Hirdetés
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz Dani82 #31599 üzenetére
Jó ez, látom nálad is elgurult a gyógyszer. Egyébként hidd el, nem csak a hasadon van zsír. De ezen a szinten jó az a heti 0,3kg.
Alkarról én letrimmelem a szőrt, az még a buzi és metroszexuális közé esik, de legalább nem néz ki hülyén csupasz felsőtesttel.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #31603 üzenetére
eddig nem nagyon csinaltam. Amikor elakadtam 81.3 kg-nal es nem mozdult 3 hetig a sulyom, itt javasoltak a sracok, hogy tartsak csalonapot. 2 hete ez megtortent, igaz nem teljesen tiszta chval, de tenyleg segitett valamennyit, mert ma reggel pl. 79.6 voltam.
Erdemes lenne 2 hetente mondjuk vasarnap feltolteni? Ilyenkor leginkabb zab, illetve rizs, vagy mehet szemet kaja is? Nem vagyom ra abszolut, csak hatha elonyosebb, ha egy napig minden szart megkap a szervezet
-
Dani82
senior tag
válasz God Vazzeg #31613 üzenetére
Ez jol hangzik kiprobalom.koszi
Es akkor heti 1 ilyen toltes eleg? Illetve a 0 ch napokon a zsir is 0 ?
-
Dani82
senior tag
Jovo heten ugyis szabin vagyok. Hetfon toltok pentekig 0 ch, legalabb nem meszarolom le a kollegakat. Csajomnak azertszolok hogy szerdatol ne nagyon szoljon hozzam
-
Radnix
senior tag
Dani82: Az anyagcseréd olyan lassú már mint egy téli álmot alvó medvének, én a helyedben tartanék 1 hét szintentartó kalóriamennyiségű anyagcsere visszapörgetést!
Én ezt a 0 cht sürgősen elfelejteném, hacsak nem akarod minden izomzatodat felemészteni, vagy nem vagy bekokszolva mint a pitsaIjk: Mivel nyírod? mi az a trimmelés? rákerestem googleben és kutyákat adott ki
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Karodon nem nez ki hulyen amikor no vissza? Rovidujju ingbe mondjuk ha targyalni megyek nem idetlen a borostas alkar?
-
Dani82
senior tag
válasz Radnix #31623 üzenetére
Az anyagcserem valoban meghalt de ez a szuztea marha jo mert ejjel megiszom, es a delelott mar a wcn talal
egyebkent a 400g ch toltes majd 4napig 0 ch nem logikatlan.olyan lehet mint egy csalonap csak tisztan es nalam mukodott.
Trimmeles az testszor nyiroval ( pl. Braun bodycruzer, philips bodygroom) nem 0ra hanem vmelyik felrakhato fejjel kb 3-5 mm meghagyassal kb. fazonigazitas
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz Dani82 #31625 üzenetére
sok szarás(gyakori szarás) != gyors anyagcsere. (nem egyenlő)
Hihetsz nekem, és kipróbálhatod az 1 hétig szintentartó kalóriamennyiséget, fehérjét ne csökkentsd le, de a ch,t zsírt emeld fel, és 1 hét múlva újult lendülettel vágahatsz bele a szálkásításba, vagy csinálhatod a több napig 0 ch-t és így naturálként lebontod még az izomszöveteidet is -
Radnix
senior tag
válasz Dani82 #31627 üzenetére
Most mennyi a pontos prot-ch-zsír beviteled? heti hány súlyzós edzésed, és mennyi, milyen kardiód, aerobod van?
kiindulásnak én olyan 30kcal/testsúlykilogrammra lőném be a felpörgetős hetet.
ebből vond ki a fehérje kalóriáit, 50-60g zsír, maradék ch, persze mindent tiszta kajából, hogy ne legyen probléma a mennyiségekkel, nem az a lényeg, h minden szemétkaját ész nélkül magadba tolj.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
közben elolvastam a postot, amiben leírtad az infókat amire kíváncsi lettem volna. Szóval én elhagynám arra a hétre az aerobot, meg a kardiót is. kicsit pihenj, lazíts. apropó honnan vettél yohimbet? scitec féle alpha burnt már régóta sehol se kapni.
még az előzőhöz: pontosítás, nehogy félreértsd: 30kcal/tskg - prot kcal - 50/60g zsír kcal = ch kcal.
közben végig minden nap figyeld a mérleget, hogyan alakul a súlyod, de ne ijedj meg ha lesz 1-2kg plusz, nem zsír lesz! ha letelt az 1 hét újra fokozatosan menj bele a diétába, tehát nem kell megint rögtön minden fegyvert bevetni, és a kalóriát is óvatosan csökkentsd.
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz Radnix #31629 üzenetére
Fuu ezt a kcal atszamitast sose tudtam. Hogy van ez ch/proteinre lebontva?
Yohimbet vateran talaltam, ha kell a csaj cime privatban atkuldom, de nem tudom mennyire jo cucc ez, mert ugye a lenyeg a kivonat lenne, a yohimbine, ez pedig Yohimbe, amiben x% yohimbine van, de nincs rairva, hogy megis kb. mennyi.
Az alfa kardio ugy 60 perc, hogy 10 perc belemelgites, 20perc az intervall 1-1perces valtasokkal majd 30 perc bicaj 60% pulzusban, hogy a mobilizalt zsirok is elégjenek a pokolban
-
Dani82
senior tag
válasz Radnix #31633 üzenetére
köszönöm kipróbálom,bár ehez kell egy fél este, hogy kiszámolgassam a dolgokat. Azért a 300g ch töltés+0ch lényegesebb egyszerűbb lenne ez a kalória számolgatás rohadt macerás, megnézni menny a feherje a csirkeben, turoban, pontosan a whey 1 grammjaban...plusz az aerob/kardiót rohadtul nem akarom abbahagyni. Teljesen ra vagyok gyogyulva az edzesre, nem tudnek itthon ulni, amikor tudnam hogy edzeni is mehetnek. Kicsit rakattantam a dologra sajnos
[link]
ez a cucc[ Szerkesztve ]
-
Nexuiz
tag
Mai edzés halasztva >tanulás>jövőhéten szóbeli. És még kajolni is szarul kajoltam ma.
[ Szerkesztve ]
Nem én voltam!
-
Jojo5
őstag
tyúhú, nyomtam kis lábat (guggolás+ kitörés) formájában meg 1-2 gyakit felsőtestre...
kivagyok mint azállat'... (a szomszédok néztek amikor kimentem félmeztelenül rúddal meg tárcsával kitörést csinálni a járdára.... )
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
deniro2
senior tag
válasz Dani82 #31634 üzenetére
Valóban sok értelme van kalóriázni, mikor a fehérje adott (diétán kívül 2g/tskg), a zsír adott (kaptál rá ajánlást -50-60g-, szerintem töltéshez inkább 20-30g), így marad a ch, amit meg szintén betudsz lőni az eddigiek alapján, de, ha jólesik szorozd meg 4-gyel...
Eleve nem értem, hogy minek kellene ennyit számolgatni, mikor csak az anyagcserédet akarod felpörgetni pár nap alatt... A lényed, hogy sokkold le magad bazi magas ch-val és pár nap múlva, mikor a szervezeted kezdi elhinni, hogy nem kell már raktároznia, akkor fokozatosan vedd vissza diétás szintre. Nem kell itt kalóriákkal baszakodni. -
Radnix
senior tag
válasz deniro2 #31637 üzenetére
Lehet precizitással, meg lehet hűbelebalázs módjára is csinálni, megjegyzem valószínűleg az eredményen is meglátszik (most ezt kiszámolgatni ha durván saccolok mondjuk 30p lesz).
Ha most 1 hétig "sokkolja" magát irdatlan mennyiségű ch-val könnyen felcsúszhat 0,5 kg zsír, bár az eredményt eléri, az anyagcsere felpörög, de ha számolva van, akkor elkerülhető ez a kis mellékes hízás, ami szerintem nem rossz dolog
Szvsz 21 hét diéta után (még leírni is félelmetes ), nem lehet már 1 napos feltöltésekkel rendes eredményt elérni, marad az egyhetes töltés.
A zsír pedig igenis kell a normális hormontermeléhez, nem szabad elhanyagiolni.[ Szerkesztve ]
-
Tipo16V
aktív tag
szombaton és ma családi ebéd volt. ne beszéljün róla
tegnap 4x vérzett az orrom. de mint az állat. alig állt el. nem atta.
Van itt más is aki orrvérzős?ez a borotválás érdekes dolog. nekem is fönt semmi nincs, csak alkaron. a láb meg olyan mint egy medvének. gyantázza valaki a lábáát? rohadt szar, cserébe kb 2 hétig jó. nekem. kipróbáltam egy csíkban a combomon
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Jim-Y
veterán
válasz Tipo16V #31640 üzenetére
Én is ilyen vagyok, derék fölött semmi szőr, lábam az meg szőrös eléggé Én még annó ex-barátnőmmel próbáltam ki a gyantát, mert mondta, hogy nem bírnám.. én meg kemény akartam lenni, ami egyébként sikerült is, mert annyira nem szörnyű mint amilyennek regélik a csajok.. amikor a lábnál nem éreztem semmit, mondta, hogy menjen a hónalj, amikor ott sem, akkor egy csíkban rátértünk a nemesebbik felemre, szerintem az is tűrhető -lenne- ha exem kicsit erősebb lett volna, és nem 3-4 körben húzta volna le ott már szar volt azért xD
ja gondolom erre kíváncsiak voltatok
-
deniro2
senior tag
válasz Radnix #31638 üzenetére
Mit írtam fentebb? Szerintem 2-3 nap feltöltés kell, én 1 hetet nem emlegettem, az te voltál... Mire írtam a 20-30g zsírt? A feltöltésre, nem pedig az alacson ch-s részre...
Precízen kiszámolni... Mégis mihez képest? Bedobsz 2400 kcl-t ide, mintha tudnád, hogy neki pillanatnyilag -ahogy írtad, 21 hét diéta után- mennyi a pont elég... Szerintem ezt még ő sem tudja. Diétáztam már párszor és az én tapasztalatom az, hogy holtpontról csak drasztikus változtatással lehet kijönni, szöszmötölni felesleges, mert csak stagnálás lesz belőle. 2-3 nap alatt hízik esetleg 10-20 dekát, ami 1 nap alatt le is megy, ha visszaállt az egyensúly. -
Radnix
senior tag
válasz deniro2 #31645 üzenetére
Igen, te 2-3 napot írtál, sry
Szerintem mindig kell min 50-60g zsír
Precízen a lehetőségekhez képest, persze én sem ismerem a szintentartó kalóriamennyiségét, a testsúlykg/30 az egy olyan körülbelüli, átlagos érték, (majd ha lesz tapasztalata, képes lesz belőni pontosabban).
Én is diétáztam kétszer igaz nekem egyszerűbb dolgom van, nem vagyok endo.gyanta téma: Én gyantáztattam egyszer lábat otthoni körülmények között, véraláfutásos lett mindkét térdhajlatom... de most újra tervezem, jövőhéten le lesz csapatva
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
micsoda témák
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Kassadin
addikt
válasz BÁ Nutrition #31649 üzenetére
A szépségért meg kell szenvedni.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GTA V
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Marvel Snap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest