfelelő? (6 hónapja kezdtem az edzéseket)
-
kmisi99
addikt
válasz
spammer #30937 üzenetére
Hát kösz a választ akkor szerintem veszek is.
littlelion21 Kösz de az kicsit túlmegy a kereten ha úgy nézem az a +4000 majdnem 2kg Power Pro-t jelent. Gondolom biztos jobb meg minden de helyileg egyedül a powerpro van amit megtudok venni jó áron ráadásul ismerősöm meg tudja kedvezményesebben venni valami kedvezményes kártyával. Szerintem nekem bőven jó lesz remélem jobban beindul a fejlődés mert eddig nem igazán volt lehetőségen jól táplálkozni ez majd ad egy kis extrát persze továbbra is próbálok rendesen enni.
-
kmisi99
addikt
Heló érdeklődnék hogy mekkora a különbség egy márkás scitec proteinpor közt és olcsóbb mondjuk powerpro cucc közt? Mert már fél éve járok edzeni rendszeresen és ideje lenne már sokkal komolyabban ráállni de pénzem az nincs valami sok így inkább vennék 4kg os powerpro-t mint 2.5kg scitec et 10k ért. Mert minél tovább akarom kihúzni így is alig tudom megvenni.
-
kmisi99
addikt
-
kmisi99
addikt
jó olcsó máshol. Az én városomban 18 év alatt van 3500/hó 18 év fölött meg már 5k a havi bérlet.
-
kmisi99
addikt
válasz
spammer #19464 üzenetére
Kösz részletes választ ez kellett nekem
Akkor ennyire komolyan nem veszem az étrendet csak simán komolyan. Eddig nem nagyon voltam vallásos de ez a sárga kapszula a bibliám lett ez valami rohadt jó könyv és kegyetlenül jól megfogalmazta az író. Végre nem valami szakmai szar nyelv hanem kimeri mondani közérthetően a dolgokat. Azt hiszem ha élőbe látom a könyvet meg is veszem.
-
kmisi99
addikt
Semmi bajom a hússal nagyon is szeretem csak azt hittem ezekbe a hüvelyesekbe is fontos a fehérje forrás. Egyébként most értem a sárga kapszula 53 oldalára és fel is világosultam hogy idézem "a rizs nem fehérje forrás"
Egyébként mennyire fontos a húsok elkészítési módja? Arra is oda kell figyelni? Gondolom rántani meg csomó olajban sütni nem ajánlott de ezenkívül van még fontos tényező?
-
kmisi99
addikt
Fogalmam sincs ezt még régebben hallottam de lehet akkor már rosszul emlékszem
De azt tudom hogy sok a szénhidrát. De amúgy hogy most utána néztem a wikipedián a rizsnek kb 8% a fehérje az is több mint a semmi
joamilestoné Épp most is olvasom a sárga kapszulát nagyon tetszik a könyv.
-
kmisi99
addikt
sovány húsokon kívül ti mit ajánlotok még fehérje bevitelre? Hallottam hogy a rizsben is meg a zabpehelyben is elég sok a fehérje. Arra a határozásra jutottam hogy gyökeresen megváltoztatom a táplálkozási szokásaimat és teljesen arra állok rá hogy a testépítéshez megfelelő és alapból is egészséges kajákat egyem ne pedig szart.
-
kmisi99
addikt
10 000 ft ig milyen fehérje port tudtok ajánlani? Teljesen kezdő vagyok 3 hónapja járok edőterembe most már tudom rendesen csinálni a dolgokat így van is értelme komolyabban a táplálkozásra koncentrálnom.
-
kmisi99
addikt
Hát azóta a sárga kapszula nevű könyvet tovább olvastam és elértem a porokig. Meg eddig úgy hittem hogy sokkal drágábbak a fehérje porok és hizlalnak de már tudom hogy nem ezért változott a véleményem. A kaján is majd igyekszek változtatni beviszek annyi sovány húst amennyit tudok az étrendbe. A növekedést meg nem úgy gondolom hogy vékonyból lettem egy 200 kilós izom állat hanem hogy pl 3 hónapja pl egy fekvőtámaszra nem voltam képes olyan gyenge voltam meg a súlyom miatt se. Most meg már tudok valamennyit csinálni is meg már nagyobb súlyokkal tudom csinálni. Erre értettem hogy fejlődtem azóta.
God Vazzeg
Kösz a sok segítséget. Ezt ("csak ha tényleg jó kaja MELLETT használod") Úgy érted hogy rendes egészséges étkezés kell még mellé? Ez mit takar húst hússal fehérjét fehérjével? Vagy csak annyi hogy nem eszek szemét műkajákat és eszek rendesen változatosan? -
kmisi99
addikt
válasz
God Vazzeg #19204 üzenetére
Hát akkor az egész jó azt még meg is tudom venni pár havonta. Akkor lehet be fogok ruházni egy nagyobbra kíváncsi leszek mennyivel jobb lesz a fejlődés. Most 3 hónapja járok de úgy hogy szar az étrendem és nem is fejlődök a legjobb bár azért így is alakultam valamennyit.
-
kmisi99
addikt
válasz
God Vazzeg #19189 üzenetére
Kösz az infót. Általában mennyibe kerül mondjuk 1 hónapra elég fehérje? Meg ezt hogy kell edzés után megiszok mindig egy adagot?
-
kmisi99
addikt
válasz
spammer #19164 üzenetére
Kösz az infót. Azóta beszéltem haverommal és ő mondta is hogy nem eszik fehérjét hanem ő nagyon sokat eszik alapból miután hazamegy húst rizst stb. Nekem ilyesmire nem nagyon van lehetőség mert anyum nem tud mindig főzni és elkészíteni valami normálisabb kaját is sok idő. A fehérje porok így felkeltették az érdeklődésem. Ezektől nem hízok? Nem értek hozzá csak alapból el vagyok hízva eléggé így még több hízás nem lenne jó. Illetve mennyibe kerül átlagba és mennyi időre elég? Mert ha annyira nem drága még telne is rá.
-
kmisi99
addikt
válasz
spammer #19161 üzenetére
Már olvasom a sárga kapszula nevű könyvet az étrendnél még nem jártam. Egyébként csak érdekelt hogy az jó módszer e. Fehérje turmixot nem hiszem hogy fogok inni mert nem nagyon akarok venni ilyen porokat. Meg két osztálytársam se szed semmit és ők is fejlődnek ebből gondoltam hogy nem világrengetően fontos az hogy vegyem a drága étrend kiegészítőket stb.
-
kmisi99
addikt
Ha jól tudom az izomnak szüksége van fehérjére ahhoz hogy nőjön és edzés után kell húst enni stb. Nos ha ez igaz akkor nekem ilyesmire nem nagyon van időm és lehetőségem porokat meg én nem nagyon akarok szedni. Szerintetek ha az edzések után otthon megiszok vagy 2 deci tejet mindig az elég lehet(elvileg kb 7g fehérje lenne benne)? Nem akarom én mesteri szinten a testépítést csak azért jól akarom csinálni.
-
kmisi99
addikt
Lenne egy kérdésem.
Már két hónapja járok konditerembe. Szépen fejlődök szerintem de lenne kérdésem.
Pl egy ideje mikor scott padnál vagyok nem igazán érzem hogy a bicepszem dolgozna. Még az első pár hétben éreztem nagyon jól még be is durrant tőle néha az izom de mostanság semmi pedig nem kis súllyal csinálom. Előre is kösz a válaszokat. -
kmisi99
addikt
válasz
Herczi #11247 üzenetére
Hát én pl nem akarok nyáron járni.Én nem tervezek valami hosszú időt max ilyen hidegebb időszakokban járnék de nem célom az a body builder testalkat csak főként a fogyás meg egy normális testalkat kialakítása mert a mostani szörnyű. Meg így is vannak olyanok a csapatba akit tudok hogy hamar kiesik van aki csak alkalmanként jár de van aki már huzamosabb ideje.
joamilestoné Fogalmam sincs kb 4 napja járok sok mindennek nem tudom a nevét de itt egy kép róla [link] És itt kellett a lenti kart megfogni és nyakig húzni. Eléggé kikészíti mindannyiunk csuklóját
Krisztián Mi nem ilyenek vagyunk ha az egyik elvégzi azonnal jön a következő és ha befejeztük megyünk is el onnan. Max 20 perc alatt végzünk ha hárman vagyunk egy gépnél.
-
kmisi99
addikt
válasz
nepszter1 #11243 üzenetére
Nemigazán nem sokat beszélgetünk de lehet jókat röhögni a másik erőlködésén meg ilyesmi. Ha csak beszélgetnék most nem égne minden izmom és a csuklómat használni is tudnám
Tényleg érdekelne is hogy az ilyesmi rendes csuklószorítók segítenek? Mert így a csuklóm eléggé készen van. [link]
-
kmisi99
addikt
válasz
Herczi #11223 üzenetére
Fura én is ilyen új évi hülyeségből kezdtem el járni de az egész úgy volt hogy részeg haverom addig nem szállt le rólam míg nem egyeztem bele (igaza is volt nagyon nagy szükségem volt már a konditeremre) én meg leszartam és mondtam hogy oké. Elmentem egy alkalomra és baromira megtetszett ez a gyúrás főleg hogy 3-4-5 barátommal is együtt megyünk úgy a társaság is nagyon jó.
-
kmisi99
addikt
Már pár napja én is a gyúrósok táborát gyarapítom. Eddig nagyon tetszik pár osztálytársammal csinálom most csak kisebb súlyokkal és többet csinálok mert most a fő a fogyás aztán jöhet a komolyabb izom építés.
Az étrendet nem nagyon tudom hogy érdemes. Lényegében ehetek minden normál kaját csak kerüljem a zsíros kalóriadús kajákat és egyek naponta 5x?
Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest