Aktív témák

• marcus.fenix

aktív tag

Vandit

Az írás hasznos volt, legalábbis a biológiai értékeket jó volt ilyen tisztán látni. Nekem a tábla szerint olyan 130-140g fehérjét kellene bevinni naponta, amit én keveslek, mindíg 200 fölött vagyok, és a legrosszabb benne a csirkemell. Ha csak 130g fehérjét ennék, akkor a napi kalóriaszükséglet eléréséhez relatíve túl sok zsírt és szénhidrátot kellene ennem.

Mondjuk fehérjebevitel terén olvastam már rengeteg szélsőséges dolgot, az 1g/tskg.-tól a napi 400-500g-ig (Dogcrapp)... :)

Minőségre rátérve, kíváncsi vagyok hogy ennek a mi szintünkön (a topiclakók nagyobb részére gondolok) mennyire van jelentősége. Legalábbis megnézném hogy Shodan mennyivel lesz kigyúrtabb vagy szálkásabb annál aki életébe nem látott jobbat a Cytogen Whey pronál... ha jobb is lessz, az valószínűleg más paramétereken fog múlni. ettől függetlenül persze mindenki arra költi a pénzét amire akarja, és ha valakinek a méregdrága fehérje a szent grálja, akkor hajrá...

Volt egy két kurvajó alkat még a táplálékkiegészítők és a szteroidok létezése előtt is, tehát valószínű hogy ezek nélkül is lehet izmot építeni... pl. 1950-ben Steve Reeves

Aktív témák