- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Vandit
Az írás hasznos volt, legalábbis a biológiai értékeket jó volt ilyen tisztán látni. Nekem a tábla szerint olyan 130-140g fehérjét kellene bevinni naponta, amit én keveslek, mindíg 200 fölött vagyok, és a legrosszabb benne a csirkemell. Ha csak 130g fehérjét ennék, akkor a napi kalóriaszükséglet eléréséhez relatíve túl sok zsírt és szénhidrátot kellene ennem.
Mondjuk fehérjebevitel terén olvastam már rengeteg szélsőséges dolgot, az 1g/tskg.-tól a napi 400-500g-ig (Dogcrapp)...
Minőségre rátérve, kíváncsi vagyok hogy ennek a mi szintünkön (a topiclakók nagyobb részére gondolok) mennyire van jelentősége. Legalábbis megnézném hogy Shodan mennyivel lesz kigyúrtabb vagy szálkásabb annál aki életébe nem látott jobbat a Cytogen Whey pronál... ha jobb is lessz, az valószínűleg más paramétereken fog múlni. ettől függetlenül persze mindenki arra költi a pénzét amire akarja, és ha valakinek a méregdrága fehérje a szent grálja, akkor hajrá...
Volt egy két kurvajó alkat még a táplálékkiegészítők és a szteroidok létezése előtt is, tehát valószínű hogy ezek nélkül is lehet izmot építeni... pl. 1950-ben Steve Reeves
Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest