Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #33399 üzenetére
Azt is, meg kitudja még miféle slágerkokszokat.
Biztos megint vmi új módszerrrel próbálkozott. -
gondolhattam volna, hogy csak egy hsz-t találok, amire érdemes válaszolni
most vállaztam, nemvolt rossz éppenséggel, de jpbb is lehetett volna. mire felértem, lotr kolléga már seggrészeg közeli állapotban volt
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz #33395 üzenetére
Vagy az Alcart...
Nekem kar és egy kis láb volt, de a lábazás végére már nagyon kész voltam, így a hasazás elmaradt.
-
válasz
Markgx10 #33268 üzenetére
bazz
most 3 napig nem votl netem itt a koliban, szal szép lassan válazolgatok mindenre, nem háeszt gyűjtöknekem most 4400ft volt a havi, amiko rotthon voltam januárban. itt a kondiban szerencsére ingyen edzek, bár ha fizetni kellene az sem drága, 7000/félév. ilyen szempontból szerencsés vagyok. de tápkiegre még így se sok pénzem van
-
junhum
tag
[link]
erről valakinek véleménye van-e?
megtetszett az ára, lassan esedékes h vegyek fehérjét -
Vandit.
addikt
-
Bibby
addikt
Ma homlokra engedésnél rajtam maradt a súly.
-
Vandit.
addikt
Irány az edzés. Kar és egy kis láb van ma.
-
whitezo88
nagyúr
jót edzettem ma de mondjuk este jobb szeretek menni.
váll+tricepsz -
penene
őstag
Jihá, elmarad a gyógytorna!
Akkor leugrom normálisan lábazni. -
Coyot
őstag
válasz
Vandit. #33374 üzenetére
T3 mellé viszont valami termogén(spiro
) kéne, együtt lenne hatás, keresek is valamit, ami nem vészes árban, aztán szerintem jövő héttől kezdem. T3 meg nagyon low-cost, ha kicsit is pörög az anyagcserém tőle, már végig használom majd, 5k 1,5-2 hónapra nem pénz.
Persze beszámolót várom majd tőled is
-
Coyot
őstag
válasz
Vandit. #33372 üzenetére
az a prolabos cucc?
előző diétában használtam, de gyakorlatilag semmit nem éreztem, legalább nem drágamonjduk ott sokminden el volt cseszve, pl az h ez volt az egyetlen tápkegem a fehérje vitamin mellett
van is néhány már a felhasználandó cuccosból(kár, hogy nem azenyim a fele
)
zöldteára viszont nagyon rászoktam teszkós green té póver van
-
Shodan
őstag
mai napi bölcsességem:
lábazás után ne ülj le a buszon, mert vagy nem fogsz tudni felállni, vagy kirepülsz az ajtónja meg dekkolok a megállóban, faszikám megszólal, -te jelentkeztél a szadó-mazó hirdetésre?
még jó hogy a mögöttem álló kiszedett szemöldökű bitchnek mondta, karon fogta azt eltéptek.
-
Coyot
őstag
pÚP!
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #33363 üzenetére
A régi szép időkben csütörtöktől-vasárnapig volt buli...
-
ngabor2
nagyúr
-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg #33355 üzenetére
Nem kétnaponta, hanem heti kétszer.
Hogy legyen egy kis on is a vasárnapi mellezést 4-esre értékelem. Azóta nem voltam -
ngabor2
nagyúr
válasz
God Vazzeg #33355 üzenetére
olyan ritkán?
érdekes, hogy lábnál tudom a szuperszettet tartani, másnál nem, ott szinte össze-vissza megyek. pontosabban abban is van valami rendszer, de nem úgy, mint a láb esetén.
-
Shodan
őstag
de jo volt a mai edzés, szarul ment ,de jól esett, ezt szeretem én
-
Vandit.
addikt
válasz
BÁ Nutrition #33349 üzenetére
Az edzésre leadott osztályzat gondolom.
-
LOTR
addikt
6 45kor keltem, nemrég értem haza, mindjárt megyek edzeni
gondoltam bejelentem
de lehet, hogy inkább ugrok, viszláááááááááááaa -
penene
őstag
válasz
ngabor2 #33331 üzenetére
Fú, amint leértem a terembe, már éreztem, hogy durva lesz, tele voltam feszültséggel.
Aztán mikor el kezdtem húzni az elsőket, megjött a teljes kedv.Aztán nagyon odavertem a hátnak, vállnak, bicepsznek.
A csigás lehúzás most nem volt annyira szép, mint korábban (lehet volt benne több kar is
), viszont durván érzem a hátam, nagyon odatettem magam.
A könyök remélhetőleg túléli, most kapott rendesen. Próbálgatni kell.
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg #33343 üzenetére
én 50el tolom azt, 2hete próbáltam 60al 8ak nehezen
-
dunkel
őstag
Újra itthon, de nem hiányzott melóba járni meg ilyesmi..
Próbálkozott innen valaki MaHuang + Guarana kivonat kombinációval?
-
whitezo88
nagyúr
de azért egyedül remélem
mert ahova járok van olyan aki mondjuk szépeket ki tud nyomni de mikor 140 körülire felmegy simán látni hogy a segítő csomót belehúz már az elejétől és így nem lesz szép szabályos. múltkor megkértem hogy segítsen és 80 kilóba úgy tudtam nyomni mintha csak 60 lett volna szinte éreztem végig hogy húzza felfelé
-
Coyot
őstag
Leírom miket változtattam mostanában hátha segít vagy ad valami 5letet.
mell: sima-döntött pad - itt mostanában inkább a szabályosság a lényeg meg a 10es ismétlésszám, aztán nyomkodok egykezessel még ~30° padon, erre most éreztem rá, valahogy sikerül úgy mozgatni a súlyzókat, hogy a mellizom belső fele dolgozik, de az kegyetlenül, nem is megy sokkal, max 35ös kézikkel de így üt
bicepsznél, ha állva csinálom(vagy scottpad de ott meg van tartva a felkar) a felkarom mindig picit kiemelem előre, így elég szar helyzetbe kerül a bicepsz, és dolgozik rendesen, meg persze figyelni kell a csúcsösszehúzódásra ahogy annyiszor emóndta a nyúl
tricephez nemtok semmi mondani annak adni kell aztá' kész.
lábazni meg bubee módszer: guggolni guggolni guggolni... szarásig hányásig
A szuperszar kategóriába meg simán benn vagyok én is, nem kell aggódni
jah amugy ez penene vót
-
-
Bibby
addikt
Nálam a hátazás valahogy mindig jól sikerül és látok fejlődést is. A mell nehéz eset, most ilyen szuperszettes mókát kezdtem el, valamit ér talán.
A váll szarul szokott menni (egy hete feltűnt hogy hátsó vállam gyakorlatilag nincs), bicepsszel egy ideje nem jutok előre, tricepszről nincs mit mondani, a lábam sosevót jó.
Ilyen egy átlagos szuperszar ember élete. Csupa móka és kacagás. -
ngabor2
nagyúr
válasz
penene #33328 üzenetére
nekem holnap lesz ez a pogrom...
tegnap lábnap volt, valahogy nem volt hozzá hangulatom se igazán, meg fáradt is voltam. a szokásos 1 óra helyett 50 perc után léptem. ma hazajöttem melóból, és lefeküdtem egyet szunyálni. naná, hogy 10-percenként csörgött a telefon, ki meg nem kapcsolhatom.
-
Coyot
őstag
Mell-bic-vádli-has volt a mai program, fekve nem mentem 100 fölé, és minden sorozatban 10 felett volt az ism szám mocskos jó volt, 5/5
-
Boxer001
veterán
Nah, csak elhúztam edzeni, nem volt gond a derekammal, volt, amikor éreztem picit, hogy azért vigyázni kell...ezentúl azt kell, fokozottan.
-
penene
őstag
Ma hát-váll-bicepsz.
Iszonyatt nyomott vagyok, lehet az időjárás, passz.
Hát kiváncsi leszek, így milyen lesz, remélem az edzés felpörget. -
Coyot
őstag
válasz
BÁ Nutrition #33321 üzenetére
jajjj majd efelejtettem mit érdemelsz
-
penene
őstag
válasz
Lehet valakit ír dollárral fizetnek ki. IJ.
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #33320 üzenetére
Nem, de már rátettem 2 1.25ös tárcsát! Szal neszójjábe!
-
Coyot
őstag
válasz
akor mégrosszabb bazee
márha az árak ajróba lenne, tecccikérteni
-
cettlee
őstag
üdv. ha [link] innen szeretnék rendelni az hogy megy vajon? hogy kell fizetni? international mail-t választok gondolom, 35$ a shipping.
-
penene
őstag
válasz
ígyvanferi #33312 üzenetére
"Nem vetkőzni, mozogni akarnak"...
Jól nézhet ki, bár elég életveszélyes így a fekvenyomás. -
Coyot
őstag
válasz
ígyvanferi #33312 üzenetére
Jó a hely kicsi az árkád után van, nem vagyok törzsgyökeres győri nem ismerem a falut
de a budai út lesz az
Hamarosan elkészül a terem weblapja, majd linkelek minden infó rajta lesz. Amugy durvaság az a sztiptízerobik, 2,5 órát ugrablugrálnak a csajok odabenn, multkor egyik csaj egymás után 2szer akart bemenni a férfi öltözőbe, biztos odavoltBá: nemtom győri-e de kedden meg csütörtökön van oktatás, azok ideje alatt biztosan, bár lehet hogy győriek, mert a férje is lejár vele, míg a csaj oktat a srác edz
-
ígyvanferi
addikt
Ahan.
Elég jól hangzik, tágas, kevesen vannak, és még nők is előfordulnak. Ki kéne próbálni. Itt írja, hogy mit is "művel" a Pirner Alma ott.
BÁ Nutrition: Te is győri vagy, ezek szerint? Am. nem erre gondolsz, mert az Árkád nem ott van. (Közben megvan a pontos cím is: Budai út 2-6.)
-
Coyot
őstag
válasz
ígyvanferi #33309 üzenetére
Árkádnál valami kolesz mellett ilyen raktárépületben, de elég tágas kis hely, este szoktam menni, alig vannak, a bónusz hogy a Pirner Alma meg néhány jobbféle táncos lányzó fekenét lehet sasolni
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ígyvanferi #33309 üzenetére
a kisteszkó mellett asszem. ha nem keverem
szabolcska utca és szigethy a utca kereszteződése
-
Bibby
addikt
válasz
BÁ Nutrition #33307 üzenetére
Ő már csak ilyen, szereti a gyúrós népséget.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Foglalt név #33293 üzenetére
én meg vettem tápkieget
2 fajtát iscsak mondom, mielőtt még viszlát kiharcolna nekem egy végleges bant. de legalább akkor lenne egy jó napja és melegség öntené el a szívét
na mindegy nem provokálom inkább mert még rosszul aludna szegény pára
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #33305 üzenetére
Ma még csak kérdezték...
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #33303 üzenetére
Jó az még.
Bezúzni.
Nem...én simán elfogadnám, aztán belelökném a Dunába.
Viccet félretéve neked legalább van autód.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #33300 üzenetére
Rohadj meg.
Nem, tudod mit, ez jobban fáj: rohadjon szét a béemwéd.
Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Mobil flották
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest